20 yaşındayım henüz ciddi bir ilşkim olmadı kimle çıksam başkasına aşık oldu sonra o kişiyle evlenecek döneme kadar geldi bende sevilmek istiyorum ciddi ilşkim olsun ablam yarın yıl tatılinde şubatta sevgilisini bizimle tanıştırcak herkes mutlu söz yapılcak ama ben halla yalnızım üniversitede herkesin ilşkisi var ben kimi sevsem benden kaçıyor kısmetsızlık diye birşey var mı gerçekten varsa ne yapmak gerek
Elbet biri çıkar karşına, sadece biraz sabırlı ol..
Hem 20 yaş,çok geç bir yaş değil..
20 yaşına kadar hiç sevgilisi olmayan kız arkadaşlarım var benim, bi süre sonra kafalarına uygun birini bulup görüşmeye başlayanlarda var..
Öncelikle bu kadar karamsar olmamalisin daha yasimiz çok genç bende 19 yaşındayım.aynı böyle bi arkadaşım var hiç sevgilisi olmadı bugüne kadar teklif vardı da kabul etmedi şimdi izmirde uni. okuyor ve her mesajlasmamizda evde kalmış 30unu asmis biri gibi davranır ona çok kızıyorum bazen isyan boyutlarina bile gidiyor iş..üstelik güzel de bir kız ama gel gor ki umutlari erken korelmis..bunlar bu yaşta normal şeyler değil insan umudu bir an olsun keser mi aklim mantigim almiyor..zamanı gelince herşey olur elbet hayirlisi olsun yeterki...kendinizi de boş yere bunalima suruklemeyin böyle..ozenmek ayrı birşey bu karamsarlik yani..
Benim 23 yaşında arkadaşlarım var daha hiç ilişkisi olmamış hiçbiri de kafasına takmıyor. Birisi hatta öğretmen işine gidip geliyor güzel güzel kızın bi arayışı bile yok. Kısmet olursa zaten bulur seni. Hayatında ciddi bi sorun olmadığı için buna taktığına inanıyorum
20 yaşındayım henüz ciddi bir ilşkim olmadı kimle çıksam başkasına aşık oldu sonra o kişiyle evlenecek döneme kadar geldi bende sevilmek istiyorum ciddi ilşkim olsun ablam yarın yıl tatılinde şubatta sevgilisini bizimle tanıştırcak herkes mutlu söz yapılcak ama ben halla yalnızım üniversitede herkesin ilşkisi var ben kimi sevsem benden kaçıyor kısmetsızlık diye birşey var mı gerçekten varsa ne yapmak gerek
başka derdin yok sanırım allahta başka dert vermesin zaten. benimde öyle uzun yıllar süren ciddi bir ilişkim hiç olmadı. en uzunu 5 ay sürmüştür. benden ayrılanında kısmeti açılıyordu evleniyordu bile. ama ben hiç bunları dert etmedim 27 yaşına girdiğimde eşimle tanıştım ve 1 sene içerisinde evlendim. merak etme evde kalmazsın daha çok gençsin...
umarım evet yani bu yaşlar için bağlamışlardır inşallah kısmetini,daha çok gençsin ya bir dur bu ne acele,ne karamsarlık,başka öncelikler belirle kendine,kısmet zaten gelir merak etme:)
Aman bosver bu hayat sevgilerin etrafindami donuyor?. Sevgili olunca noluo anlamis dglm. Erkeklerden baska daha guzel seyler var hayata. Guzel amaclar kur kendine. Amaclarina dogru git. Mesala para biriktirip arabani al yada calis kendi evini al. Erkek olupta nolcak snki.