- 22 Aralık 2017
- 143
- 72
- 13
- 41
- Konu Sahibi seheryeli8416
Kendimi sevmediğimi nerden çıkardınıZbence önce insan kendini sevmeli...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimi sevmediğimi nerden çıkardınıZbence önce insan kendini sevmeli...
Kendimi sevmediğimi nerden çıkardınıZ
Tabiki canım haklısınız.ben iyi değilim gerçekten alınganlığım üzerimde ne olur kusura bakmayınbi erkegin sevgisinden önce insanın kendisini sevmesi önemli bence dedim, bişey cıkarmadım
En önemlisi sadakat gerçekten. Ama bu erkek milletinin genlerinde yok sadakat maalesefYasadiklarinin aynisini yaşıyorum ve 27 bitti benim de. Hep ayni tipler cikiyor benim karsima da. İnsallah en kisa surede bizi hak eden gerçekten ömür boyu sevecek sayacak sadik bir adam cikar karşımıza.
Sen kaç yasındasın canımBenim artik çıkmıyor bile.
En önemlisi sadakat gerçekten. Ama bu erkek milletinin genlerinde yok sadakat maalesef
Selam arkadaşlarım.2 hafta önce bir konu açmıştım.https://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-1048346.html
Hep buna benzer ilişkiler yaşadım.nasıl kısmet açıyorsam hep benden sonra evlendiler şerefsizler.
33 yaşındayım.biraz fazla kilom var tamam kabul.veriyorum kilo sonra alıyorum bi daha veriyorum. Çalışıyorum muhasebciyim.etrafındakiler güzel ve becerikli olduğumu söyler seni alan yaşadı der arkadaşlarım hep.ama gel gelelim evlenemiyorum olmuyor bir türlü. Hatayı kendinde aradığım da oluyor terkedenlere küfrettiğimde oluyor. Sabrım kalmadı artık.bende bir yuva kurmak istiyorum. 8 yıl önce nişanlandım ayrıldım.inanın arkadaşlarım bile yaşadıklarıma şaşırıyor artık bi insana hep benzer adamlarmı gelir diye.onlar bile üzülüyor halime.gayet sosyal bi insanım bi sürü arkadaşım dostum çevrem var.geziyorum tozuyorum ama evlenmekte çok istiyorum.dua ediyorum bi sürü hocaya gittim ama yok hoca falan fayda etmedi.millet arkamdan evde kaldı diye yorum yapıyordur kesin.bu beni çok üzüyor. Tamam evlilik herşey değil diceksiniz boşanan arkadaşlar biz evlendikten ne oldu haline şükret diyecek.ama bende evim yuvam çocuğum olsun istiyorum artık. Psikolojim gerçekten iyi değil hiç böyle hissetmemiştim kendimi.ve son ilişkim çok yıprattı çok üzdü beni.içimi dökmek istedim kızlar.herkese teşekkür ederim şimdiden.
15 yaşında gelin olmuyorsunuz çünkü hala çocuksunuz. Yasalara göre 18 yaşından sonra bir takım şeylere hak kazanırsınız.Aslında kader diylm kiminin kaderi benm gibi 15 inde açılıyor kiminin 30 da sonra bu işler insanın elinde olmuyor ben 15 yaşında gelin oldum suan 25 yaşında 10 yıllık evliyim darısı başınıza ne diyim
Hayatta bi çok amacımı gerçekleştirdim.bu takıntı son ilişkimden sonra oluştu. O gözümün önünde evlilik hazırlığı yapıyor. Gerçekten çok kötü bir durum bu. Allah kimsenin başına vermesinHayattaki tek yaşama amacınız evlilik mi?
Çocuk dediğiniz evlatlık alınır, koruyucu aile olunur vs.
Niye bu ladar takınyı haline getirdiniz bu konuyu?
Hayatta bi çok amacımı gerçekleştirdim.bu takıntı son ilişkimden sonra oluştu. O gözümün önünde evlilik hazırlığı yapıyor. Gerçekten çok kötü bir durum bu. Allah kimsenin başına vermesin
Ay neymis o bana da ver.Bir bakayim.:)Yas neki Allah'im aşkına. Öyle bir hatun olki yasin arka planda kalsin. İşveli cilveli hınzır muzur neşeli zeki... böyle ol. Birde sana ozelden e kitap onerisi vericem. Burdan belki reklam gibi olmasın
Zora gelememek... Bu biraz günümüzün getirdiği "haz odaklı" yaşam tarzının bir sonucu. Özellikle ülkemizde erkeklere tabir-i caizse "sınırsız özgürlük" verildiği için evlenip sorumluluk alma düşünceleri olmuyor. Çünkü evde işlerini gören bir yardımcı ya da anneleri var. Yalnız yaşayanlar için de zaten daha rahat artık her türlü elektronik alet işimizi görüyor. Ee cinsellik desek tek gecelik takılabiliyorlar, gece dışarı çıkma, eğlenme gibi durumlarda taciz riskleri kadınlar kadar değil hatta yok denecek kadar az. Bu adam neden evlensin ki? Rahatını mı bozacak. Hele ki baba olma hevesi de yoksa bekar olarak ömrünü geçirebilir.Ya çok afedersiniz ama çok kaypaklar ya.zora gelmiyorlar.bi göz hep dışarda acaba daha iyisini bulurmuyum diye.buldukları an öncekini bırakıyorlar
Rabbim hayırlı vakitte bir bebekle şenlendirsin yuvanızı31 yaşinda evlendim 2.5 yil oldu rabbime nasil dua ettiysem işyerine sinirlenmistim aglaya aglaya eve gidiyordum dolmusa binmeden yarim saat yurudum eve gidene kadar nasil dua ediyorum sanirim o an dilek kapim açikmiş belki inanmazsin 2 gun sonra eşimle tanıştım 6 ay sonra evlendim çok mutluyum gel gelelim çocugumuz olmuyor tedavi goruyorum rabbim herseyin hayirlisini versin eminim seninde kismetin bi yerdedir herseyin hayirlisini dile birde artik olgunuz flort falan yapma karsina biri ciktiysa niyetini açik acik soyle adam gibi gelsin istesin bizde tam tersi olmustu eşim ikinci bulusmamizda evlenme teklifi etmistiama dedigim gibi yap hii bu arada gurbete geldim işten ayrildim
![]()
Valla ilan edince de olmuyor nasip kısmet... :)) üzülme vardır nasibin bir yerde sadece doğru zamanı bekliyordurSon zamanlarda bende artik heryerde evlenmek istiyorum diyorum ama ne fayda
Arızalı tiplerden bende bıkmış durumdayım...
Ayyy ben yazdım sanki :) aynı yaş aynı durum aynı düşünceler...Bende evlenmek istiyorum yavas yavas, 31imdeyim ve daha tik yok. Nasip kismet iste. Olursa olur, olmazsa olmaz. Yapacak birsey yok.
Allahtan calisiyorum ve kendi ayaklarimin üzerinde duruyorum. Evlenmek bir marifet degil diye düsünüyorum. Ama artik yavas yavas olsa tabi güzel olur
Diyecegim oki yalniz degilsin. Bizlerden daha cooooooook var![]()
Karara varmana çok sevindim hakkında hayırlısı olsunArkadasim daha birkac gun once konu actim mantik evliligi mi yapsam diye. Ama mantikla alakasi yoktu bunu anladim. Hicbir duygu hissedemedigimin yanında kafa yapimiz tamamen farkliydi ve ben hayir dedim.
Yasadiklarini cok iyi anlayabiliyorum cunku aynılarini ben de yasiyorum. Cevre baskisi, aileden eh hala evlenmedin baskisi, biyolojik saat geciyor ben napicam ne zaman cocugum olacak diye diye kendimizi bunalima sokuyoruz.
Ben bir sefer daha anladim ki evlenmek icin evlenilmez. Ve eger o insan dogru kisi degilse ben ömür boyu bekar kalmaya raziyim. Cunku bir evin icinde o bize baski yapanlar olmayacak. Kocanla sen olacaksin.
Ben artik rabbimden hayirlisini diliyorum, tum bekarlar icin. Evlenip yuva kurmayi, cocuklarimin olmasini ben de istiyorum. Yine de aldigimiz kararlar sağlıklı olsun ve rabbim yanlis insanlarla karsilastirmasin..
Önce bir kafanı topla netleştir karışık duygulardan arın ondan sonra zaten karşına istediğin gibi biri çıkarEvlenmiş olmak için evlenmem zaten canım. Büyük konuşmıyım da.mantık evliliği hiç yapamam. Aşk diye diye de bu yaşa geldim. Hep yanlış heriflere kapıldım.kafam çok karışık.üzgünüm boşluktayım bilmiyorum hiç bişey bilmiyorum
Amin cnmZora gelememek... Bu biraz günümüzün getirdiği "haz odaklı" yaşam tarzının bir sonucu. Özellikle ülkemizde erkeklere tabir-i caizse "sınırsız özgürlük" verildiği için evlenip sorumluluk alma düşünceleri olmuyor. Çünkü evde işlerini gören bir yardımcı ya da anneleri var. Yalnız yaşayanlar için de zaten daha rahat artık her türlü elektronik alet işimizi görüyor. Ee cinsellik desek tek gecelik takılabiliyorlar, gece dışarı çıkma, eğlenme gibi durumlarda taciz riskleri kadınlar kadar değil hatta yok denecek kadar az. Bu adam neden evlensin ki? Rahatını mı bozacak. Hele ki baba olma hevesi de yoksa bekar olarak ömrünü geçirebilir.
Sadakatsizliğinse açıklaması olamaz ya içinde vardır beyni başka yerdedir ya da kısa süreli ilişkilere olan alışkanlığından dolayı yerleşik hayata geçemiyordur. Ama sadık olan da eşine çocuğuna bağlıdır yani bunun da kadını erkeği olmaz, hepsini aynı kefeye koymak haksızlık olur.
Rabbim hayırlı vakitte bir bebekle şenlendirsin yuvanızı
Valla ilan edince de olmuyor nasip kısmet... :)) üzülme vardır nasibin bir yerde sadece doğru zamanı bekliyordur
Ayyy ben yazdım sanki :) aynı yaş aynı durum aynı düşünceler...
Karara varmana çok sevindim hakkında hayırlısı olsun
Önce bir kafanı topla netleştir karışık duygulardan arın ondan sonra zaten karşına istediğin gibi biri çıkar![]()
Beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün inşallahGel seni kardeşime aliyim :)
Boşlukta sallanan yaprak gibiyim bir o tarafa bir bu tarafa gidip duruyorumZora gelememek... Bu biraz günümüzün getirdiği "haz odaklı" yaşam tarzının bir sonucu. Özellikle ülkemizde erkeklere tabir-i caizse "sınırsız özgürlük" verildiği için evlenip sorumluluk alma düşünceleri olmuyor. Çünkü evde işlerini gören bir yardımcı ya da anneleri var. Yalnız yaşayanlar için de zaten daha rahat artık her türlü elektronik alet işimizi görüyor. Ee cinsellik desek tek gecelik takılabiliyorlar, gece dışarı çıkma, eğlenme gibi durumlarda taciz riskleri kadınlar kadar değil hatta yok denecek kadar az. Bu adam neden evlensin ki? Rahatını mı bozacak. Hele ki baba olma hevesi de yoksa bekar olarak ömrünü geçirebilir.
Sadakatsizliğinse açıklaması olamaz ya içinde vardır beyni başka yerdedir ya da kısa süreli ilişkilere olan alışkanlığından dolayı yerleşik hayata geçemiyordur. Ama sadık olan da eşine çocuğuna bağlıdır yani bunun da kadını erkeği olmaz, hepsini aynı kefeye koymak haksızlık olur.
Rabbim hayırlı vakitte bir bebekle şenlendirsin yuvanızı
Valla ilan edince de olmuyor nasip kısmet... :)) üzülme vardır nasibin bir yerde sadece doğru zamanı bekliyordur
Ayyy ben yazdım sanki :) aynı yaş aynı durum aynı düşünceler...
Karara varmana çok sevindim hakkında hayırlısı olsun
Önce bir kafanı topla netleştir karışık duygulardan arın ondan sonra zaten karşına istediğin gibi biri çıkar![]()