• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısmet kapalılığı diye bi şey var mı

okulum bitti ve stajım da bitmek üzere ben dava alıp duruşmalardan duruşmalara koşmuyorum ve burda bi derdimi anlattım her yönden yalnız kaldım diye sadece farklı insanların düşüncelerini öğrenebilmek için her şeyde kötü niyet arayacak kadar ne yaşattı hayat size? Herkes şen şakrak yaşıyo benim hayatımda hiçbir mutluluk yok sadece duruyorum böyle. Kısmet kapalılığını sormamın sebebi de cahillik değil bildiğim başka şeyler vardı

sen buraya soru sormaya mı bizi irdelemeye mi geldin ?

ben de aynı durumları yaşıyorum ama burda bunları yazmıyorum çünkü insanlara sorsan da cevabını nerden bulabileceksiniz merak ediyorum açıkçası. kader diye bir şey var hayatı akışına bırakmak lazım bazen. olmuyorsa da neden olmuyor demenin bir mantığı yok hayatı kendinize zehir etmeyin ne güzel mesleğiniz var onu icra edin elbette bir gün kısmetiniz sizi bulacaktır. ama önemli olan hayata devam edebilmek....

okulum bitti ve stajım da bitmek üzere ben dava alıp duruşmalardan duruşmalara koşmuyorum ve burda bi derdimi anlattım her yönden yalnız kaldım diye sadece farklı insanların düşüncelerini öğrenebilmek için her şeyde kötü niyet arayacak kadar ne yaşattı hayat size? Herkes şen şakrak yaşıyo benim hayatımda hiçbir mutluluk yok sadece duruyorum böyle. Kısmet kapalılığını sormamın sebebi de cahillik değil bildiğim başka şeyler vardı

Bildiğinizi paylaşın da öğrenelim

Duruşmadan duruşmaya koşmazsan da normal şartlar altında popon koltuk görmez yoğunluktan

Yani kısmetim yok diye dertlenecek zaman kalmaz

Sonra bir bakarsın kafanın uyuştuğu birileri ile tanışırsın

Bir de kötü niyet nerde aradım ben göremedim

Hayat senden fazla 13 yıl yaşattı o geçtiğin yolları ve sonrasındaki yılları geçirtti hem kendi hayatımı hem de yüzlerce dava dosyasındaki yüzlerce hayatı gösterdi

Fikir sordum diyorsun ben de söyledim işte

Kısmet kapalılığı vs yok bu işlere odaklanma sana uygun birileri de çıkar ki yaşın henüz çok küçük

acaba farkında olmadan insanları kendinden uzaklaştıracak kıracak şeyler yapıyor olabilir misin? bi anda uzaklaşıyorlar demişsinde

sen buraya soru sormaya mı bizi irdelemeye mi geldin ?
öldü artık tamam öldü.
bu ne ya? kız bir konu açtı söylemediğiniz kalmadı. madem konuyla ilgili fikriniz yok, ilginizi çekmedi, ya da sizi açmadı neden yorum üstüne yorum yazıyorsunuz anlamıyorum.
bazıları sadece can sıkıntısından insanların dert diye açtığı konuyu resmen linç alanına çeviriyor. ve bu çok acımasız , saçma bişey.
kimin neye inandığı kimseyi ilgilendirmez, konuyla ilgili söylicek şeyi olmayanlar neden yazar anlamıyorum.

konuya cevap verecek olursam da, kısmetinin kapalı olduğunu düşünmek için çok gençsin diye düşünüyorum. ayrıca etrafından insanların olmamasının en büyük nedeni tamamen senin davranış biçiminden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. iş hayatına aktif olarak atıldıktan sonra bence daha geniş bir çevren olur.

öldü artık tamam öldü.
bu ne ya? kız bir konu açtı söylemediğiniz kalmadı. madem konuyla ilgili fikriniz yok, ilginizi çekmedi, ya da sizi açmadı neden yorum üstüne yorum yazıyorsunuz anlamıyorum.
bazıları sadece can sıkıntısından insanların dert diye açtığı konuyu resmen linç alanına çeviriyor. ve bu çok acımasız , saçma bişey.
kimin neye inandığı kimseyi ilgilendirmez, konuyla ilgili söylicek şeyi olmayanlar neden yazar anlamıyorum.

konuya cevap verecek olursam da, kısmetinin kapalı olduğunu düşünmek için çok gençsin diye düşünüyorum. ayrıca etrafından insanların olmamasının en büyük nedeni tamamen senin davranış biçiminden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. iş hayatına aktif olarak atıldıktan sonra bence daha geniş bir çevren olur.

Iyi de fikrimiz var ve söylüyoruz

Konu sahibi de sen neler yaşadın da böyle şeyler yazıyorsun bildiğim var benim diyor

Tabanda da aynı içerikte şeyler yazıyoruz sizin gibi gençsin bunlarla dertlenmek için erken diyoruz

Iyi de fikrimiz var ve söylüyoruz

Konu sahibi de sen neler yaşadın da böyle şeyler yazıyorsun bildiğim var benim diyor

Tabanda da aynı içerikte şeyler yazıyoruz sizin gibi gençsin bunlarla dertlenmek için erken diyoruz
benim alıntıladığım mesajı okuyun isterseniz. ayrıca bu ne celal ya burası dert köşesi insanlara biraz daha sakin yorumlar yazılması gerekiyor. tavrınız bir kere çok sert ve kavgaya hazır moddasınız. neyse bana da bulaşmayın da hiç uğraşamıcam.
ben düşüncemi yazdım,anlayan zaten anladı.

benim alıntıladığım mesajı okuyun isterseniz. ne kadar da konusu sahibine yardımcı olmaya çalışıldığı ortada. ego tatmininden başka birşey değil.
ayrıca bu ne celal ya burası dert köşesi insanlara biraz daha sakin yorumlar yazılması gerekiyor. tavrınız bir kere çok sert ve kavgaya hazır moddasınız. neyse bana da bulaşmayın da hiç uğraşamıcam.

benim alıntıladığım mesajı okuyun isterseniz. ayrıca bu ne celal ya burası dert köşesi insanlara biraz daha sakin yorumlar yazılması gerekiyor. tavrınız bir kere çok sert ve kavgaya hazır moddasınız. neyse bana da bulaşmayın da hiç uğraşamıcam.

Okudum

Çünkü o mesajdan önceki mesajını ve benimkini birlikte alıntılayıp cevap yazdı

Ben sert olduğumu düşünmüyorum ama belki de serttir haklısınız

Hayatın gerçekleri de sert çünkü

Derdim var diyene kendimce objektif yorum yapmaya çalışırım ama naif değilim bu doğru

Iyi akşamlar

22 yaşında düştüğün dertlere bak. Ben inanmıyorum kısmet kapalılığına falan. Her işte bir hayır var sözü bana daha huzur verici ve mantıklı geliyor.

Biz evlendikte noldu basimiz gogemi erdi?
Allaha sukur benim evliligim iyi gidiyo ama kotu giden okadr evlilik varki.
Vakti zamani gelince emin ol seninde kismetin acilirrr..
Hakkinda hayirlisi

her nasip vaktine esirdir canım acele etme bence arkadaşların evli olduğu için böle düşünüyorsun.aslında sen geç kalmamşşsn bence onlar erken evlenmiş.22 yas geç bi yaş deil.daha yeni yeni hayata atılma yaşı iş bulma telaşı vs.geç kalmş deilsin bence.etrafından çok etkilenme

22 yaş mı neee evde kalmışsın çoktan evlenmiş olman gerekirdi..
20 yaşındayım 3. çocuğuma hamileyim ben bile geç kaldım sen çok geç kalmışsın çok...:KK59:

Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşında bekar bi bayanım nerden başlayacağımı bilmiyorum çok uzun süredir yalnızım sevgili anlamında değil her konuda bu böyle ben neye heveslensem bi anda bıçak gibi kesiliyo resmen hiç arkadaşım yok, hayatımda hiç hareketlilik yok. Birisi bana çok ilgi gösteriyo sonra noluyosa açıklama bile olmadan kopuyolar benden. Kimin ahını aldım nerde yanlış yaptım bilmiyorum ben hiç sevilmeyecek miyim? Tanıdıklarımın çoğu bebeklerine isim düşünüyolar :KK43: bu bi imtihan mı yoksa ben de davranış yanlışlığı mı var ama aksine çok naif ve cana yakın biriyim lütfen bana nasıl bi yol izlemem gerektiğini anlatın

22 yaş tam okul bitti iş bulma yaşı ya, o ara öyle bi psikolojiye giriyor insan zaten.
Ne ara atandım nişanlandım evlendim hamile kaldım bilmiyorum inan ki :D Çorap söküğü gibi oluveriyor hepsi inan ki.

Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşında bekar bi bayanım nerden başlayacağımı bilmiyorum çok uzun süredir yalnızım sevgili anlamında değil her konuda bu böyle ben neye heveslensem bi anda bıçak gibi kesiliyo resmen hiç arkadaşım yok, hayatımda hiç hareketlilik yok. Birisi bana çok ilgi gösteriyo sonra noluyosa açıklama bile olmadan kopuyolar benden. Kimin ahını aldım nerde yanlış yaptım bilmiyorum ben hiç sevilmeyecek miyim? Tanıdıklarımın çoğu bebeklerine isim düşünüyolar :KK43: bu bi imtihan mı yoksa ben de davranış yanlışlığı mı var ama aksine çok naif ve cana yakın biriyim lütfen bana nasıl bi yol izlemem gerektiğini anlatın
Valla benim gibi güvendiğin adam yüzünden yarı yolda bırakılmalıysan bence kısmetim kapalı deme arkadaşım daha yaşın 22 ne evliliği gez dolaş kurslara katıl turlara katıl yeni arkadaşlar edinirsin:110:

Valla var, ben. 19 yaşındayım flörtüm bile yok üniversite okuyorum Türkiye'nin acayip kalabalık bir okulunda binlerce kişi içerisinde hala yalnızım ehehehe :KK53:

Bence yok kısmet kapalılığı diye bir şey ama sen kısmetim kapalı kısmetim kapalı dersen evrene sürekli o enerjiyi yolluyorsun, kendini de buna inandırmış oluyorsun. Düşüncelerimiz farkında olmadan gerçeğe dönüşür :) Sen böyle diyerek karşına çıkacak fırsatları da tepiyorsun.

Valla var, ben. 19 yaşındayım flörtüm bile yok üniversite okuyorum Türkiye'nin acayip kalabalık bir okulunda binlerce kişi içerisinde hala yalnızım ehehehe :KK53:

geçen aklımdan geçti

siz yazmışsınız şahsınıza değil yani yazacaklarım

neden artık bir flörtüm yok hissine kapılıyor gençler

benim hayatımda tek flörtüm oldu mesela

ama öyle aile baskısı kapalı çevre vs değil

yani o flörtümle evlenmeden birliktelik de yaşadım, evlenmeden aynı evde de yaşadım

ama hayatıma 10 kişi girip çıkmadı tek kişi girdi ve henüz çıkmadı 15 yılı geçti

her neyse ille de çok sayıda kişi değil size uygun birisi ile gerçekten düzeyli bir ilişki daha iyidir

Yasin daha 22 konu basligini okuyunca ben de 35-40 yasindasin sandim :)
Karsina cikanlar dogru insan degiller demekki. O dogru insan beklemedigin anda bakmissin gelivermis. Bu kadar karamsarlik niye?

Back
X