Aynisini yazacaktim, klavyemden aldiniz :)"Çok istediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için, ya da gercekten de olmaması gerektiği içindir"demiş mevlana
Her şeyin bir vakti zamanı var. Sabır...
Hanımlar o kadar bunaldım bıktım ki artık her şeyden. Ne istesem olmuyor. Hep bir engel çıkıyor kısmet olmuyor. İş olsun birisini tanımak olsun olmuyor olmuyor. Kısmet değilmiş demekten yoruldum artık. Benden küçükler benden çok başarısızlara bile kısmet oluyor bana olmuyor. İnancını umudunu kaybetme diyorum kendime ama işte üzülüyorum
Herkes mi böyle ben tek ben sanırdim26 yaşındayım ama sanki çok yaşlı hissediyorum kendimi. Sanki hiç mutlu olamayacağım hayatta gibi geliyor.
26 yaşındayım ama sanki çok yaşlı hissediyorum kendimi. Sanki hiç mutlu olamayacağım hayatta gibi geliyor.
Duayla kaderle olur mu işler yahu? Bir şey istiyorsan bu konuda bir şey yapacaksın, çabalayacaksın. Emek olmadan yemek olmaz. Bazıları oturduğu yerden hayatlarının mükemmel olmasını bekliyorlar, valla yok öyle bir hayat. İş hayatı da böyle, arkadaşlıklar da böyle, evlilik de böyle. Tembellikle oturarak duayla filan hiç bir halt olmaz; popoyu kaldırıp tırmalamak uğraşmak lazım.
Çaba + dua. Biz her işinizi kendi cabaniza bağlı kıldık diyor zaten Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?