• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısmet mi değil mi bilemedim :S

perigunlugu

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
6.379
10.803
298
Merhabalar,
Forumda okuduğum çoğu konuyu göz önüne alırsanız "bu da dert mi ya" diyebilirsiniz haklısınızda.
Ben aşk konusunda çok şanssızım. Durduk yere sebep sunamadan bırakılan ve aldatılan oldum.
İş konusunda da çok olmasa da zaman zaman sorunlar yaşadım ama çok şükür ki bu durumlar ya bana olumlu şekilde daha sonra geri döndü (her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır desem daha doğru)

Ancak aşk konusuna geldiğimizde yüzüm hiç gülmedi :( tehdit edildim, nişan attım, terkedildim, aldatıldım... Ama bunlar yaşanırken hep birbirinin aynısı tek birşey yapmıştım. İlişkilerim sonuna doğru hep nedense biteceğini bilmeden önce içimde bir huzursuzluk oluyor ve "Ya Rabbim hakkımda hayırlısını ver.. Hayırlısı bu olsun değilse ne olur uzak dursun" diye dua ederim. Ve üstünden fazla geçmeden sonuç bulur. Aslında bi yönden bakınca gerçekten çok çok iyi birşey....
Birde kendime güvenim bu olaylardan sonra sıfırlandı :(
Bunca şey olunca sanırım ben yanlış yapıyorum bir yerde dedim. Bu kadarı da olmaz bende sorun var diye düşündüm ama nerde bulamadım :(
Ve ne zaman birinin benimle ilgilendiğini hissetsem sanki hissettiğim an kaçtılar :/ o yüzden hiç bir erkeği görmek sevmek istemez oldum.
Dediğim gibi belki bu dert olarak görülmeyecek pek ama fikir ve görüşlerinize çok ihtiyacım var.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Merhaba,

Şuan kendini bir boşlukta hissediyorsun sanırım. Bu anlar kadınların hata yapmaya en musait olduğu anlardır. Dikkatli ol ve acılarınla yüzleşmeyi bil.

Mutluluğa kapılarımızı açıp onu sınırsızca yaşadığımız gibi acılarımızı da sahiplenmeyi bilmeliyiz.

Benimde evlilik sürecine kadar ilişkilerim oldu. Aldatıldım, kandırıldım,terk edildim v.s ama şunu inkar etmemeliyim ki hepsi bana farklı şeyler kattı.

Şuan karşılaşsam selam veririm. Hatta oturup bir çay bile içebilirim.

Öyle bir eşim var ki, hayatımdan çıkıp giden herkese sonsuz teşekkürler ediyorum.

Merhaba,

Şuan kendini bir boşlukta hissediyorsun sanırım. Bu anlar kadınların hata yapmaya en musait olduğu anlardır. Dikkatli ol ve acılarınla yüzleşmeyi bil.

Mutluluğa kapılarımızı açıp onu sınırsızca yaşadığımız gibi acılarımızı da sahiplenmeyi bilmeliyiz.

Benimde evlilik sürecine kadar ilişkilerim oldu. Aldatıldım, kandırıldım,terk edildim v.s ama şunu inkar etmemeliyim ki hepsi bana farklı şeyler kattı.

Öyle bir eşim var ki, hayatımdan çıkıp giden herkese sonsuz teşekkürler ediyorum.

Evet sana sonuna dek katılıyorum.. Rabbim yanlışa düşürmesin inşallah :(

Hepsi yeni şeyler kattı bana her olayda ama güvenimi götürdü :(

Hayat tecrübelerle dolu. o an o tatdıgın acıdan bilemiyosun göremiyosun.
ama sonra toparlanıp düşününce. iyiki oldu diyebiliyosun.
rabbim herşeyin hayırlısını versin herkese. :34:

Ben de buna benzer bi konu açtım ayni dertten muzdaribiz hem hayal kırıklığı hem kendine güven konusunda. Dediğin gibi yaşadığım ilişkide ya da herhangi bir olayda dua ederim ve hayırlı değilse hissederim bitimine yakin. Ben kendinde gördüğüm eksikleri düzeltmeye çalışıyorum. Yine ise yaramazsa artik zamanı var beklemeliyim diyorum kendime sen de öyle yap:) Bizim için hayirlisini Allah bilir

Merhaba,

yazınızın şu kısmını çok sevdim :)

Öyle bir eşim var ki, hayatımdan çıkıp giden herkese sonsuz teşekkürler ediyorum.:nazar:

Evet sana sonuna dek katılıyorum.. Rabbim yanlışa düşürmesin inşallah :(

Hepsi yeni şeyler kattı bana her olayda ama güvenimi götürdü :(

İnsanın güveni azaldıkça hayal kırıklığı da azalır. Ne kadar çok güvenirsen o kadar çok hayal kırıklığı yaşarsın.

Bundan sonraki ilişkilerin de acele etme. İlla evlenecem diye kendini de şartlandırma.

Akışına bırak. Kısmetin sana gelsin. Tabi geleni de geri çevirme. En azından tanımaya çalış.

Eğer kendine olan güvenin de azaldıysa. Biraz değişiklik ve bakım tavsiye ederim.

Saç rengini değiştir ne bileyim türbanlıysan eğer kendine yeni kıyafetler al. Aynada kendine bak ve kendinle gurur duy.

Atlanmaması gereken en önemli konulardan biride kitap tabi ki. Mutlaka kitap oku. Her zaman elinde okuduğun bir kitabın olsun. Basit aşk romanları yada sıkıcı felsefe, psikoloji kitapları olmamasına dikkat et. Polisiye olabilir mesela çok sürükleyici olurlar :))

Dediğini gibi belki de en hayırlısı bunlar... Belki burda yazmam ve aldığım yorumların etkisi de birer vesile.. Bilemem... Ama en azından daha kötülerini yaşamadığıma şükrediyorum... Rabbim acıyla sınayarak belki de günahlarımızı affediyor.. Keşkeeee..

Back
X