kısmetsizlik :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vallahi bu erkekler ne istiyor ben de bilmiyorum. Once cekingenlik konusuna geleyim, benim de universitedeyken cekingen bir tanidigim vardi, (ikimiz de ahim sahim degiliz tip olarak ortalamayiz) lakin onun cevresi kismetle dolup tasardi, bana bir tek cikma teklif eden bile olmadi. Ben daha disadonuk, daha sosyalim , universitedeyken de bolca aktivite yapardim, gezilere giderdim. Insanlar once iyi bir muhendislikte okudugun icin ksimetin yok, kimse fazla akilli kiz istemez dediler. Ozguvenli ve disadonuk olman erkek egosunu baltalar dediler. Yani cekingen olsan ayri dert, disadonuk olsan ayri dert. Zeki olsan dert, olmasan dert. Iyi egitimli olsan erkekler korkuyor derler, guzelsen erkekler cekiniyor derler vs. vs. Bu nasil bir is ben de anlayamadim :)

Vallahi bu erkekler ne istiyor ben de bilmiyorum. Once cekingenlik konusuna geleyim, benim de universitedeyken cekingen bir tanidigim vardi, (ikimiz de ahim sahim degiliz tip olarak ortalamayiz) lakin onun cevresi kismetle dolup tasardi, bana bir tek cikma teklif eden bile olmadi. Ben daha disadonuk, daha sosyalim , universitedeyken de bolca aktivite yapardim, gezilere giderdim. Insanlar once iyi bir muhendislikte okudugun icin ksimetin yok, kimse fazla akilli kiz istemez dediler. Ozguvenli ve disadonuk olman erkek egosunu baltalar dediler. Yani cekingen olsan ayri dert, disadonuk olsan ayri dert. Zeki olsan dert, olmasan dert. Iyi egitimli olsan erkekler korkuyor derler, guzelsen erkekler cekiniyor derler vs. vs. Bu nasil bir is ben de anlayamadim :)

bunların hepsi öylesine söylenmiş şeyler.. adı üstünde kısmetinle karşılaşacağın zaman gelmemiş. benim de öyle.. bu zamanı beklemekte zor gerçekten. dua ediyoruz dua bölümünde :D

eğer oynak olmamakla, eli yüzü düzgün olmakla, kilolu olmamakla oluyorsa bu işler, demek ki sen hem oynaksın hem çirkinsin hem de şişmansın.
biraz ayakların yere bassın, 25 yaşındasın, romantikliği bi kenara bırak.

iyi niyetle mi yapıldı bu yorum şimdi? romantik olmak kırıcı olmaktan iyidir.

Yaa şimdi kilolunun, çirkinin evlendiği bellidir. Davul bilee dengi denginee... Çok yakışıklısını aldı diyelim ama adam özgüvensizin, çulsuzun tekidir vs :)

Senin de standartların yüksektir tatlım... Bana da mesela geliyorlar, beğenmiyorum yolluyorum... Halbuki başka biri olsa atlaya zıplaya gider... Sırf yalnız olmamak için biriyle olacak değilim. Istediğim gibisi gelmeyecekse derdidir, ıvır zıvırdır uğraşacağıma keyfime bakarım daha iyi... Kafana takma o yüzden inan en umutsuz olduğun anda geliyorlar. Sen bol bol yeni insanlarla tanış, öptüm :))

Son düzenleme:
merhaba kızlar varmı benim gibi 25 yaşındayım hayatımda kimse yok benden küçükler evlendi benimse kısmetim bile yok 3 aydır bi işte çalışıyorum bi tane bile çıkmadı yanlızlıktan çok bunaldım bu böylemi gidicek acaba hep yanlızmı olucam birinden hoşlansam beğensem bi bakıyorumki ya arkadaşıma beğeniyor bakıyor yada başka bi kızı soğuyorum herşeyden şunu yapıyım bunu yapıyım diyorum hayattan zevk almak istiyorum sonra bakıyorum bir şey eksik ve bu eksiklik hayatımda koca bi boşluk hissettiriyo ya hani gayette düzgün bi kızım oynak değilim çok güzel olmasamda en azından eli yüzü düzgün biriyim yani orta derecede bi güzellik kilo problemimde yok belkide çirkinimdir bilmiyorum belkide çok çirkinimdir ben farkında değilimdir :( neden bu kadar şansısızm kimseden bi ışık yok bukadarda kısmetsizlik olmamamlı :( acaba sessiz ve çok çekingen biriyim o yüzden mi erkeklerle pek konuşmam iş gerektirmedikçe yürükende hep yere bakıyorum özgüvensizlikle alakalıda olabilir mi ?

üzülme bende 28 yaşındayım fenada sayılmam ama yalnızm :)) benim kısmetsizlik deil buldugum adamlardaki şansızlığım.bunalıma girme herşeyin hayırlısını dilee.

Güzellik sadece kusursuz bir vücut,kusursuz bir yüz demek değildir ki, davranışların,düşüncelerin,hayat felsefen vs vs bunlarıda kapsar..çirkin olduğunu düşünme sadece daha zamanı var demek ki o kadar..25 hiç de geç bir yaş değil hem..her erkeğin kafasında bir kadın portresi var her kadının kafasındaki bir erkek gibi..Mutlaka sende birilerinin aklındasın ama henüz karşına çıkmamış o yüzden zamana bırak..ama özgüven çok önemli onu söyleyebilirim,kendine güvenin olsun başın aşağıda değil dik yürümelisin..kendinden emin durmalısın belki o zaman birilerinin dikkatini çekersin kim bilir..belki birisi sütun gibi bacakların olduğu için değilde gülüşün için aşık olur.

Son düzenleme:
Arkadaşlar şu kısmetsizlik evlenememe meselesini fazla takmamak lazım.Bugün öğrendim bizim uzaktan akrabalardan bir kız 40 yaşına kadar evlenmemiş bankada çalışıyormuş, emekli olmuş. emekli oluktan sonra evlenemedi diye kızcağız delirmiş.Dışarda geziyormuş bütün gün Allah korusun.

canım bu bızım elımızde kuluptekı mıne bana tavsıye ettı hanı gıc actr rahatla bnm su an bı erkk arkadsım var cokta mutluyum baglattım kndmede cok mutluyum ama fal baktr gıtmedn once

25 yaşındaki kızlar evde mi kalmış oluyor vay efendim tedirgin oldum şimdi az zamanım kalmış :-s

eğer oynak olmamakla, eli yüzü düzgün olmakla, kilolu olmamakla oluyorsa bu işler, demek ki sen hem oynaksın hem çirkinsin hem de şişmansın.
biraz ayakların yere bassın, 25 yaşındasın, romantikliği bi kenara bırak.

canım cicim demeden daha yumuşak bi şekilde söleyebilirdin bu kadar kırıcı olmak ii değil :20:

30'u geçerse ne olacak peki ?

evde kalıyo auhahah:)))
e bu ülkede kadına mal gözüyle bakılıyo, e tazesi , genci güzeli makbul ki çok sayın erkeklerimiz memnun kalsın hahah
ne garip bakış açısı var insanların, bu ülkeye mahsus heralde evliliğin ticari bi anlaşma gibi görülmesi:))
konu sahibine gelirsek:)
ben de 25 yaşındayım, daha uzuun bi süre de evlenmek gibi bi niyetim yok gençliği doya doya yaşamak lazım:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Alıntı damlaay kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Bu,konu sahibi için küçük bir teselli olabilir ama eski devirde erkeklerin kızlardan anladıklarına dairde bilimsel bir istatistik yok.

Erkeğin kızdan anlamama yada kısmet gibi durumları bir tarafa alırsak, bana göre özellikle bu devirde biraz, hatta biraz yetmez daha çok fark edilmekle ve bir takım özelliklerle ilgilidir.

Genel kanı olarak bazılarımız dış görünüşümle beni beğeneceklerse hiç beğenmesinler sevmesinler şayet gerçekten birisi beni sevecekse önce içimi sevsin deriz.

Elbette içimizi dışımızdan daha çok sevmesi önemlidir ve mühim olandır,çünkü kalıcı olan içimiz ve sahip olduğumuz güzel erdemlerdir. Ama şu bir gerçek ki içe giden yol dıştan geçer ve inanın "Bir çiçeğin özü ne kadar lezzetli olursa olsun arı onu fark etmezse onun özününde lezzetininde pek bir kıymeti olmuyor." ve bir süre sonra solmaya mahkum oluyor. Çiçek arıyı cezbetmek için elinden geldiğince hoş kokular salgılamalı, güzel renklere bürünmeli, dikkatini çekmelidir. illaki o kokuya ve renklere özel ilgili bir arının dikkatini çekecektir üzerine. Dolayısıyla solgun bir çiçek her zaman bir arıyı suçlayamaz,suçlayamazda çünkü binlerce çiçek var ve arıda renkleri en güzel olanına en güzel kokana kısaca en çok fark edilene, dikkat çekene konacaktır. Aslında en güzel olan bir şey de yoktur, güzellik bir biraz görecelidir.

Bu örnekleme aslında sadece ikili ilişkiler ve özel yaşam için değildir, aksine hayatımızın her alanını ilgilendiriyor en basit yine iş hayatından bir örnek verirsem, bildiğimiz üzere hem ikili ilişkilerde hem iş yaşamında ve iş yaşamı kadar olmasada kıyasıya bir rekabet söz konusudur. Yüzlerce binlerce işsiz ama sayılı iş imkanı, bu durumda en çokta artı özellikli ve dikkat çekenler işi kapıyor.

Ben şuna inanırım eğer gerçekten bir şeylere çok fazla ve inanarak sahip olmak istiyorsak mutlaka oluruz.
hepimiz çevremizdeki insanlarda çok güzel birlikteliği olanları, çok iyi iş ve mevki sahibi olanları ve çok mutlu evlilikleri olanları görüyoruz.

Peki sizce bütün bu insanlar başarılı ve her yönleri ile çok güzel, çok iyi, dört dörtlük insanlar oldukları için mi acaba ? Kesinlikle hayır,istisnalar var tabiki ama genel anlamda o mutluğu yaşayanlar ve o mevkiye ulaşanlar genelde daha çok fark edilenlerdir çünkü aynı niteliklere sahip ancak bir türlü mutluluğu bulamayan yada bir mevki sahibi olamayan bir çok insan var ve bu insalarında bir çoğu maalasef bir türlü fark edilemeyen yada fark edilmek için çabalamaya mücadele etmeyen insanlardır.

Konu sahibi öncelikle kendinize inanmalı ve öz güveninizi büyütmelisiniz,Her insanda mutlaka değerli birşey vardır. (Ahlaki ve önemli güzel erdemler gibi vs.. ) ve o şeyi ancak sahibine gösterdiğinizde veya verdiğinizde bir değeri olur, sizdeyken bir değeri olmaz hatta fark edilmesini sağlamazsanız varlığından bile haberi olmaz. yani aslında bizim diye düşündüğümüz o değerli şeyler başkalarına paylaşmak yada verilmek üzere geçici olarak bizde bulunuryordur,o şeyi kendimizde saklarsak onunla birlikte değersiz iki şey olarak toprak oluruz.

çok saçma bir yorum olmuş.senin anlattıkların cinsel olarak çekmekle alakalı,aşkla ilgili değil.

Üstünkörü okuduğunuz belli,saçma demenizden.
Konudan çıkardığınız anlamın sadece cinsel çekimle alakalı olduğunu düşünüyorsanız anlatıklarımı tekrar okuyun derim!

Anlatıklarım tamamen farkınladık olup,( farkedilmek üzerine); kendinden aciz yıllarca fark edilmeyi bekleyen ve sonunda kendi ışığında sönüp karanlığa haps olan nice "mutsuz" insanlar var.

Kendi farkındalığımızın ışığını yakıp kendimizle birlikte çevremizide adyınlatıp, her şey daha net ve derinlemesine anlam kazanıp olumlu belirginleşse ve mutlu olsak fena mı olur ? Neden içimizde oluşturduğumuz karanlık hapishanenin hem tutsağı hemde gardiyanı olalım ki bir ömür.?

"Fark edilmek fark edenide fark etmektir", ( kendine bir şans yaratmaktır)ayrıca konu sahibinin öncelik muzdaripliği aşk değil, fark edilmemek,şansızlık,yalnızlık,kesmetsizlik ve özgüvensizlik gibi korkulu kaygılardır.

Erkeklerin kriterleri değişti; şimdi evlenecekleri kızın iş güç kariyer sahibi olmasını
Güzel bakımlı akıllı olmasını maddi durumunun iyi olmasını istiyolar..:37:

Erkeklerin kriterleri değişti; şimdi evlenecekleri kızın iş güç kariyer sahibi olmasını
Güzel bakımlı akıllı olmasını maddi durumunun iyi olmasını istiyolar..:37:

Kendileri Brad Pitt ler miymis peki? Oyle kadinlar Turk erkeklerini ne yapsin kurban olayim ? :)))

Kaba saba, kiymet bilmez, hicbir isin ucundan tutmaz, hanzo beyler kendileri hangi akla hizmet boyle bir istekte bulunuyorlar ?

merhaba kızlar varmı benim gibi 25 yaşındayım hayatımda kimse yok benden küçükler evlendi benimse kısmetim bile yok 3 aydır bi işte çalışıyorum bi tane bile çıkmadı yanlızlıktan çok bunaldım bu böylemi gidicek acaba hep yanlızmı olucam birinden hoşlansam beğensem bi bakıyorumki ya arkadaşıma beğeniyor bakıyor yada başka bi kızı soğuyorum herşeyden şunu yapıyım bunu yapıyım diyorum hayattan zevk almak istiyorum sonra bakıyorum bir şey eksik ve bu eksiklik hayatımda koca bi boşluk hissettiriyo ya hani gayette düzgün bi kızım oynak değilim çok güzel olmasamda en azından eli yüzü düzgün biriyim yani orta derecede bi güzellik kilo problemimde yok belkide çirkinimdir bilmiyorum belkide çok çirkinimdir ben farkında değilimdir :( neden bu kadar şansısızm kimseden bi ışık yok bukadarda kısmetsizlik olmamamlı :( acaba sessiz ve çok çekingen biriyim o yüzden mi erkeklerle pek konuşmam iş gerektirmedikçe yürükende hep yere bakıyorum özgüvensizlikle alakalıda olabilir mi ?

canım benim sana tek diyeceğim eğer birşey olmuyorsa daha iyisi olacağından olmuyordur eminim ki Allah senin kısmetini de ayırmıştır bi kenara sadece zamanı vardır. sen sabret ve kötü düşünme sadece zamanın gelmesini bekle :)) güzel günler beklendiği için mi güzel bence beklemek de güzel :)) karamsarlığa düşme ve bekle ..

değerli hemcinslerim ve konu sahibesi
bizler allame-i cihan da olsak, afet-i devran da olsak gözü doymaz erkek milletinin...
hayatınızı adarsanız, sıkılır
ince düşünürsünüz, takılma der
kadınlık yaparsınız, gözü doymaz meşru yapmasa bile aklından geçirir
kesesine göre davranırsınız, salak mısın olursunuz
bunu, şunu, onu yaparsanız, sonuç ya bu ya şu ya o olur...
uzun lafın kısası sorun bizde değil, onların genetik kodlarında
hay kodlarına...

Son düzenleme:
Back
X