Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kısmetim açık. Değerlendirsem mi ? :) İlk görüşte kalbim çıkcak gibi oldum. Hihi :)
çocukluğumdan beri aynı kuaföre giderim ve gerek dükkanın sahibi gerek yanında çalışanlar her müşteriye (özellikle yeni gelenlere) yakın davranıyorlar, sorarlar yani öğrenci misin vs diye sohbet etmeye çalışırlar, iltifat ederler, bir şeyler ikram etmek isterler amaç da bu yeni gelen müşterinin tekrar gelmesini sağlama. kuaförler böyledir yani canım
tam bunu yazacağım sırada gördüm ki adam evliymiş, şaşırmadım kuaför adamların hepsi böyle olur
Belki de yanlış anlamışımdır ama ben kolay kolay yanlış anlamam kimseyi, Günahını almam yani.
İkinci gittiğimde de, sürekli bakıp durdu ben aynadan gördüm . Bilemiyorum tabi belki yapısı budur
Bir de ilk gittiğimizdeki atmosfer çok başkaydı inanın. Hani bakış, söyleyiş tarzı ne bileyim mimikler öyle hissettirdi bize. Hatta ben sesimi çıkarmadım ilk de, arkadaşım yazdı resmen diyince, düşüncelerimde haklı olduğumu fark ettim
Belki de yanlış anlamışımdır ama ben kolay kolay yanlış anlamam kimseyi, Günahını almam yani.
İkinci gittiğimde de, sürekli bakıp durdu ben aynadan gördüm . Bilemiyorum tabi belki yapısı budur
Bir de ilk gittiğimizdeki atmosfer çok başkaydı inanın. Hani bakış, söyleyiş tarzı ne bileyim mimikler öyle hissettirdi bize. Hatta ben sesimi çıkarmadım ilk de, arkadaşım yazdı resmen diyince, düşüncelerimde haklı olduğumu fark ettim
Konunu geç gördüm epeyce. Adam evli çıkmış öyle mi?
Vallahi leo, evli erkeklerin yaptığı kurlarla alakalı hiç saf düşünemeyeceğim. Özellikle kuaförlerde müşteri çekmek için bu yöntem çokça kullanılıyor.
Bu tarz muameleyi kendi üstümde ya da çevremde birinde fark ettiğim an o kuaföre bir daha adım atmıyorum.
Konunu geç gördüm epeyce. Adam evli çıkmış öyle mi?
Vallahi leo, evli erkeklerin yaptığı kurlarla alakalı hiç saf düşünemeyeceğim. Özellikle kuaförlerde müşteri çekmek için bu yöntem çokça kullanılıyor.
Bu tarz muameleyi kendi üstümde ya da çevremde birinde fark ettiğim an o kuaföre bir daha adım atmıyorum.
Yani bence de, evli bir erkeğin müşteri çekmek için bu toplara girmesini asla doğru bulmuyorum. Hele ki eşi içerideydi o sırada, oradaki bayan eşiymiş bir de, kadın bozulup dışarı çıkmıştı biz arkadaşımla sevgilisi sandık çünkü adamın parmağında yüzük yoktu. Meğer eşiymiş.
Eşiyle açmışlar orayı, ama kadın kuaför değil tabi. Ortak birikimle açmışlar.
Adam diyebilirdi , eşimde burada birlikte bir çay içelim gibi ... Ne bileyim .
Ben de bir daha gideceğimi sanmıyorum. :44:
Yani bence de, evli bir erkeğin müşteri çekmek için bu toplara girmesini asla doğru bulmuyorum. Hele ki eşi içerideydi o sırada, oradaki bayan eşiymiş bir de, kadın bozulup dışarı çıkmıştı biz arkadaşımla sevgilisi sandık çünkü adamın parmağında yüzük yoktu. Meğer eşiymiş.
Eşiyle açmışlar orayı, ama kadın kuaför değil tabi. Ortak birikimle açmışlar.
Adam diyebilirdi , eşimde burada birlikte bir çay içelim gibi ... Ne bileyim .
Ben de bir daha gideceğimi sanmıyorum. :44: