• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısmetsizlik mi ? Başka bir şey mi anlamadım ?

.

Son düzenleyen: Moderatör:
24 Yaşında bunları düşünmek Için erken değil mi?
Kısmetiniz belki de hiç ummadığınız bir yerdedir.
ay ne bileyim ya bu çevre insanın psikolojisini bozuyor etrafımda hiç bekar yaşıtım kalmadı benden çok küçükler evlendi falan insan biri olsun istiyor :KK51:

ay ne bileyim ya bu çevre insanın psikolojisini bozuyor etrafımda hiç bekar yaşıtım kalmadı benden çok küçükler evlendi falan insan biri olsun istiyor :KK51:
Aslında 24 yaş çok ideal güzel bir yaş ama bunun için kendini üzme. Olacağı varsa oluyor.
Evlenmek Mutlu olmak için sadece bir vesile.
Bunu unutmayın.

sevme konusunda haklısın ancak 24 yaşında bir genç kızın hayatta daha farklı hedefleri olmalı bence. çevrene bakma senin yaşlarında kariyerinde çok sağlam adımlar atan kızlar var biraz araştır. hayat çevrenden ibaret değil ;)

bir de tanıştırılma olayı hemen evliliğe gidiyor erkekler ürküyor. farklı ortamlara girip kendin bulmaya bak.

Kismetsizlik deyince geldim hemen. Ben de oyleyim, yani güzelim sempatigim (oyle derler de:KK70:) ama ben de hep yaşımdan küçüklerle muhattap oluyom anam, küçük gösteriyom diye sanırım. Çok takiyorum ben de kafaya bazen, ama herkes evlendi olayı değil benimki, benim de çoğu arkadasim bu sene evleniyor, bence erken ben de sevme sevilme duygusunu tatmak istiyorum eksiklik hissediyorum. He olmuyorsa olmuyor, napak yanı olması bizi bir yerlere yuceltmiyor.

Bende 27 yasindayim hayatimda 3 yildir kimse yoktu. Kimseyi almadim, alamadim daha dogrusu. 1,5 yil uzun zaman degilki ayrica. Önemli olan hayatinda birinin olmasi degil, dogru insanin olmasi. Ve hayal kirikligina ugramamak adina görüsmelere, tanismalara ilk asamada beklentisiz gidin.

ya ben artık herkesin evlenmesi gerektiğini dıusunmuyorum benimde kimse yok hayatımda olamiyorda

evet çalışıyorum okulum bitti güzel bir işim var artık bende ciddi adımlar atacağım bir ilişkim olsun zamanı geldi diye düşünüyorum ama işte kısmet olmuyor :KK51:
Bi ilişki siz ciddi olsun diyosunuz diye ciddi olmazki.. Belki de çok ciddiye alıyosunuz diye insanları korkutuyosunuzdur.. Bu işler karşılıklı duygu meselesi gidişatı biraz akışına bırakın.. Nacizane eleştrim..

selamlar :KK24:

24 yaşındayım yaklaşık 1,5 yıldır hayatımda ciddi biri olmadı olmuyor...

Şimdi şöyle arkadaş , akraba vasıtasıyla birisiyle tanışıyorum diyelim herşey çok güzel gidiyor buluşma konuşma çok güzel geçiyor ama sonra birden bozuluyor o_O

Hep böyle oluyor artık sinir olmaya başladım , bir kısmetsizlik var ama anlamıyorum hayırlısı böyleymiş diyorum ama hiç bir sorun yokken birden bozuluyor . Aslında genel sorun erkeklerin sorumluluk almaktan korktum kendimi hazır hissetmiyorum bahaneleri sanırım , ama tanışma konuşma görüşme aşamasına kadar ve sonrasında çok hazırım şöyleyim böyleyim herşey çok güzel hiç sorun yok deyip sonra birden bozuluyor :KK51:

Neden böyle oluyor çok sinir oluyorum üzülüyorum hayatımda biri olsun istiyorum artık :KK43:
Sen araniyorsun
Kendi başına mutlu olabilirsin
Öyle olduğu zamanda bu kadar takilmicaksin
Erkekler kadınları değil kadın seçer erkeği yani akıllı kadınlar ☺

Back
X