Kısmetim mi yok evlenemiyorum çok umutsuzum

21. yyda kadın erkek ilişkileri bambaşka boyutta artık. Kadınların biyolojik saati var ve bir an önce evlenip çocuk doğurmak istiyor. Ülkemiz genel olarak fakir, erkeklerde eziklik kompleksi var . Fakirlikten meydana gelen bir sebep . Doğruya doğru . Güzel kızlara ulaşmak istiyorlar ulaşamıyorlar . Sonra kendilerine işe veriyorlar başarılı oluyorlar ya da avare oluyorlar . Bu sefer kadın cinsine geçmişteki travmaları yüzünden düşman kesiliyorlar evlenmek istemiyorlar . Zaten bekarlığa alışmışlar . Belli bir yaştan sonra düzenlerini değiştirmek istemiyorlar . Biyolojik saatleri yok, istedikleri zaman baba olabilirler.

Bunu bana bir arkadasım anlatmıstı cok mantıklı geldi bana bilmiyorum durum bu bencede

Erkeklerin biyolojik saatinin olmadigini soylemenin neresi mantikli?

O kadar yazı içinden , buna mı takıldınız ?

Takilmam gerekenlerin listesini yapiverin de onlara takilayim ben de.

Yanlis bilgi vermeniz yetmezmis gibi "Buna mi takildiniz?" sorusunu sorma cesaretinde bulunabiliyorsunuz.

Ne güzel anlatmışsın
Yalnızlık ve bekar olarak hayatı idame ettirmek çok güzel ben tek başına gezerim, alışverişimi yaparım, sinemaya giderim, kitabımı okur müziğimi dinlerim bunlar çok keyifli - ev işini istediğim zaman yapma lüksüne sahibim yemeğimi kendime pişiriyorum beklentisi olan yok ama insan yaptığı yemeği biriyle paylaşarak yemek de istiyor.
Bazen arkadaşlarla bir şeyler yapalım deriz herkesin bahanesi vardır. Bir arkadaşım evlenmeden önce eşiyle sorunluydular hep bana dert yanardı ben de çözüm önerisi sunar bak biraz sen de idare et derdim adamı değişirmeye çalışırdı hatta olmuyorsa ayrıl o zaman şikayet etme çekmek zorunda değilsin derdim ayrılmak istemedi seviyorum dedi evlendi şimdi adamın sözünden çıkmıyor ve çok mutluyum diyor ama tamamen dışa öyle yansıtmaya çalışıyor, içten içe yalnız bir plan yapsak kocasından izin alamıyor
Yani evlilik birinin boyundurluğu altına girmek ya da seviyorum diyerek kendini yok sayarak kocaya feda etmek değil; her yönden bir paylaşım ve orta yol gerektiriyor. Böyle örnekler var diye ben evliliğe soğuk bakmıyorum ama nasıl olmaması gerektiğini görüp ne istediğimi biliyorum bu da seçici olmaya sebep oluyor. O yüzden başkasına imrenirken aslında elimizin kıymetini bilmiyoruz.

Hayır yolu o değil bazı insanlar bazı şeyleri önemsemez aman kocam olsun çocuğum olsun tek düze hayat yaşar giderim napalım der
Kimisi de kendine bir yol çizer ve hedefe ulaşması için bazı badireler atlatması gerekir; çukurlara düşebilir, virajlı yollardan geçebilir, çıkmaz sokağa denk gelebilir. O yüzden de hedefe zamanla, emekle ve sabırla ulaşır. Ama ulaştığında aldığı haz bambaşkadır.
Dolayısıyla kendini tüketmek yerine, kendini mutlu edecek şeylere yönel zaten yol arkadaşın o hedefe giden yolda karşına çıkacaktır.

Boşlukta sallanan yaprak gibiyim bir o tarafa bir bu tarafa gidip duruyorum
Öyle düşünme sen kendini sev kendinle ilgilen kendini şımart, içindeki kadını ortaya çıkart bak o zaman karşına sen bile farkında olmadan kimler çıkacak :)
Evet gayet de mantıklı

Mesajlarinin rengi gibi sende pembe ve pozitifsin insan cok hayal kirikligi yasayip etrafindan elestiri alinca boyle dusunuyor zamanla.Baskalari yol alip sen yerinde sayinca koyuyor insana.Umarim seninde hersey gonlunce olur kalbi guzel insanlarin mutlu olmasini dilerim.

Yaa bu çok güzel bir yorum
Çok teşekkür ederim.
Hayal kırıklıklarını anlayabiliyorum zaten emin ol bunları yaşamayan anlayamaz ya da empati kurmakta zorlanır.
Bak başkalarının yol alıp almaması neden seni üzüyor ki? Onlar çok mu mutlular? Dört duvarın arasında kim neler yaşıyor bilemeyiz ayrıca bazısı dayak da yese "amaaaa sefiiiyorum" der. Kimisi eşi sesini yükseltse boşanmaya gidebilir. Bir de insanların eleştirilerini neden önemsiyorsun? Seni eleştirince onların eline ne geçiyor? Seni üzdükleriyle kalıyorlar ama anlamadıkları için sadece enkaz kalıyor geriye. Bu yazdıklarımın hepsi tecrübe. Tavsiyem sadece kendin ne istersin içinden ne yapmak geçer buna odaklan ve içindeki o cıvıl cıvıl kadını çıkart. Elbise mi giymek istersin giy, makyajını yap ve o güzel gülümsemeni takın. Aslında bir kadının en güzel makyajı gülümsemesiymiş geçenlerde bir yerde okudum nerede gördüm hatırlamıyorum ama bu kısım aklımda kaldı. Sen kendini sev, kendine güven, içinden geldiği gibi yaşa emin ol senin o keyfini paylaşmak isteyen zaten yanına gelip katılacaktır.
Bunu hayatında senelerdir kimse olmayan, mutlu anları paylaşmayı çok sevse de etrafında çok insan olmayan ama yine de hayattan keyif alan biri yazıyor. Seni anlıyor ve hayal kırıklıklarının farkında

Iyi ki varsin canim essekten dusenin halini essekten dusen anliyorKeske insanlar birbirlerinin acisindan beslenmeseler.Ama o zaman senin gibilerin kiymeti anlasilmaz
Tekrar senin icin guzellikler diliyorum.

Zor durum kader ne yazmışsa onu yaşıyoruz. İnsan bir aile kurmak istiyor eşi çocukları olsun. Çok takma kafana iyi işin var annen baban hayatta. Kader ne çıkarak karşına belki çok güzel şeyler bekliyor seni. Ben annemi babamı erken kaybettim 21 yaşımda evlendim.Hep iyiki evlenmişim diyorum abimler ile yaşayamazdım. İnsanız bazen boşluğa düşünüyoruz sen de bu dönemdesin sıkma canını gününü güzel yaşamaya bak.

Aslında kader diylm kiminin kaderi benm gibi 15 inde açılıyor kiminin 30 da sonra bu işler insanın elinde olmuyor ben 15 yaşında gelin oldum suan 25 yaşında 10 yıllık evliyim darısı başınıza ne diyim
15 yaşında nasıl gelin olursun sen ya ??? Benim evlendiğim yaşta 10 yıllık evliymişsin ? Şaka mu bu

bu işler nasip kısmet işi canım bazen elimizden birşey gelmez ya bu konuda böyle bir şey ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…