• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısmetsizlik mi ? Başka bir şey mi anlamadım ?

nurose

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
590
210
53
selamlar :KK24:

24 yaşındayım yaklaşık 1,5 yıldır hayatımda ciddi biri olmadı olmuyor...

Şimdi şöyle arkadaş , akraba vasıtasıyla birisiyle tanışıyorum diyelim herşey çok güzel gidiyor buluşma konuşma çok güzel geçiyor ama sonra birden bozuluyor o_O

Hep böyle oluyor artık sinir olmaya başladım , bir kısmetsizlik var ama anlamıyorum hayırlısı böyleymiş diyorum ama hiç bir sorun yokken birden bozuluyor . Aslında genel sorun erkeklerin sorumluluk almaktan korktum kendimi hazır hissetmiyorum bahaneleri sanırım , ama tanışma konuşma görüşme aşamasına kadar ve sonrasında çok hazırım şöyleyim böyleyim herşey çok güzel hiç sorun yok deyip sonra birden bozuluyor :KK51:

Neden böyle oluyor çok sinir oluyorum üzülüyorum hayatımda biri olsun istiyorum artık :KK43:

klasik olacak ama kısmet değilmiş... okuyormusun çalışıyormusun.. zamanı gelince en güzel şekilde olacak inşallah :KK66:
evet çalışıyorum okulum bitti güzel bir işim var artık bende ciddi adımlar atacağım bir ilişkim olsun zamanı geldi diye düşünüyorum ama işte kısmet olmuyor :KK51:

Herseyin bir zamani vardir daha zamani gelmemis demekki oyle dusun...
evet ama artık ciddi ciddi sinirimi bozmaya başladı bu durum bir de açıklamaları hep senle ilgili değil sorun benle alakalı korktum bilmem ne bende bunu anlamıyorum çocuk musun ne korkması :KK43:

evet ama artık ciddi ciddi sinirimi bozmaya başladı bu durum bir de açıklamaları hep senle ilgili değil sorun benle alakalı korktum bilmem ne bende bunu anlamıyorum çocuk musun ne korkması :KK43:
Agirmi geliyorsun acaba adamlara yada ciddi dusunmeyenlere denk gelmis olabilirsin

Agirmi geliyorsun acaba adamlara yada ciddi dusunmeyenlere denk gelmis olabilirsin
ama şöyle tanışırken onlarda ciddi düşündüklerini hazır hissettiklerini söylüyorlar sonra durup dururken ben dvam edemicem korktum galiba falan
:KK43:o_O

çevremde bekar yaşıtım kalmadı :KK57: etrafımda kendim tanışacağım kimse de yok ki :KK43:

ama şöyle tanışırken onlarda ciddi düşündüklerini hazır hissettiklerini söylüyorlar sonra durup dururken ben dvam edemicem korktum galiba falan
:KK43:o_O
Ya hemen ciddi konusmalara girme biraz daha eglenceli biri ol ama hafifte olma yani ikisinin arasini bul isin ciddiyetini onun konusmasina firsat ver
Ne isredigini bilen akilli kadinlar erkekleri korkutuyor galiba benim esim bana hep biraz aptal sarisin ol der mesela
bu sefer karsina tam istedigin gibi birisi cikar insallah..

Ben de 24 yaşındayım bi türlü hazır hissedemiyorum kendimi :D
Bu işler hakkaten nasip işi. Hazır hissetmeyle falan da olmuyor. Evlenmeyi düşünmeyen arkadaşlarım evlendi :)

Ya hemen ciddi konusmalara girme biraz daha eglenceli biri ol ama hafifte olma yani ikisinin arasini bul isin ciddiyetini onun konusmasina firsat ver
Ne isredigini bilen akilli kadinlar erkekleri korkutuyor galiba benim esim bana hep biraz aptal sarisin ol der mesela
bu sefer karsina tam istedigin gibi birisi cikar insallah..
yani zaten hemen evlenmek gibi bir durum yok ki sadece hayatımda sevdiğim sevildiğim biri olsun istiyorum artık gerçekten öyle yaklaşmıyorum ama birileri vasıtasıyla tanışınca sanırım erkeklerde o baskı oluyor o_O
inşallahh

Ben de 24 yaşındayım bi türlü hazır hissedemiyorum kendimi :KK70:
Bu işler hakkaten nasip işi. Hazır hissetmeyle falan da olmuyor. Evlenmeyi düşünmeyen arkadaşlarım evlendi :)
aynen öyle düşünmeyenlerin başına geliyor :KK48:

Hmm belkide daha yeni tanışma aşamasında niyetinizin evlilik olduğu konusunda çok mu keskin mesajlar veriyorsunuz karşı tarafa...
Bilirsiniz erkeklerin evlilik hakkındaki fikirleri bizler gibi değil ve ilişkinin daha başında bu konulara girmek onları sıkar ve kaçmalarına neden olabilir...
Bence vardır sizinde doğru zamanda karşınıza çıkacak bir kısmetiniz.Allah'tan hayırlısını dileyin.

Hmm belkide daha yeni tanışma aşamasında niyetinizin evlilik olduğu konusunda çok mu keskin mesajlar veriyorsunuz karşı tarafa...
Bilirsiniz erkeklerin evlilik hakkındaki fikirleri bizler gibi değil ve ilişkinin daha başında bu konulara girmek onları sıkar ve kaçmalarına neden olabilir...
Bence vardır sizinde doğru zamanda karşınıza çıkacak bir kısmetiniz.Allah'tan hayırlısını dileyin.
dediğim gibi tanıştırıldığımız için üzerlerinde öyle bir baskı hissediyorlar sanırım ben ilk günden o tarz konular açmıyorum , amin hayırlısı :KK51:

selamlar :KK24:

24 yaşındayım yaklaşık 1,5 yıldır hayatımda ciddi biri olmadı olmuyor...

Şimdi şöyle arkadaş , akraba vasıtasıyla birisiyle tanışıyorum diyelim herşey çok güzel gidiyor buluşma konuşma çok güzel geçiyor ama sonra birden bozuluyor o_O

Hep böyle oluyor artık sinir olmaya başladım , bir kısmetsizlik var ama anlamıyorum hayırlısı böyleymiş diyorum ama hiç bir sorun yokken birden bozuluyor . Aslında genel sorun erkeklerin sorumluluk almaktan korktum kendimi hazır hissetmiyorum bahaneleri sanırım , ama tanışma konuşma görüşme aşamasına kadar ve sonrasında çok hazırım şöyleyim böyleyim herşey çok güzel hiç sorun yok deyip sonra birden bozuluyor :KK51:

Neden böyle oluyor çok sinir oluyorum üzülüyorum hayatımda biri olsun istiyorum artık :KK43:

1,5 yıldan önce ciddi biri var mıydı? Varsa zaten çok erken değil mi?
Olur elbet. Dert edilecek bir yaş değil kesinlikle. Hatta erken bence.

1,5 yıldan önce ciddi biri var mıydı? Varsa zaten çok erken değil mi?
Olur elbet. Dert edilecek bir yaş değil kesinlikle. Hatta erken bence.
bu seneye kadar bende dert etmiyordum da artık ne bileyim insan sevmek sevilmek hayatında biri olsun istiyor :KK51:

öncesinde bir ilişkim vardı evet :KK14:

İtici gelen bazı davranışlariniz mi var?
Sıkıcı mısınız?
Kadınsıliktan uzak mısınız?
Muhabbetiniz mi iyi değil?
Kendinizi bir sorgulayin.
Hepsinin kaçması tesadüf olamaz. Sonuçta niyet belli olarak tanışıyorlar sizinle

İtici gelen bazı davranışlariniz mi var?
Sıkıcı mısınız?
Kadınsıliktan uzak mısınız?
Muhabbetiniz mi iyi değil?
yani herkes eğlenceli olduğumu söyler sıkıcı olduğumu düşünmüyorum , bilmem ki itici gelen ne davranışım olabilir o_O

Back
X