- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Minnoskedim
Vallahı senınde şu soylediklerın benı kırdı.Farkında mısın ? Bilmem ama gelen yorumlara yazdım neden beğenmeyim ben mucize beklemiyorum yapıyorum ama olmuyor diyorum bı yerde mi eksiklik yapıyorum başka dualar öğrenmeye çalışıyorum ne var bunda ve kalkıp bana aynı soruları soruyosunuz diyosunuz bu da karşı tarafı üzecek bı davranış bence yani sana soracak değilim demi konu açıp acmayacagimi ben size kibarlikla cevap veriyorum siz yine kırıcı yaklaşıyorsunuz ? Evt benim skntm psikolojik bende buna çözüm arıyorum ama.suan hangi yoldan gideceğimi bilmedigim için şaşırmış durumdayım fakat sizin bu yazım şekliniz beni kirdi lütfen daha fazla yazmayın yolun bahtım açık olsun umarım hayırlı evlilik yaparsın mutlu olursun iyi günler..
Bız senın daha once ki konularındada yazdık Konustuk unuttun mu? Sayfalarca destan yazmıstım.
Yanı sana yardımcı olan insanları bu kadar kolay harcabılıyorsan bırsey demıyorum. Hıc bilmesen neyse dıcem ama gayette ıyı biliyorsun bence.
İlk basta bana dedıgın su onyargılarını sen kır
Ve eleştirilere de acık ol. Benım mesajlarımda fazla yok eksık bıle var. Süreklı kendını beğenmedıgını soyluyorsun bende bu duruma uzuluyorum üzüldüğüm ıcınde yazdım canımlı cıcımlı konusmadim dıe hemen uslupsuz olarak neden adlandırıyosun.
İyilikten anlamayan, anladığını da yanlıs anlayan insana yazacak bırseyım yok benım zaten.
Beni bilen biliyor elhamdülillah
Sende buna yanıt yazma kapansın konu.