Kısmetse Olur Melis Adnan’dan hoşlandığını itiraf etti!

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.174
38.361
598
35
Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında gelin adaylarından Melis’in olay itirafı herkesi şaşırtıyor. Kısmetse Olur Melis Adnan’dan hoşlandığını itiraf ediyor!

K%C4%B1smetse-Olur-Melis-Adnan-k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-oda-g%C3%B6r%C3%BC%C5%9Fmesi.jpg

Kanal D ekranlarının fenomen evlilik yarışmasıKısmetse Olur‘da her gün sürpriz bir olay yaşanıyor. Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında gelin adaylarından Melis‘in olay itirafı herkesi şaşırtıyor. Kısmetse Olur MelisAdnan’dan hoşlandığını itiraf ediyor!

Kısmetse Olur yarışmasının gelin adaylarından Melis, her yaptığı ile olay çıkarmaya devam ediyor. Kendisi haricindeki diğer yarışmacıların mutlu olmasını istemediğini her hareketiyle belli eden ve çiftlerin arasını bozmak için türlü türlü numaralar yapan Melis’in yeni hedefinde ise birbirlerine aşık olan Adnan ve Ceyda var.

Kısmetse Olur Melis, Adnan’dan hoşlandığını itiraf etti!
Yarışmayı takip eden birçok kişinin tepkisini toplamayı başaran Melis, görüşme odasına Ceyda ile birlikte olan Adnan’ı çağırıyor ve ona kendisinden hoşlandığını söylüyor. Olayın öncesinde ise Melis, Ceyda’ya “bence sen artık Adnan’ı sevmiyorsun, bundan sonra ben Adnan’la ilgilenmeye başlayacağım…” diyerek Ceyda’yı çileden çıkartıyor.

Daha sonra kırmızı odaya Adnan’ı çağıran Melis, genç adama “Ceyda’nın seni sevdiğine inanmıyorum, sana karşı güçlü duygular hissediyorum…” diyor.

Melis’in bu tavırları izleyicilerin aklına “Melis sorunlu bir kişiliğe mi sahip? Melis mutlu olan herkesi kıskanıyor mu” gibi soruları getiriyor.

Kısmetse Olur yeni bölümü ile 27 Ocak 2016 çarşamba günü saat 12:45’ten itibaren Kanal D ekranlarında!

http://www.habersirasi.com/kismetse-olur-melis-adnandan-hoslandigini-itiraf-etti-19626.html

insan şöhret uğruna bu kadar çirkinleşemez,iğrenç bir kız

Bu programı izleyen veya denk gelen varsa,kurgu bile olsa şu dünya üzerinde bu melis kadar çirkef ,arsız yüzsüz birinin daha olmadığını bilir.
sadece yarım saat arada denk geldim bir iki kez themis hepte buna yani ben böyle çirkef bir kadın görmedim ya haklısın resmen beynim çürüdü yarım saatte :D

sadece yarım saat arada denk geldim bir iki kez themis hepte buna yani ben böyle çirkef bir kadın görmedim ya haklısın resmen beynim çürüdü yarım saatte :KK70:
evet canım bunun çirkefliğini anlamak için 5 dk denk gelmek bile yeterli:KK53:

Yani güzel de değil bence bir sürü güzel kız var eğer kurguysa şöyle güzel kızları koysalardıda bari iç açıcı olsaydı program

Program kurgu biliyorum fakat bu kız benim sinirlerimi zıplatıyor.
o cıyak cıyak bagarması sen kim, kess,naşşş falan gibi hadsiz hadsiz laflar kullanması kalitesizliği herşeyiyle baştan aşağıya tahammül sınırlarımı aşıyor.
Bide o sunucu kadında bundan taraf olmuyomu iyice uyuz oluyoru.
Anladık kız torpillide bu kadarda insanın gözüne sokmasalar keske.

Ayy deli ediyor insanı resmen hasta ruhlu o kadar nefret ediyorum ki kurgu bile olsa insan bu kadar güzel oynayamaz o rolü içinde var bence biraz delilik

Arkadaslar bu kadarda belli edilmez kurgu oldugunu bence tamam biliyoruz yalan dolan zatende bukadar goze sokulmazki kim melis gibi sevgilisi olsun isterki adamlar bunu gordugu halde hala onlarda melise yesil isik yaktı hepsi adnan ceydayla olmasina ragmen aslında suc bizde izleyerek prim verdiriyoruz boyle ahlaksiz bir programa

Ceyda nin yerinde olsam melisi parçalardim valla. İzleniyorum kaç gündür ceydanin öğrenince tepkisi ne olduuuu

Back
X