• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısmetin kapalı olması dıye bır durum sözkonusu mu?

Kısmet kapalı diye birşey olamaz bence
Allah neden kulunun kısmetini kapatsın
Uygun koşulları insan kendisi oluşturur bence
Mutlaka senin tanıstıgın diğer kişiler de kendi beklentilerine uygun görmediler ama bu kötü manada değil
Gün gelicek sen de ideal bir eş adayını reddedeceksin belki

Kısmet kapalılığı yok diyor hocalar. Bazı insanların bu işlerden yana şansı yaver gitmiyor. Bende o insanlardan biriyim. Bazen ben oralı olmuyorum bazen çok üstüne düşüyorum nitekim OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR

İşte bılmıyorum.senelerdır anlamış degılım bunu.ne dusunucem bılmıyorum.çok garıp o yuzden dedım ya işte kısmet kapalılıgı dıye bırsey var mı dıye

bunu açın bence biraz. neden olabilir...

asıl soruya dönersem de
kısmet kapalılığına inanırım fakat bunun düşüncelerinizle şekillendiğini düşünürüm.
güzelce abdestinizi alın, duanızı edin. ne şanslıyım ne kadar kısmetim açık diye düşünmeye çalışın. bence kendinizi olumsuz yönlendiriyorsunuz bu bir.

ikincisi buluşmalarda adamlar kaçıyorsa birkaç sebebi olabilir
1- kötü adamlar seçiyorsunuzdur yatmak amaçlı gelen vs. sizi tanıyınca anlayıp ikinci kez görüşmüyordur.
2- çok tutuksunuzdur. adam bunla hayat geçmez der kaçar.
3- evlilik meraklısı duruyorsunuzdur. adamlar yine korkar kaçar. akışa bırakın.
4- fiziksel sıkıntılar olabilir aşırı uç giyinmek saçmalamak veya ağız kokusu gibi. bunları zaten az çok anlarsınız. bu seçeneği yok sayıyorum o yüzden.
benim önerim şu olacak, siz akışında yaşayın hayatınızı. kendinize tek başınaymış gibi çekip çevirin şu sıra. tanıştığınız adamlar ortak olabilir mi bakarak gidin. ben güçsüz olduğum dönemde birilerine yaslandığımda ya da güç almaya çalıştığımda (maddi değil) hep kaçmışlardı. ama ne zaman ayaklarım sağlam bastı işim gücüm oturdu, olursan olur olmazsan olmaz moduna geçtim... geldiler.

İnancınız nedir bilmem ama dua edin bence , nacizane tavsiyem ; belki korunuyorsunuz hayatınıza girecek insanların kalbinizi kırmasından , belki evlencegınız insanı görünce iyi ki bu kadar beklemişim iyi ki hayatıma sen girmişsin diyeceksiniz.
Umudunuzu kaybetmeyin .lütfen hiç bir kadının üzülmesini istemiyorum artık.

38 yasındayım. hayatım boyunca hep duzgun sevıyelı cıddı duzeylı bır ılıskı ıstedım ve sonucuda evlılıkle bıtsın ıstedım. ama bu yasıma kadar hiç öyle bırsey olmadı.1bıtkac gorusme sonrası hep kestıler benımle gorusmeyı. dış gorunuş olarakta gayet kalıtelı ve begenılen bırıyım ve gorenler zsten şok sen nasıl yanlızsın dıyorlar. senelerdır böyle ve bende artık hayırlısıyla evlenıp yuvamı kurmak ıstıyorum ama bır aday bıle yok :KK43:((( haketmeyen kızlar bekarlıklarında yemedıklerı halt kalmadı ama onları eş olarak alıp hanımefendı yaptılar.ben bukadar ıyıyken kımsenın kotulugunu düşünmezken neden hala bu leveldayım o benı cok uzuyor :KK43:((
Fesatlığından belki :D

İnancınız nedir bilmem ama dua edin bence , nacizane tavsiyem ; belki korunuyorsunuz hayatınıza girecek insanların kalbinizi kırmasından , belki evlencegınız insanı görünce iyi ki bu kadar beklemişim iyi ki hayatıma sen girmişsin diyeceksiniz.
Umudunuzu kaybetmeyin .lütfen hiç bir kadının üzülmesini istemiyorum artık.
Oluruna bırakmaktan baska care yok sanıyorum

bunu açın bence biraz. neden olabilir...

asıl soruya dönersem de
kısmet kapalılığına inanırım fakat bunun düşüncelerinizle şekillendiğini düşünürüm.
güzelce abdestinizi alın, duanızı edin. ne şanslıyım ne kadar kısmetim açık diye düşünmeye çalışın. bence kendinizi olumsuz yönlendiriyorsunuz bu bir.

ikincisi buluşmalarda adamlar kaçıyorsa birkaç sebebi olabilir
1- kötü adamlar seçiyorsunuzdur yatmak amaçlı gelen vs. sizi tanıyınca anlayıp ikinci kez görüşmüyordur.
2- çok tutuksunuzdur. adam bunla hayat geçmez der kaçar.
3- evlilik meraklısı duruyorsunuzdur. adamlar yine korkar kaçar. akışa bırakın.
4- fiziksel sıkıntılar olabilir aşırı uç giyinmek saçmalamak veya ağız kokusu gibi. bunları zaten az çok anlarsınız. bu seçeneği yok sayıyorum o yüzden.
benim önerim şu olacak, siz akışında yaşayın hayatınızı. kendinize tek başınaymış gibi çekip çevirin şu sıra. tanıştığınız adamlar ortak olabilir mi bakarak gidin. ben güçsüz olduğum dönemde birilerine yaslandığımda ya da güç almaya çalıştığımda (maddi değil) hep kaçmışlardı. ama ne zaman ayaklarım sağlam bastı işim gücüm oturdu, olursan olur olmazsan olmaz moduna geçtim... geldiler.
Evet ben cok takıyorum sanırsam.oluruna bırakmak tek çözüm bu durumda

Evlenmeyı cok istıyorum. istedıgım hayırlı bırıyle ama şu hayatım boyunca karsıma hıc dogru duzgun bırı cıkmadı. hep kısa surelı ve yarıda kesılen gereksız ılıskılerım oldu :KK43:(((( çok mutsuzum neden ben böyleyın. yardımınıza ıhtıyacım var
Bendede boyle problemler var oluruna biraktim.Kabullenmek lazim bazi seyleri zamani gelmemis olabilir.Beklemeyi ve sabretmeyi ogreneli cok rahatim.

Evlenmeyı cok istıyorum. istedıgım hayırlı bırıyle ama şu hayatım boyunca karsıma hıc dogru duzgun bırı cıkmadı. hep kısa surelı ve yarıda kesılen gereksız ılıskılerım oldu :KK43:(((( çok mutsuzum neden ben böyleyın. yardımınıza ıhtıyacım var
Evet var bence aynısı bendede var nerde olmaycak insan varsa onlar çıkıyor karşımaçok fena bir durum.ama ümidi kaybetmemek lazım tabi

Back
X