- 12 Aralık 2022
- 442
- 679
- 33
- 35
- Konu Sahibi tynkerbell
Merhaba arkadaslar, haftasonu geldi mi depresen bir sorunumdan bahsetmek istiyorum. Ben bir evlilik yaptim, bosanali yaklasik 6 sene oldu, sonrasinda karsima sevip, güvenebilcegim birisi cikmadi tekrardan evlenmedim. Cocugum yok, ailemden uzak yalniz yasiyorum. Benim sorunum artik kendimi cok yalniz hissetmem, normalde tek basina yaptigim aktivitelerden cok zevk aliyorum; tek basima kahve icmeye, yemege gidiyorum, kitap okuyorum, film izliyorum, spor yapiyorum, yeni tarifler deniyorum, bu aralar depremden etkilendiklerini icin sürekli ailemle günde bircok defa telefonda görüsüyoruz ama artik karsima tekrardan sevebilcegim, aile kurabilcegim biri ciksin istiyorum. Depremden kisa süre önce ailemde cok zor günler ve bir kayip yasadik, bunu ögrendigimde evde tek basimaydim, depremi ögrendigimde keza ayni sekilde, cok cok zor günler yasadim. Dertlerime ortak olacak bir hayat arkadasinin eksikligini bu dönemde cok daha fazla hissettim.
Bugüne kadar kismet deyip biriyle tanisma konusunda aktif bir girisimde bulunmadim ve karsima kimse cikmadi. Sizce kendim bunun icin neler yapabilirim? Sosyal cevrem cok genis degil ama düzenli bir sekilde görüstügüm arkadaslarim var. Biraz bakimsiz bir insanim, bu yüzden mi kimsenin dikkatini cekmiyorum acaba? Önceden bakimliydim ama hayat beni yordu, icimden kendime bakmak gelmiyor, tükenmis hissediyorum. Bana yardimci olup, önerilerinizi yazarsaniz sevinirim.
Bugüne kadar kismet deyip biriyle tanisma konusunda aktif bir girisimde bulunmadim ve karsima kimse cikmadi. Sizce kendim bunun icin neler yapabilirim? Sosyal cevrem cok genis degil ama düzenli bir sekilde görüstügüm arkadaslarim var. Biraz bakimsiz bir insanim, bu yüzden mi kimsenin dikkatini cekmiyorum acaba? Önceden bakimliydim ama hayat beni yordu, icimden kendime bakmak gelmiyor, tükenmis hissediyorum. Bana yardimci olup, önerilerinizi yazarsaniz sevinirim.