Kısmetim bağlamış olabilir mi :(

kubradnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
321
4
48
31
Ankara
20 yaşındayım henüz ciddi bir ilşkim olmadı kimle çıksam başkasına aşık oldu sonra o kişiyle evlenecek döneme kadar geldi bende sevilmek istiyorum ciddi ilşkim olsun ablam yarın yıl tatılinde şubatta sevgilisini bizimle tanıştırcak herkes mutlu söz yapılcak ama ben halla yalnızım üniversitede herkesin ilşkisi var ben kimi sevsem benden kaçıyor kısmetsızlık diye birşey var mı gerçekten varsa ne yapmak gerek

Elbet biri çıkar karşına, sadece biraz sabırlı ol..

Hem 20 yaş,çok geç bir yaş değil..
20 yaşına kadar hiç sevgilisi olmayan kız arkadaşlarım var benim, bi süre sonra kafalarına uygun birini bulup görüşmeye başlayanlarda var..

Böyle düşünme..

20 yaş kendini kısmetsiz diye adlandırman için çok çok erken:)

Daha şimdiden bunlara kafa yorarsan işin zor takmamak lazım:)

daha 20 yaşındasın ben 21 biraz sakin ol evde kalmadık ya

daha Rabbimin izniyle yaşayacağın çok güzel yılların var önünde...

30 yaşında hayatının adamı/kadını ile tanışanlar var

Dur ayol ne acelen var?
zannedersin 40 yaşına gelmiş evde kalmış

konulara ters cevap vermeyi sevmiyorum ama herhalde dertsizlikten bunu dert ettin kendine diye düşünüyorum.

daha 20 yaşındasın ne acelen var? ben de başlıkta öyle bir abartmışsın ki kısmetim bağlanmış olabilir mi? diye ben de çok başka türlü bir şey sandım.

hayat öyle romantik komedi ya da gençlik filmlerinde gördüğünüz gibi değil.

20 yaşta hiç ciddi ilişki yaşamadın diye kendini kısmetsiz olarak adlandırdığına göre başka insanların hayatını yaşasan kendine ne derdin bilemiyorum.

Öncelikle bu kadar karamsar olmamalisin daha yasimiz çok genç bende 19 yaşındayım.aynı böyle bi arkadaşım var hiç sevgilisi olmadı bugüne kadar teklif vardı da kabul etmedi şimdi izmirde uni. okuyor ve her mesajlasmamizda evde kalmış 30unu asmis biri gibi davranır ona çok kızıyorum bazen isyan boyutlarina bile gidiyor iş..üstelik güzel de bir kız ama gel gor ki umutlari erken korelmis..bunlar bu yaşta normal şeyler değil insan umudu bir an olsun keser mi aklim mantigim almiyor..zamanı gelince herşey olur elbet hayirlisi olsun yeterki...kendinizi de boş yere bunalima suruklemeyin böyle..ozenmek ayrı birşey bu karamsarlik yani..

Benim 23 yaşında arkadaşlarım var daha hiç ilişkisi olmamış hiçbiri de kafasına takmıyor. Birisi hatta öğretmen işine gidip geliyor güzel güzel kızın bi arayışı bile yok. Kısmet olursa zaten bulur seni. Hayatında ciddi bi sorun olmadığı için buna taktığına inanıyorum

ahlanıp vahlanmak için daha çok zamanın var
ne kadar erken bulduğun değil
bulduğun kişinin seni ne kadar mutlu ettiği önemli

kısmetin bağlı falan değil hem böyle saçma sözlere inanma...sende itici birşey vardır antipatik olabilir misin?

başka derdin yok sanırım allahta başka dert vermesin zaten. benimde öyle uzun yıllar süren ciddi bir ilişkim hiç olmadı. en uzunu 5 ay sürmüştür. benden ayrılanında kısmeti açılıyordu evleniyordu bile. ama ben hiç bunları dert etmedim 27 yaşına girdiğimde eşimle tanıştım ve 1 sene içerisinde evlendim. merak etme evde kalmazsın daha çok gençsin...

Adamına rastlamamışsın da o yüzden canım...

umarım evet yani bu yaşlar için bağlamışlardır inşallah kısmetini,daha çok gençsin ya bir dur bu ne acele,ne karamsarlık,başka öncelikler belirle kendine,kısmet zaten gelir merak etme:)

Halatla bağladılarsa iyi bağlanmıştır cözülmez.

İnanmayın böyle seylere yahu, kısmet bu işler. 17 yasında küt diye asık da olabilirsin 30 yasında umudunu kaybetmişken de bulabilirsin.

biliyor musun önce kendine aşık olacaksın.sonra sana aşık olabilirler ancak.

20 yaşında kısmetim bağlı olabilir mi? enteresan

Aman bosver bu hayat sevgilerin etrafindami donuyor?. Sevgili olunca noluo anlamis dglm. Erkeklerden baska daha guzel seyler var hayata. Guzel amaclar kur kendine. Amaclarina dogru git. Mesala para biriktirip arabani al yada calis kendi evini al. Erkek olupta nolcak snki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…