- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
- Konu Sahibi seheryeli8416
-
bayılıyorum senin yorumlarınakuran varsa açar okursun. hoca okuyup üfleyince gökten koca yağmıyor ki.
Biz ewlendikte ne oldu diyesim warSelam arkadaşlarım.2 hafta önce bir konu açmıştım.https://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-1048346.html
Hep buna benzer ilişkiler yaşadım.nasıl kısmet açıyorsam hep benden sonra evlendiler şerefsizler.
33 yaşındayım.biraz fazla kilom var tamam kabul.veriyorum kilo sonra alıyorum bi daha veriyorum. Çalışıyorum muhasebciyim.etrafındakiler güzel ve becerikli olduğumu söyler seni alan yaşadı der arkadaşlarım hep.ama gel gelelim evlenemiyorum olmuyor bir türlü. Hatayı kendinde aradığım da oluyor terkedenlere küfrettiğimde oluyor. Sabrım kalmadı artık.bende bir yuva kurmak istiyorum. 8 yıl önce nişanlandım ayrıldım.inanın arkadaşlarım bile yaşadıklarıma şaşırıyor artık bi insana hep benzer adamlarmı gelir diye.onlar bile üzülüyor halime.gayet sosyal bi insanım bi sürü arkadaşım dostum çevrem var.geziyorum tozuyorum ama evlenmekte çok istiyorum.dua ediyorum bi sürü hocaya gittim ama yok hoca falan fayda etmedi.millet arkamdan evde kaldı diye yorum yapıyordur kesin.bu beni çok üzüyor. Tamam evlilik herşey değil diceksiniz boşanan arkadaşlar biz evlendikten ne oldu haline şükret diyecek.ama bende evim yuvam çocuğum olsun istiyorum artık. Psikolojim gerçekten iyi değil hiç böyle hissetmemiştim kendimi.ve son ilişkim çok yıprattı çok üzdü beni.içimi dökmek istedim kızlar.herkese teşekkür ederim şimdiden.
Selam arkadaşlarım.2 hafta önce bir konu açmıştım.https://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-1048346.html
Hep buna benzer ilişkiler yaşadım.nasıl kısmet açıyorsam hep benden sonra evlendiler şerefsizler.
33 yaşındayım.biraz fazla kilom var tamam kabul.veriyorum kilo sonra alıyorum bi daha veriyorum. Çalışıyorum muhasebciyim.etrafındakiler güzel ve becerikli olduğumu söyler seni alan yaşadı der arkadaşlarım hep.ama gel gelelim evlenemiyorum olmuyor bir türlü. Hatayı kendinde aradığım da oluyor terkedenlere küfrettiğimde oluyor. Sabrım kalmadı artık.bende bir yuva kurmak istiyorum. 8 yıl önce nişanlandım ayrıldım.inanın arkadaşlarım bile yaşadıklarıma şaşırıyor artık bi insana hep benzer adamlarmı gelir diye.onlar bile üzülüyor halime.gayet sosyal bi insanım bi sürü arkadaşım dostum çevrem var.geziyorum tozuyorum ama evlenmekte çok istiyorum.dua ediyorum bi sürü hocaya gittim ama yok hoca falan fayda etmedi.millet arkamdan evde kaldı diye yorum yapıyordur kesin.bu beni çok üzüyor. Tamam evlilik herşey değil diceksiniz boşanan arkadaşlar biz evlendikten ne oldu haline şükret diyecek.ama bende evim yuvam çocuğum olsun istiyorum artık. Psikolojim gerçekten iyi değil hiç böyle hissetmemiştim kendimi.ve son ilişkim çok yıprattı çok üzdü beni.içimi dökmek istedim kızlar.herkese teşekkür ederim şimdiden.
Canım haklı olabilirsin ama o dediklerini yapıyorum üniversite mezun uyum geziyorum görüyorum çok şükür rabbime.ama artık yuvam olsun istiyorum.Evliliği insanlar gözünde nekadar büyütüyor hayatınızı yaşasanız
Ben bi 4 sene öncesine dönüp yarıda bıraktığın işimi okulumu tamamlardım . Kazandığımı yerdim arkadaşlarımla zaman geçirmek isterdim . Gez gör oku valla kıymetini bilmiyorsunuz evlendik ne oldu ?ne değişti ne kazandık .
Ah almış olabilirsinizCanım haklı olabilirsin ama o dediklerini yapıyorum üniversite mezun uyum geziyorum görüyorum çok şükür rabbime.ama artık yuvam olsun istiyorum.
Valla ben kimseyi yarıyolda bırakmadım ki hiç.hep beni yarıyolda bıraktılar.Ah almış olabilirsiniz
18-25 yaş arası nasıldı ilişkileriniz ?Valla ben kimseyi yarıyolda bırakmadım ki hiç.hep beni yarıyolda bıraktılar.
15 yaşındamı gelin oldunuz? Merak ettim evlenirken eşinizin yaşı kaçtı? Kendi rızanızlamı evlendiniz. 15 yaş...çok küçük. Tamam 9 değil ama, yinede küçük.Aslında kader diylm kiminin kaderi benm gibi 15 inde açılıyor kiminin 30 da sonra bu işler insanın elinde olmuyor ben 15 yaşında gelin oldum suan 25 yaşında 10 yıllık evliyim darısı başınıza ne diyim
Canm evet kendi rizamla evlendim eşim 24 yaşındaydı ozaman askerden yeni gelmişti15 yaşındamı gelin oldunuz? Merak ettim evlenirken eşinizin yaşı kaçtı? Kendi rızanızlamı evlendiniz. 15 yaş...çok küçük. Tamam 9 değil ama, yinede küçük.
Selam arkadaşlarım.2 hafta önce bir konu açmıştım.https://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-1048346.html
33 yaşındayım.biraz fazla kilom var tamam kabul.veriyorum kilo sonra alıyorum bi daha veriyorum. Çalışıyorum muhasebciyim.etrafındakiler güzel ve becerikli olduğumu söyler seni alan yaşadı der arkadaşlarım hep.ama gel gelelim evlenemiyorum olmuyor bir türlü. Hatayı kendinde aradığım da oluyor terkedenlere küfrettiğimde oluyor. Sabrım kalmadı artık.bende bir yuva kurmak istiyorum. 8 yıl önce nişanlandım ayrıldım.inanın arkadaşlarım bile yaşadıklarıma şaşırıyor artık bi insana hep benzer adamlarmı gelir diye.onlar bile üzülüyor halime.gayet sosyal bi insanım bi sürü arkadaşım dostum çevrem var.geziyorum tozuyorum ama evlenmekte çok istiyorum.dua ediyorum bi sürü hocaya gittim ama yok hoca falan fayda etmedi.millet arkamdan evde kaldı diye yorum yapıyordur kesin.bu beni çok üzüyor. Tamam evlilik herşey değil diceksiniz boşanan arkadaşlar biz evlendikten ne oldu haline şükret diyecek.ama bende evim yuvam çocuğum olsun istiyorum artık. Psikolojim gerçekten iyi değil
Merak etme doğru yoldasın, ben de 34 yaşında evlendim. Bekarlığımda ailemle rahatça yaşadım çok şükür hiç sıkıntım yoktu, erkek arkadaslarim oldu akışına biraktim, kafama yatmayan insanla asla zorlamadim, hep yoluma baktim. arkadaş çevrem çoktu, eğitimimi yüksek lisansımı yaptım işimi mesleğimi yoluna koydum artık evlenmeliyim diye zamanı geldiğini hissederek tanıştım eşimle. O da aynı kafa yapısındaydi, biraz ciktik tanidik çok şükür iyi anlaştık tamam dedik ve evlendik. Huzurlu mutlu evliliğimiz var herşeyi birlikte yaparız gezeriz tozariz. Ha tartisma yok mu? Cooooook ama birbirimizin kıymetini biliyoruzCanım haklı olabilirsin ama o dediklerini yapıyorum üniversite mezun uyum geziyorum görüyorum çok şükür rabbime.ama artık yuvam olsun istiyorum.
30 yaşındayım.Fazla kilom da yok.Şu an çalışmıyorum iş arıyorum ama bulamıyorum.Arkadaslarımın neredeyse hepsi evlendi ve 2. cocuklarını doguran bile var.Sizin ucundan kenarında nişan yaşamışsınız.Ben ne evlenme telkifi aldım ne de güzel birşeyler yaşadım.Fakat Kısmet adı üstünde zengin olsan olmuyor fakir olsan güzel yada çirkin olmakla da olmuyor.Sizin tekelinizde olan birşey değil.Yani benzer durumları yasayan biri olarak realist yaklaşmayı öğrendim.Tabiki duygusal patlamalar oluyor,inanın antidepresan bile kullanmayı düşündüm ama düşündüm ki o kadar istedim istedim sonunda biri çıktı karşıma,o da hayırsız çıkarsa benim açımdan daha üzücü olur.Okuyoruz burada ne eşler var.Ağdatsa şiddet uygulasa falan.O yüzden Allahtan hep hayırlısını diliyorum her an her dakika.Bu sebepten içim o kadar rahat ve artık hiç üzülmüyorum ki cunkü ben üzülmeyi hak edecek birşey yapmadım.Oldu ki karsınıza kimse cıkmadı,hayatınızın sonuna kadar üzülecek misiniz?Selam arkadaşlarım.2 hafta önce bir konu açmıştım.https://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-1048346.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?