- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
- Konu Sahibi perigunlugu
Merhabalar,
Forumda okuduğum çoğu konuyu göz önüne alırsanız "bu da dert mi ya" diyebilirsiniz haklısınızda.
Ben aşk konusunda çok şanssızım. Durduk yere sebep sunamadan bırakılan ve aldatılan oldum.
İş konusunda da çok olmasa da zaman zaman sorunlar yaşadım ama çok şükür ki bu durumlar ya bana olumlu şekilde daha sonra geri döndü (her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır desem daha doğru)
Ancak aşk konusuna geldiğimizde yüzüm hiç gülmedi
tehdit edildim, nişan attım, terkedildim, aldatıldım... Ama bunlar yaşanırken hep birbirinin aynısı tek birşey yapmıştım. İlişkilerim sonuna doğru hep nedense biteceğini bilmeden önce içimde bir huzursuzluk oluyor ve "Ya Rabbim hakkımda hayırlısını ver.. Hayırlısı bu olsun değilse ne olur uzak dursun" diye dua ederim. Ve üstünden fazla geçmeden sonuç bulur. Aslında bi yönden bakınca gerçekten çok çok iyi birşey....
Birde kendime güvenim bu olaylardan sonra sıfırlandı
Bunca şey olunca sanırım ben yanlış yapıyorum bir yerde dedim. Bu kadarı da olmaz bende sorun var diye düşündüm ama nerde bulamadım
Ve ne zaman birinin benimle ilgilendiğini hissetsem sanki hissettiğim an kaçtılar :/ o yüzden hiç bir erkeği görmek sevmek istemez oldum.
Dediğim gibi belki bu dert olarak görülmeyecek pek ama fikir ve görüşlerinize çok ihtiyacım var.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Forumda okuduğum çoğu konuyu göz önüne alırsanız "bu da dert mi ya" diyebilirsiniz haklısınızda.
Ben aşk konusunda çok şanssızım. Durduk yere sebep sunamadan bırakılan ve aldatılan oldum.
İş konusunda da çok olmasa da zaman zaman sorunlar yaşadım ama çok şükür ki bu durumlar ya bana olumlu şekilde daha sonra geri döndü (her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır desem daha doğru)
Ancak aşk konusuna geldiğimizde yüzüm hiç gülmedi

Birde kendime güvenim bu olaylardan sonra sıfırlandı

Bunca şey olunca sanırım ben yanlış yapıyorum bir yerde dedim. Bu kadarı da olmaz bende sorun var diye düşündüm ama nerde bulamadım

Ve ne zaman birinin benimle ilgilendiğini hissetsem sanki hissettiğim an kaçtılar :/ o yüzden hiç bir erkeği görmek sevmek istemez oldum.
Dediğim gibi belki bu dert olarak görülmeyecek pek ama fikir ve görüşlerinize çok ihtiyacım var.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü