Kısmetim mi yok evlenemiyorum çok umutsuzum

seheryeli8416

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
143
72
13
41
Selam arkadaşlarım.2 hafta önce bir konu açmıştım.https://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-1048346.html
Hep buna benzer ilişkiler yaşadım.nasıl kısmet açıyorsam hep benden sonra evlendiler şerefsizler.
33 yaşındayım.biraz fazla kilom var tamam kabul.veriyorum kilo sonra alıyorum bi daha veriyorum. Çalışıyorum muhasebciyim.etrafındakiler güzel ve becerikli olduğumu söyler seni alan yaşadı der arkadaşlarım hep.ama gel gelelim evlenemiyorum olmuyor bir türlü. Hatayı kendinde aradığım da oluyor terkedenlere küfrettiğimde oluyor. Sabrım kalmadı artık.bende bir yuva kurmak istiyorum. 8 yıl önce nişanlandım ayrıldım.inanın arkadaşlarım bile yaşadıklarıma şaşırıyor artık bi insana hep benzer adamlarmı gelir diye.onlar bile üzülüyor halime.gayet sosyal bi insanım bi sürü arkadaşım dostum çevrem var.geziyorum tozuyorum ama evlenmekte çok istiyorum.dua ediyorum bi sürü hocaya gittim ama yok hoca falan fayda etmedi.millet arkamdan evde kaldı diye yorum yapıyordur kesin.bu beni çok üzüyor. Tamam evlilik herşey değil diceksiniz boşanan arkadaşlar biz evlendikten ne oldu haline şükret diyecek.ama bende evim yuvam çocuğum olsun istiyorum artık. Psikolojim gerçekten iyi değil hiç böyle hissetmemiştim kendimi.ve son ilişkim çok yıprattı çok üzdü beni.içimi dökmek istedim kızlar.herkese teşekkür ederim şimdiden.

Aslında kader diylm kiminin kaderi benm gibi 15 inde açılıyor kiminin 30 da sonra bu işler insanın elinde olmuyor ben 15 yaşında gelin oldum suan 25 yaşında 10 yıllık evliyim darısı başınıza ne diyim

3 sene öncesine kadar bende üzülürdüm evlenemedim hiç kısmetim çıkmıyor benim de fazla kilom var :) hep derdim ondan diye sonra karşıma kocam çıktı nişanlanana kadar her şey güzeldi ilk önce nişanlandığıma sonra evlendiğine pişman oldum hemde köpekler gibi meğer ne güzel hayatım varmış boşverin takmayın kafanıza hayatınızı yaşayın varsın hayatınız da erkek müsveddeleri olmasın üzme kendini sonra daha çok üzülüyorsun çünkü akışına bırak :) Doğum evlilik ve ölüm saati günü değişmezmiş:)

ay ne hacısı ne hocası ya? para kaptırmayın şu şarlatanlara.
Lütfen öyle ön yargılı olmayın kuran denen birsey var dualar insanlara şifa oluyor lütfen herseyi tıpta aramayın bence evet işini bilmez ve bu kutsal mesleği kötü şartlar altında kullananlar çok ama herkes bir degildir

bu nasıl bir kendini eziklemedir arkadaşım. güçlü ve ayakları üzerinde duran kadın kafası nerede? evlilik bir zorunluluk mu? evlenen kadınlar hep beğenilen kısmetli kadınlar mı? kadın erkek birbiri için doğru insan kavramı sana bir şey ifade ediyor mu?
hoca ne ya? nasıl imanlı insanlarsınız ben anlamıyorum? allaha yakarırken araya neden aracı koyarsınız? kısmet mi açıyormuş dolandırıcılar töbe yaa..

kuran varsa açar okursun. hoca okuyup üfleyince gökten koca yağmıyor ki.

ay ne hacısı ne hocası ya? para kaptırmayın şu şarlatanlara.
Ben konuları karıştırdım aslında başka bir konuya böyle hoca ile ilgili yorum yapmıştım ona cevap geldi sandım kusura bakmayın yanlış oldu

Evet öyleymiş canım değişmezmiş.biri peygamber efendimize demiş ki evlenmek istiyorum bana dua et ya resulallah.peygamber efendimiz de onu ben bile değiştiremem yaradanım bilir.hep aklıma gelir bu hikaya.ama işte bazen tevekkül edemiyorum

kuran varsa açar okursun. hoca okuyup üfleyince gökten koca yağmıyor ki.
Pardon gerçekten ben diğer takip ettiğim konu hakkinda yorum geldi sandım yanlış yere cevap yazdım konular karıştı arkadaşın biri bebeklerimi kaybediyorm hep diye konu acmista ona yorum yapicaktim aslnda

Aslında kader diylm kiminin kaderi benm gibi 15 inde açılıyor kiminin 30 da sonra bu işler insanın elinde olmuyor ben 15 yaşında gelin oldum suan 25 yaşında 10 yıllık evliyim darısı başınıza ne diyim

15 yasinda nasil gelin olur insan
O kismet acilmasi degil bildiginiz suc..

Pardon gerçekten ben diğer takip ettiğim konu hakkinda yorum geldi sandım yanlış yere cevap yazdım konular karıştı arkadaşın biri bebeklerimi kaybediyorm hep diye konu acmista ona yorum yapicaktim aslnda

anladım, sorun yok.

Evliliği insanlar gözünde nekadar büyütüyor hayatınızı yaşasanız
Ben bi 4 sene öncesine dönüp yarıda bıraktığın işimi okulumu tamamlardım . Kazandığımı yerdim arkadaşlarımla zaman geçirmek isterdim . Gez gör oku valla kıymetini bilmiyorsunuz evlendik ne oldu ?ne değişti ne kazandık .

Bende senin gibi üzülürdüm herkes evlendi ben evlenemedim diye Rabbim kulağımdaki öyle bir büktü ki keşke hiç dua etmeseydim dedim ben hacı hocaya gitmedim ama her namaz arkasındakin çok dua ettim sende yap istersen

Kızlar yanlış anlamayın beni. Ben hocadan medet uman bir insan değilim. çok şükür duamı eder kuranımı okurum. Çok büyük paralar da kaptırmadım.ama insan acaba bi faydası olurmu diye düşünüyor.daha sonra gitmemeye karar verdim zaten

Hocalar kısmet açmaz yani bunu Rabbimden başka kimse yapamaz dinin şartları vardır onlara inanıp iman etmek gerekir kadere inanmak bela şer Vs allahtan geldiğine kanaat getirmek kul kaderini yaşarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…