Kısmet bağlanması.Yardım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi alv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
23 yaşındaymış daha, kendine evde kaldım muamelesi yapmasın bu bir.

İkincisi, kardeşinin yerinde olsaydım o arkadaşla muhabbetimi keserdim. Allah(c.c) varken hacı hocaya mı düşmüş şifa dağıtmak?

Üçüncüsü, kardeşinin bu yaşına kadar gönül ilişkisi olmadıysa, kim ne diye bağlatsın kısmetini? Kimsenin canını yakmadıysa, elalemin işi gücü mü yok büyü yaptıracak kadar?

Hoca yüzyüze görüşelim demiş ya, aman diyim uzak durun. Elinizi verir kolunuzu alamazsınız sonra.

Ona böyle bir duruma inanmanın cahilce olduğunu anlatacaksınız.. Dini bir hükmü olmadığını anlatın.

Ayrıca o tür hocalar, bağlı kısmetlere inanan kişiler olmasa nasıl geçinecekler bunu sorun kardeşinize ?

Aynen öyle.Ben de bu şekilde düşünüyorum.Eminim ki gidenlerin %90'ına bu tip şeyler söyleyip akıl karıştırıyorlardır.Allah rızası için bu işi yapmadıklarına göre öyle.

O kadar çok sorun etti ki kendine ağlayıp duruyor.Ne diyeceğimi de bilemiyorum.Böyle şeylere inanmam ben, her şey Allahın takdiridir ama o kısmetsizliğini buna bağladı.Bilemiyorum...

ınanmam derken buyu vardır ama yaptırmak cok gunahtır
ve gunumuzde bazı zavallılar hocayım adı altında bı cok sacmalıklar yapıyo

acıkcası bana sacma gelen yanı kardesınızın 23 yasından berı hıc sevgılı olamamıs dedıgınıze gore
yanı ne lıse de unıde kımse olmamıs
oysakı kısmet baglanması durumu sonradan ortaya cıkması gereken bı durum yanı bırısı okuttrmustur fılancanınkısmetını baglayın dıye hoca da okumustur ve o andan ıtıbaren baglanmıstır
ama bu kızın kısmetı dogdugundan berı mı baglanmıs :20:
cok sacma hanı desenızkı kardesım cok degıstı gercekten onceden bı sevgııs vardı cıddı dusunuyodu da sımdı ıstemıyo kımseyı desenız dıcem kı evet kısmetı baglanmıs olablır
ama hocanın yorumunu haddım degıl belkı cok ıyı hoca bılemıcem ama su anlık sacma gıbı gozukuyo

O kadar mutsuz ise hocaya değil de psikologa götürün tavsiyem ancak bu olabilir.
Kısmet işi de oturarak olmuyor pek, çevren olacak. Sosyalleşmek lazım.:27:
Yoksa ben de söylerim kısmetin açıldı diye... Kız kardeşiniz rahatlar sebepsiz yere, demek ki neymiş herşey psikolojikmiş:51:

23 yaşındaymış daha, kendine evde kaldım muamelesi yapmasın bu bir.

İkincisi, kardeşinin yerinde olsaydım o arkadaşla muhabbetimi keserdim. Allah(c.c) varken hacı hocaya mı düşmüş şifa dağıtmak?

Üçüncüsü, kardeşinin bu yaşına kadar gönül ilişkisi olmadıysa, kim ne diye bağlatsın kısmetini? Kimsenin canını yakmadıysa, elalemin işi gücü mü yok büyü yaptıracak kadar?

Hoca yüzyüze görüşelim demiş ya, aman diyim uzak durun. Elinizi verir kolunuzu alamazsınız sonra.

Hiç ama hiç kimseyle bir sorunu olmayan biridir.Ne ailemizden ne kendi çevresinden.Böyle birşey yapacak ve bu tip konularla uğraşacak biri yok hayatımızda.Arkadaşı ile sohbet sırasında konu açılmış o da bir merakla sordurtmuş.Haklısınız..

ınanmam derken buyu vardır ama yaptırmak cok gunahtır
ve gunumuzde bazı zavallılar hocayım adı altında bı cok sacmalıklar yapıyo

acıkcası bana sacma gelen yanı kardesınızın 23 yasından berı hıc sevgılı olamamıs dedıgınıze gore
yanı ne lıse de unıde kımse olmamıs
oysakı kısmet baglanması durumu sonradan ortaya cıkması gereken bı durum yanı bırısı okuttrmustur fılancanınkısmetını baglayın dıye hoca da okumustur ve o andan ıtıbaren baglanmıstır
ama bu kızın kısmetı dogdugundan berı mı baglanmıs :20:
cok sacma hanı desenızkı kardesım cok degıstı gercekten onceden bı sevgııs vardı cıddı dusunuyodu da sımdı ıstemıyo kımseyı desenız dıcem kı evet kısmetı baglanmıs olablır
ama hocanın yorumunu haddım degıl belkı cok ıyı hoca bılemıcem ama su anlık sacma gıbı gozukuyo

Tamamen böyle düşünüyorum.Teşekkürler.

Böyle konular derken ? Ne güzel işte yanlışları paylaşıyoruz.Daha ne olsun.Hep çiçek böcek konuşacak değiliz ya ?! Yasaksa kapatılsın konu.Hiç problem değil.

Böyle konular derken; tartışamaya açık konular olduğu için, hoca, muska,din,büyü vs. konuları açmak yasak...

Konular kapatılıyor zaten problem olsun ya da olmasın...

Bu arada büyüye filan bende inanırım, kısmet bağlanması da olabilir.. Allah yapanlardan çıkartır elbet, siz bol bol dua edin, içinizi ferah tutun..

umarım kardesnız de anlar :50:
ben de bı ornek verıyım bızım gecmısten bı ark kendı kardeısnın bı durumunu anlatmıstı aklımda kalnalrı paylasıyım sadece
kardesım kendısını odaya kapatıyo cok gecımsız bırı oldu falan dıyodu ve hocaya gıtmısler buyuoldugu cıkmıs ortaya hoca da dualar vermıs konu bayagı uzundu ama dedıgım gııb seneler gecıtıgı ıcın hatırımda bunlar kaldı
ıste hoca vermıs bı takım dualar okuyorlamıs her gun annesı kardesı
yanı demek ıstedııgm buyu olan ınsanlarda gercekten bı degısım olması soz konusu boyleydı boyle oldu demek lazım herseyı buyuye yormamak gerek
lardesınıze desenızkı cnm senın hıc bı sorunun yokkı bı degısımde goremıyoruz sende kotu yonde bıldıgım kardesımsınhalen dersenız belkı ıstemez hocaya gıtmyı ıstıyorsa
cunku hakıkaten bana da bırı desekı kısmetın baglanmıs suoheye duserım moralım bozulur ama bılırımkı bende degısık hıc bı ruh halı gozlemlenmıyo o zaman para kazanmak ıcın uydurulmus bı fkır derım hocadan ıcın
gercekten moral bozucu bır durum ama cıddıye alınmaması gereken de bır durum
ınsallah buyu muyu yoktur ısın ıcınde

Inanmam ben boyle seylere,ana baba adindan hop nirden anladi kismeti kapali diye.Inanmayin allah askina.fala inanmayin falsiz kalmayin.:1:

bence kardeşinin duymak istediği şeyi söylemiş o adam,hepsi bu..niye sevgilim yok çünkü kısmetim kapalı:45:.

Canim bizde bir laf vardir "doktora gidersen hastasin der ilac yazar. Hocaya gidersen buyu var der muska yazar"

Her zaman derim insan ust uste kotu ilaylar yasayinca doga ustu seyler mi etkiliyor diye dusunmekten kendini alamiyor. Ancak hayatta iyide kotude bizim icin. insan omru boyunca herseyin hayirlisi icin yaradana siginmali ve dua etmeli.

Hoca buyu ve safsatalarini hayatina sokmamali bir insan ve heleki kimseyi arkadasi bile olsa banada hocaya fal baktir vs diye araci koymamali. Kimin gonlunden ne gectigini bilemeyiz degil mi?

Gonlunuzu ferah tutun, muminin silahi duadir ....

bence kardeşinin duymak istediği şeyi söylemiş o adam,hepsi bu..niye sevgilim yok çünkü kısmetim kapalı:45:.

Evet bazı insanlar birşeylerin arkasına sığınmak için bu tür teşhisleri kullanmayı çok severler.
İster doktor söylesin kötü birşeyler, isterse de bir hoca.:27:

Sitemiz kurallarına göre büyü, kısmet açma, bağlama, muska, cin, karabasan vs. gibi konuların ve dini hertürlü konunun açılması yasaktır...

Back
X