- 23 Ağustos 2012
- 51.112
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.969
- 898
- Konu Sahibi tynkerbell
Sen yeni misin kız ne zamandan beri üyesin_ Daha önce hiç denk gelmedim yorumlarına yeni görüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katibin ruhu nerde onuda cagirin ismi havali baya aklimda kalmis
Neden çok mu özlemiş?
Kullanıcı ismini kıskanmışNeden çok mu özlemiş?
Ben de senin ismini çok beğendim bu aradaKullanıcı ismini kıskanmış![]()
Teşekkürler bebişimBen de senin ismini çok beğendim bu arada![]()
Tek yaşayanlar dinden mi çıkıyor anlamadım. Milletin amelini siz mi ölçüyorsunuz ? Salın insanları bir yahu! Müslüman kadınım diyip eltini kıskanıp burda hakkında konu açıyorsun. Bu günah değil mi dinibütün hanım kardeş?Rabbime cok sukur Ahlakli edepli bir kadinim kimse bni kmseyle kiyaslayamaz. Bir tutamaz .byle konulari gordugum surece dogru olan neyse onu yazicam .bir musluman kadin olarak.Allah dogru yoldan ayirmasin.herkes neye inaniyorsa onun icin dogru odur.isteyen istedgini yazsin.Evimin icini bn bilirim .Bu yazilan senaryolari ciddiye alipta uzulucek degilm .bu platformu sizin kadar onmsemiyorum.
Sakın üreme ha.Muslumanligi sendenmi ogrenicem sen bnm adimi eltimi taniyormusun bn seni gordummu veya taniyormuyum bak bakalim varsa elinde tabi muslumanligi anlatan bi kitap ne ne zaman giybet sayiliyormus
Hadi be ordan varos gereksiz mahlukatSakın üreme ha.
Burasi zerre umrumda degil bayyy
Sosyal çevrenizi genişletinMerhaba arkadaslar, haftasonu geldi mi depresen bir sorunumdan bahsetmek istiyorum. Ben bir evlilik yaptim, bosanali yaklasik 6 sene oldu, sonrasinda karsima sevip, güvenebilcegim birisi cikmadi tekrardan evlenmedim. Cocugum yok, ailemden uzak yalniz yasiyorum. Benim sorunum artik kendimi cok yalniz hissetmem, normalde tek basina yaptigim aktivitelerden cok zevk aliyorum; tek basima kahve icmeye, yemege gidiyorum, kitap okuyorum, film izliyorum, spor yapiyorum, yeni tarifler deniyorum, bu aralar depremden etkilendiklerini icin sürekli ailemle günde bircok defa telefonda görüsüyoruz ama artik karsima tekrardan sevebilcegim, aile kurabilcegim biri ciksin istiyorum. Depremden kisa süre önce ailemde cok zor günler ve bir kayip yasadik, bunu ögrendigimde evde tek basimaydim, depremi ögrendigimde keza ayni sekilde, cok cok zor günler yasadim. Dertlerime ortak olacak bir hayat arkadasinin eksikligini bu dönemde cok daha fazla hissettim.
Bugüne kadar kismet deyip biriyle tanisma konusunda aktif bir girisimde bulunmadim ve karsima kimse cikmadi. Sizce kendim bunun icin neler yapabilirim? Sosyal cevrem cok genis degil ama düzenli bir sekilde görüstügüm arkadaslarim var. Biraz bakimsiz bir insanim, bu yüzden mi kimsenin dikkatini cekmiyorum acaba? Önceden bakimliydim ama hayat beni yordu, icimden kendime bakmak gelmiyor, tükenmis hissediyorum. Bana yardimci olup, önerilerinizi yazarsaniz sevinirim.
VallaValla de
Sizin fake oldugunuzu düsünmek istiyorum yoksa durum gercekten cok vahimEe tabi muslumanlik hakkindaki tek bilgin giybet verick cvbin olmayinca ...
Ahhh üzgünüm.Sizin fake oldugunuzu düsünmek istiyorum yoksa durum gercekten cok vahim