Kısmetim mi yok evlenemiyorum çok umutsuzum

Öncelikle konu sahibi kiminle ne zaman evleneceğimiz alnımızda yazıyor. Yani vakti zamanı var.
Biz kendimizi neden evlenemiyorum diye yerden yere vursak da, günlerce ağlasak da sonuç değişmez. O kişi sizi uygun bir yerde bekliyor zaten:)
Bir de şöyle düşünün ya 20 yaşında evlenip mutsuz olsaydınız? Gençliğinizin en güzel yılları zehir olsaydı? Bdv'yi okuyun derim neler var. Ayrıca amacını anlamadığım şekilde, 15 yaşında evlendiğini söyleyip size de kısmet dileyenlere bakmayın siz. En azından çocuk gelin olmamışsınız bu bile şükür sebebiniz olmalı.

Yasadiklarinin aynisini yaşıyorum ve 27 bitti benim de. Hep ayni tipler cikiyor benim karsima da. İnsallah en kisa surede bizi hak eden gerçekten ömür boyu sevecek sayacak sadik bir adam cikar karşımıza.
En önemlisi sadakat gerçekten. Ama bu erkek milletinin genlerinde yok sadakat maalesef

Hayattaki tek yaşama amacınız evlilik mi?
Çocuk dediğiniz evlatlık alınır, koruyucu aile olunur vs.
Niye bu ladar takınyı haline getirdiniz bu konuyu?

Aslında kader diylm kiminin kaderi benm gibi 15 inde açılıyor kiminin 30 da sonra bu işler insanın elinde olmuyor ben 15 yaşında gelin oldum suan 25 yaşında 10 yıllık evliyim darısı başınıza ne diyim
15 yaşında gelin olmuyorsunuz çünkü hala çocuksunuz. Yasalara göre 18 yaşından sonra bir takım şeylere hak kazanırsınız.
Kadermiş
Güldürmeyin beni
Resmen çocuk tacizi bu

Yas neki Allah'im aşkına. Öyle bir hatun olki yasin arka planda kalsin. İşveli cilveli hınzır muzur neşeli zeki... böyle ol. Birde sana ozelden e kitap onerisi vericem. Burdan belki reklam gibi olmasın

Hayattaki tek yaşama amacınız evlilik mi?
Çocuk dediğiniz evlatlık alınır, koruyucu aile olunur vs.
Niye bu ladar takınyı haline getirdiniz bu konuyu?
Hayatta bi çok amacımı gerçekleştirdim.bu takıntı son ilişkimden sonra oluştu. O gözümün önünde evlilik hazırlığı yapıyor. Gerçekten çok kötü bir durum bu. Allah kimsenin başına vermesin

Kendinize yapıyorsunuz ne yapıyorsanız farkında mısınız?
Evlilik, kariyer, çocuk her ne olursa olsun bir noktaya saplanıp kalmak ona ulaşmaya değil ondan iyice uzaklaşmaya sebep olur çünkü psikolojinizi fazlasıyla bozmuş olursunuz.

Şu an karşınıza biri çıksa;
1.sırf evlenmiş olmak için düşünüp taşınmadan o yola çıkabilirsiniz
2.çok iyi biridir ve siz bu psikolojiyle o'nu elinizden kaçırabilirsiniz
3.evde kaldı diye konuştuklarını düşündükleriniz bu sefer koca delisi oldu diye düşünürler

Tüm bunlar sizi iyice aşağı çekecek şeyler.
Bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım. Zamanı gelince olur ya da olmaz.
Ben 37 yaşındayım bekarım, keyfimi bozasım yok.
Halam 75 yaşında ve bekar.
Herkes evlenecek diye bir şey yok. Ona şartlanmayın.

Yas neki Allah'im aşkına. Öyle bir hatun olki yasin arka planda kalsin. İşveli cilveli hınzır muzur neşeli zeki... böyle ol. Birde sana ozelden e kitap onerisi vericem. Burdan belki reklam gibi olmasın
Ay neymis o bana da ver.Bir bakayim.:)

Ya çok afedersiniz ama çok kaypaklar ya.zora gelmiyorlar.bi göz hep dışarda acaba daha iyisini bulurmuyum diye.buldukları an öncekini bırakıyorlar
Zora gelememek... Bu biraz günümüzün getirdiği "haz odaklı" yaşam tarzının bir sonucu. Özellikle ülkemizde erkeklere tabir-i caizse "sınırsız özgürlük" verildiği için evlenip sorumluluk alma düşünceleri olmuyor. Çünkü evde işlerini gören bir yardımcı ya da anneleri var. Yalnız yaşayanlar için de zaten daha rahat artık her türlü elektronik alet işimizi görüyor. Ee cinsellik desek tek gecelik takılabiliyorlar, gece dışarı çıkma, eğlenme gibi durumlarda taciz riskleri kadınlar kadar değil hatta yok denecek kadar az. Bu adam neden evlensin ki? Rahatını mı bozacak. Hele ki baba olma hevesi de yoksa bekar olarak ömrünü geçirebilir.
Sadakatsizliğinse açıklaması olamaz ya içinde vardır beyni başka yerdedir ya da kısa süreli ilişkilere olan alışkanlığından dolayı yerleşik hayata geçemiyordur. Ama sadık olan da eşine çocuğuna bağlıdır yani bunun da kadını erkeği olmaz, hepsini aynı kefeye koymak haksızlık olur.

Rabbim hayırlı vakitte bir bebekle şenlendirsin yuvanızı
Son zamanlarda bende artik heryerde evlenmek istiyorum diyorum ama ne fayda
Arızalı tiplerden bende bıkmış durumdayım...
Valla ilan edince de olmuyor nasip kısmet... :)) üzülme vardır nasibin bir yerde sadece doğru zamanı bekliyordur
Ayyy ben yazdım sanki :) aynı yaş aynı durum aynı düşünceler...

Karara varmana çok sevindim hakkında hayırlısı olsun
Önce bir kafanı topla netleştir karışık duygulardan arın ondan sonra zaten karşına istediğin gibi biri çıkar

Ya insan hep kendinde olmayani istiyor.Evlenmek isteyen evlense mutsuz olabilir belki niye evlendim bekarlik iyiymis diyebilir kotu bir evlilikse tabi..Bekar olmak daha hos gorunebilir,evliligin sorumluluklari agir gelebilir, sıkabilir. Ama boşanırsa da bekarlik hosuna gitmeyebilir.Cunku yalnizlik da zordur.Sonuc olarak disardan konusmak kolaydir.Ates dustugu yeri yakar.
Bence bunlarin enguzeli mutlu evlilik yasayanlar.Var mi bunun gibisi?Insan yaninda bir destek istiyor.Kalbini doldurmak istiyor .vs
Bulabilene ne mutlu.

Yalnizligini gercekten bir bebek gibi sevenlere selam olsun.imrenilesi.

Son düzenleme:
Amin cnm

Severek evleniyim deger yargilarima paralel biri olsun dedim ama maddi veya manevi birseylere sahip olmak bedel odettiriyor galiba yoksa herkes istedigiyle evlenmek ister.Bazi ozendigim insanlar tek tarafli sevilerek evleniyor cocuklari oluyor duzenleri oluyor bu fikre zit olan ben bile boyle dusunmeye basladim tabiki de evlilik sart degil ama istiyorsan yolu boyle galiba

Boşlukta sallanan yaprak gibiyim bir o tarafa bir bu tarafa gidip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…