• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kısmeti kapalı

Hep o kendi kizlarini okutmayip memur damat merakiyla 18 yasinda evlendiren teyzelerin,

Okumak da neymis hic kendimi yoramam ,evlenip kocamın maaşını harcarım mantıgıyla genc yasinda evlenip iki cocuguyla, mutsuz ,hayallerle gerceklerin ortusmedigi gec anlayan ,pencerede koca yolu gozleyip ,pismanligini kendine bile itiraf edemeyen komsunun/arkadasin ' ayy sen daha evlenemedin mi' gazıyla gencler ne hale geliyo,inanamiyorum !

Cok gencsiniz hem de cook,once okuyun ,meslek sahibi olun,kendi kendinize yetebilin,uygun biri illa ki cikar karsiniza .
Kader ki bu okuyorsun Mutlu olmak için kendini ezdirmemek ve para sıkıntısı olmaması için birini seviyorsun evleniyorsun hayatını batırıp gidebiliyor kimisi de okumamış ama iyi bi eş seçmiş oluyo Nasıl oluyosa daha becerikli demek ki senden bin katlı Mutlu yaşıyor demek istediğim nasip ya kocan kadar konuşuyorsun bu ülke böyle kahretsin ki

Hangi sure imiş ☺️☺️☺️☺️ Furkan suresi 74.ayet mi ☺️Ve onlar ki: “Ey Rabbimiz, lütfunla bizlere eşlerimizden, çocuklarımızdan göz aydınlıkları ihsan buyur ve bizi takva sahiplerine önder kıl!” derler.Meali de bu galiba hayırlısı ya gerçekten seni sevmeyen değer vermeyen bi eş de çok zor Ada'm başta peşinden koşuyo evleniyorsun sonra bambaşka biri Dünyan yıkılıyor aceleye getirmeyin tavsiyem

Kader ki bu okuyorsun Mutlu olmak için kendini ezdirmemek ve para sıkıntısı olmaması için birini seviyorsun evleniyorsun hayatını batırıp gidebiliyor kimisi de okumamış ama iyi bi eş seçmiş oluyo Nasıl oluyosa daha becerikli demek ki senden bin katlı Mutlu yaşıyor demek istediğim nasip ya kocan kadar konuşuyorsun bu ülke böyle kahretsin ki

Benim anlatmak istedigim sey farklı ama,

Kim, kiminle, ne zaman evlenmis,mutlu mu mutsuz mu bununla ilgilenmiyorum,

Benim ilgilendigim konu kendi hayatindaki eksikliklerine,mutsuzluklarina bakmadan 19-20 yasindaki kizlara 'hala evlenemedin mi ' baskisi yapilmasi.

Yoksa iyi bi evlilik yapmanın kariyerle,yasla falan alakası yok ,bu konuda hemfikirim.

Şuanda inanın hatırlamıyorum ama en kısa zamanda öğrenip paylaşırım

yani bi güzellik şu kardeşlerine :) bende tespih hatmi miydi neydionu duymuştum hatta olunca tespih dağıtıyolar falan habire tespih gelir olmuştu ablamın çalıştığı iş yerinden :) ama nasıl yapıldığını bilmiyorum....

Benim anlatmak istedigim sey farklı ama,

Kim, kiminle, ne zaman evlenmis,mutlu mu mutsuz mu bununla ilgilenmiyorum,

Benim ilgilendigim konu kendi hayatindaki eksikliklerine,mutsuzluklarina bakmadan 19-20 yasindaki kizlara 'hala evlenemedin mi ' baskisi yapilmasi.

Yoksa iyi bi evlilik yapmanın kariyerle,yasla falan alakası yok ,bu konuda hemfikirim.
Doğru bence de bu yaşta baskı iyi değil aslında bu yaş evlilik için biraz erken gibi tabi kendi kararları baskı hiç bir yaşta iyi değil her genç kız evlenmek yuva kurmak ister ama iyi insan denk gelmeli ruh eşi derler ya. Hayırlısı

Bölgesel zayıflama var mı acaba bunun için ne yapmalı orda bilgi veriliyor mu bunun için

yok orda sadece yaptığımız sporları menümüzü yazıyoruz kilo alırsak veremezsek birbirimizi ezikliyoruz :))) şaka şaka sadece benle fyzanur fyzanur u ezikliyolar :)) hepsi birlik oldu onların :)) çekemiyolar bizi :)

karatayı soruyorsan o sadece beslenme sistemi üzerine... çok basit ekmek yok beyaz unlu bir şey yok paketli gıda yok şekerlibir şey yok... youtube u ta bir sürü videosu var... kadına dava üzerine dava açıyolar çünkü kadın doğru konuşuyor... ben büyük hayranıyım... diyetisyene de gittim elli kere de denedim dukan mukan hepsini yaptım ama karatay kadar etkilisini ve kalıcısını görmedim.... çok övdüm ama valla görsem kadını sarılıp öpecem Allah razı olsun dicem.... gıyabında diyorum zaten de :)

ay kızın konusunu da katlettik :)

Doğru bence de bu yaşta baskı iyi değil aslında bu yaş evlilik için biraz erken gibi tabi kendi kararları baskı hiç bir yaşta iyi değil her genç kız evlenmek yuva kurmak ister ama iyi insan denk gelmeli ruh eşi derler ya. Hayırlısı

25 e kadar insanın fikri ne kadar çok değişiyor değil mi... evlenip mutlu olan şanslılarda var tabi ama gerisi hep hüsran... neyse karamsar olmayalım :)

25 e kadar insanın fikri ne kadar çok değişiyor değil mi... evlenip mutlu olan şanslılarda var tabi ama gerisi hep hüsran... neyse karamsar olmayalım :)
valla Ada'm normalde iyi evlenince içinde. Canavar çıkanlar oluyor ☺️Aynı evde yaşayınca anlıyorsun ha bi de ana kuzuları var onlara hiç yaklaşmayın ha bi de cimrilere bide zampara ve yalancılara

Ya ben asla evlilik dusunmuyorum 30dan once ozellikle, okuyorum kariyer yapma pesindeyim ama butun arkadaslar teker teker evlenip dogurunca modum düstü ulan diyorum ben mi yanlis yoldayim acaba :KK45:
Cevrede boyle ornekler cogalinca insan bi acaba mi diyor yani :confused:

o da yanlış her şey zamanında güzel bence :) bak şimdi salonumda tepişen çocuklarım olaydı ne güzel olurdu.. kk da çene çalıyom kara bahtım kör talihim... iyiki akvaryum var onun motoru ses çıkarmasa ev ıssız orman gibi :)))

yani bi güzellik şu kardeşlerine :) bende tespih hatmi miydi neydionu duymuştum hatta olunca tespih dağıtıyolar falan habire tespih gelir olmuştu ablamın çalıştığı iş yerinden :) ama nasıl yapıldığını bilmiyorum....
Aradım şimdi.Taha suresi 21 kez okunacak . Niyetini edip. Kısmeti açılmayanı görmedim.sadece eş anlamında değil iş vs. De . İnşallah allah herkesin gönlündekini verir

kız karatay nasıl bilmezsin abboo :) 5. takıma gelsene orda yazıyoruz menüleri.... gerçi beni dövüyolar bu ara :))
Btlbetul geçen yıl aynı takımdaydık yeni hatırladım . Benim bebek 6 aylık falandı. 76 kiloydum . 70-80 kg lar beraber zayıflıyor grubuydu. Çok şükür 62 ye indim ben

Btlbetul geçen yıl aynı takımdaydık yeni hatırladım . Benim bebek 6 aylık falandı. 76 kiloydum . 70-80 kg lar beraber zayıflıyor grubuydu. Çok şükür 62 ye indim ben

ooo bravo ben 65 te takıldım :)) 62 diye bir rakam var mıymış :)))

idicem onlarda hap verip gönderiyolar haplarda uyku yapıyo sınava hazırlanıyorum
Her hap uyku yapmıyor.geçen yıl çok kötü hissediyordum. Acıbademe gittim. Citoles 10 mg verdi.çok hafif ve bağımlılık ve uyku yapmayan bir ilaç . Kullandım mutluluk hormonu salgılayıp, kafanızda sürekli sorguladığımız döngüleri engelliyor

20 yaşında kısmeti kapananı da ilk defa duydum :oha:

Münasip birşey mi var evlilikte ?
Oku önce eline mesleğini al
Paranı kazan ve harca
Daha sonra evlen !
20 yaşındasın daha tazeciksin evlenip ne yapacaksın yahu ? :KK57:

Back
X