- Konu Sahibi mavigece07
-
Kızlar bu aralar kafamı meşgul eden konu kısmet bağlılığı sizce böyle bişey varmı böyle bişey duydunuzmu hocaya gidip kısmetini açtırıcı dualar okutuluyormuş üzerinizde bir ağırlık filan varsa giderici işte...ben düne gelinceye kadar hiç bu hacı hoca işlerinden haz etmezdim öyle şey mi olur deyip geçerdim ama son aylarda 3 ayrı arkadaşımdan (ki bunlar birbirini tanımıyo) hocaya okutmayla ilgili şeyler duydum..işte birisinin ablasının görüşmeleri olumlu geçmiyomuş hocaya dua okuttuktan sonra 3-4 ay sonra kısmetini bulup evlenmiş aynı şeklide üniversiteden arkadaşımın arkadaşı da o şekilde evlenmiş bir de son olarak kursiyerimin köyündeki bir hoca böyle okuyomuş falan...
Ailem artık yuva kurmamı istiyo ve sürekli çevreye benden bahsedip bekar evlenmeye niyetli kişilerle beni görüştürüyolar fakat ya ben elektrik alamıyorum ya da ben görüşmek istiyorum karşı taraf istekli olmuyo...28 yaşıma giricem son 3-4 yıldır böyle birileriyle görüşüyorum bi türlü olumlu gitmiyor...Acaba üzerimde bir ağırlık mı var diye düşünmeye başladım hocaya gidip okutturmalımıyım... ?
benım bır arkadaşım vardı 29 yaşındaydı ve acayıp takılmıştı buna kısmetim bağlı falan hep söylenıyordu sonra hocaya gıtmiş tam hatırlamıyorum ama bunadenıze atılacak bişiler vermişti trdeki butun denızlerı dolaştı snaırım bırde sabun vermiş sabah akşam yıkanıyordu
sonunda evlendı ama bence hocadan falan değil zamanı geldiğinden
butun hocalar yalancı dıyemem bırtanesı bıle dıyeme çünkü ben denk gelemdim hiç bır konuda genel olarak şöyledır dıyemeyızevet işte o bahseden arkadaşlarımdan biri hocanın vereceği bir kağıdı galiba suya bırakıyormuşsun...Bilmiyorum ama sonuçta Allah büyü denen şeyide yaratmış annemin sürekli evlendirme ısrarları benim sürekli olumsuz olması psikolojimi bozdu..herkesin söylediğine katılıyorum herşeyin vakti saati var lakin böyle bişey uydurmaysa bütün hocalar yalancımı yani..bi de kuranı kerim okuyan insanlar bunlar...
Kızlar bu aralar kafamı meşgul eden konu kısmet bağlılığı sizce böyle bişey varmı böyle bişey duydunuzmu hocaya gidip kısmetini açtırıcı dualar okutuluyormuş üzerinizde bir ağırlık filan varsa giderici işte...ben düne gelinceye kadar hiç bu hacı hoca işlerinden haz etmezdim öyle şey mi olur deyip geçerdim ama son aylarda 3 ayrı arkadaşımdan (ki bunlar birbirini tanımıyo) hocaya okutmayla ilgili şeyler duydum..işte birisinin ablasının görüşmeleri olumlu geçmiyomuş hocaya dua okuttuktan sonra 3-4 ay sonra kısmetini bulup evlenmiş aynı şeklide üniversiteden arkadaşımın arkadaşı da o şekilde evlenmiş bir de son olarak kursiyerimin köyündeki bir hoca böyle okuyomuş falan...
Ailem artık yuva kurmamı istiyo ve sürekli çevreye benden bahsedip bekar evlenmeye niyetli kişilerle beni görüştürüyolar fakat ya ben elektrik alamıyorum ya da ben görüşmek istiyorum karşı taraf istekli olmuyo...28 yaşıma giricem son 3-4 yıldır böyle birileriyle görüşüyorum bi türlü olumlu gitmiyor...Acaba üzerimde bir ağırlık mı var diye düşünmeye başladım hocaya gidip okutturmalımıyım... ?
evet işte o bahseden arkadaşlarımdan biri hocanın vereceği bir kağıdı galiba suya bırakıyormuşsun...Bilmiyorum ama sonuçta Allah büyü denen şeyide yaratmış annemin sürekli evlendirme ısrarları benim sürekli olumsuz olması psikolojimi bozdu..herkesin söylediğine katılıyorum herşeyin vakti saati var lakin böyle bişey uydurmaysa bütün hocalar yalancımı yani..bi de kuranı kerim okuyan insanlar bunlar...
Bir copcatan sitesi acicam , adini da hoca koyucam.Arkadasim yok oyle birsey. Lutfen kendini degistir, neden olmuyor diye kendine bir bak. Cevreni degistir, olmadi sehrini degistir, olmadi ulkeni. Olumlu gitmiyorsa uzulme demek ki hayirli degilmis diye dusun. Herkesle de evlenemezsin ki. Biri gelir butun dusunceni degistir.
Ben 36 yasindayim bu kadar telas yapmadim.O kadar cok yanlis erkekle karsilastim ki, yanlis olacagina 'bay dogru' olsun diyorum artik.
Bay doğruların neredeyse tamamı kapılmış arkadaşım. Kalanlar kırık-çaruk-çürük tayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?