Kısmet olmuyor

Nazeninne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
82
26
88
Hanımlar o kadar bunaldım bıktım ki artık her şeyden. Ne istesem olmuyor. Hep bir engel çıkıyor kısmet olmuyor. İş olsun birisini tanımak olsun olmuyor olmuyor. Kısmet değilmiş demekten yoruldum artık. Benden küçükler benden çok başarısızlara bile kısmet oluyor bana olmuyor. İnancını umudunu kaybetme diyorum kendime ama işte üzülüyorum

Bende 24 yasındayım benimde çok istedigim şeyler genelde kursagımda kalır yada hep yanlıs tercihler yaparım. yüzde elli şansım varken bile onu da gider yanlısı seçerim. Bazı insanların yıldızı düşük oluyor işte bazılarının da şans basından ayrılmıyor hep dört ayak üstüne düşüyorlar .Nazar mıdır nedir bilinmez

Hanımlar o kadar bunaldım bıktım ki artık her şeyden. Ne istesem olmuyor. Hep bir engel çıkıyor kısmet olmuyor. İş olsun birisini tanımak olsun olmuyor olmuyor. Kısmet değilmiş demekten yoruldum artık. Benden küçükler benden çok başarısızlara bile kısmet oluyor bana olmuyor. İnancını umudunu kaybetme diyorum kendime ama işte üzülüyorum

Ben senden 9 yaş büyüğüm. Hiç evlenmedim. Hiç nişanlanmadım hatta hiç sözlenmedim.
Benim bulduğumu ailem beğenmedi, ailemin bulduğunu ben sevemedim..
Öyle öyle geçti yıllar. Evlenmek istiyor muyum? Evet
Ama artık kafaya takıyor muyum? Hayır

Hayırlıysa olur, kısmetim gelir beni bulur. Çalışıyorum bir sürü arkadaşım var. Benden küçükler tabii ki evlendiler çocuk sahibi oldular. Kimisi evlendi ayrıldı. Herkesin kaderi, Zamanı başkadır. Biz insanlar yüce Allah'ın yazdığına, verdiğine/vermediğine müdahale edemiyoruz.
Pozitif ol, akışına bırak. Herşey vaktini bekler.

Her nasip vaktine esirdir. Değiştirebileceğin şeyler için çabala. Değiştiremeyeceklerin için sadece Allah'a dua edip hayırlısını iste :)

26 yaşındayım ama sanki çok yaşlı hissediyorum kendimi. Sanki hiç mutlu olamayacağım hayatta gibi geliyor.

Umudunu yitirmiş gibisin .belkide olmayacak gözüyle baktığın ve öyle düşündüğün için olmuyordur .
Ne istiyorsan önce dua etmet gerek .
Bizim şer sandığımız şeylerde vardır bir hayır .
Yada bi bahtsızlık vardır üzerinde ne istiyorsan Allah tan dile bahtım kısmetim açık olsun diye bol bol dua et Allah a sığın .olmasını istediğin şey dua ilede olmuyorsa vardır ondada ondan daha güzel bir hayır zorlamamak gerek .

Bol bol dua et..her ne bekliyorsan olmasi icin..ben de sık sık sizin gibi düşünüyorum nasip diyorum sonra demek ki zamanı var diyorum

Birde anne babaya iyi evlat olup onların dualarını almak lazım ki işlerimiz rasgitsin .aldığımız bi beddua falan varsa onlarda yüzümüzü güldürmez sadece senin için söylemiyorum tabi genel olarak herkesin bunlara dikkat etmesi kendini yoklaması gerekir huzurlu mutlu sorunsuz yasamak için hatayı birazda insanın kendinde araması gerekli nerede hata yapıyorum diye . .

Bende aynı durumda sayılırım. Liseye kadar zorla okudum (biraz tembeldim :) .3 yıl üniversiteye hazırladım en son a.ö. yazdım . Okul bitti 2 sene atanamadim 27 yaşında atandım. Şimdi evlenmeyi çok istiyorum yaş oldu 31 ama olmuyor işallah olur ne diyeyim.

Duayla kaderle olur mu işler yahu? Bir şey istiyorsan bu konuda bir şey yapacaksın, çabalayacaksın. Emek olmadan yemek olmaz. Bazıları oturduğu yerden hayatlarının mükemmel olmasını bekliyorlar, valla yok öyle bir hayat. İş hayatı da böyle, arkadaşlıklar da böyle, evlilik de böyle. Tembellikle oturarak duayla filan hiç bir halt olmaz; popoyu kaldırıp tırmalamak uğraşmak lazım.

Duayla kaderle olur mu işler yahu? Bir şey istiyorsan bu konuda bir şey yapacaksın, çabalayacaksın. Emek olmadan yemek olmaz. Bazıları oturduğu yerden hayatlarının mükemmel olmasını bekliyorlar, valla yok öyle bir hayat. İş hayatı da böyle, arkadaşlıklar da böyle, evlilik de böyle. Tembellikle oturarak duayla filan hiç bir halt olmaz; popoyu kaldırıp tırmalamak uğraşmak lazım.

Çaba + dua. Biz her işinizi kendi cabaniza bağlı kıldık diyor zaten Rabbim

Biraz sabredin herseyin bir vakti ve takdiri vardir...hep boyle olmaz gun gelir belalar musibetler kalkar, zaman zaman olur boyle yasiniz kucuk 26 yas nedirki?

Back
X