kısmetsizlik :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi niyetli yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim ben sadece dertleşmek istedim biraz insan yakından tanıdıklarınada pek anlatamaz böyle şeyleri o yüzden..

Herşey yoluna girer düzelir sıkma canını, sanmaki hepimiz dört dörtlük. Bizimde etrafımızda oluyor böyle şeyler. Vardır bir hayr öyle düşün.

Birazdan konuya yorum yazmak için sitenin duayenlerini gelir. Hele onlarla hiç muhattap olma. Meclisden dışarı misali:34:

yalnızsan ne olmuş yani ben de yalnızım ve gayet de mutluyum hayatında biri yoksa bu zamanı gelmediği içindir boyundan kilondan dolayı değil şimdiye kadar bütün sevgililerim 180 küsür boyunda selvi boylu kapı gibiydi bende yanlarında bidon gibiydim bodur hafif kilolu biraz da çirkin onlar da çok yakışıklı değildi demek ki neymiş bizim için başka şeyler ön plandaymış ;)

keşke ilk mseajındada bu kadar açıklayıcı ve kırıcı olmasaydın

ne demek istediğimi anladığını görünce rahatladım.
sadece beklemelisin, kısmet ise çıkacak inşallah sen tamam isen eksiğinde tamamlanacak
birazcık da sakin olmalıyız : ))

Kilolu çirkin kızlar var ise evlenen demek ki bu işler yürekle oluyor ki , siz de bu işe kilolu,çirkin gözüyle bakıyorsanız, siz de o yürek yoktur da ondan bekarsınız demektir .

Konu sahibine yorumuma gelecek olursak , kilolu olmamak evlenebilmek ya da kısmet için bir kıstas mı ? İlk önce buna cevap verin kendi içinizde .

Kısmetin, dil,din,ırk,göz rengi,ten rengi, boy uzunluğu,kilo çokluğu-azlığı ile bir ilgisi yoktur .
Bunu fark ettiğiniz ve ya anladığınız, beklemeyi kendinizi kasmayı da bıraktığınız da, zaman o zamansa, kısmetiniz hayatınıza girecektir.
Ha şunu da kabullenmeliyiz, belki de kısmetimiz yoktur bu hayatta. O da olabilir. Ama tabi umuyorum, isteyen herkesin kısmeti vardır. Ama bu işler kader işi, ne önüne geçilebiliyor ne arkasına .... :31:
kurura bakamyın ben görsel açıdan bakmıyorum bu olaya yanlış anlaşıldım benim içinde bulunduğum durum kendime saçma sapan sorular sormama neden olabiliryor farkındayım elbette yürek işi bu herkesin sevmeye sevilemye ihtiyacı var şişman bi insan sevilemeyecek diye birşey yok tabiki o konuda haklısınız ama malesef etrafımızda hep görselliğe önem veren insanlar var

bende hiç anlamadım sadece içimi döktüm biraz rahatlamak istedim bu psikolojik bi durum sonuçta sanki burdan birilerini rahatsız etmek istemişim suç işlemişim gibi gereksiz tepkiler.. heralde kendilerini gösterme derdinler benim bunlarla uğraşıcak halim zaten yok 3 kuruşluk moralim vardı bide bunlaramı harcıcam

kilolu yorumuna alındılar sanırım ... kilolu değilim dedin ya ... sen bakımlı fit ol kendin için doğru yoldasın ...

Arkadas biraz icini dökmek istemis. Sacma bi sekilde yorum verilicegine, destek cikilir normalde.

Herkesin basina gelebilir bunun ne boyla ne kiloyla nede kivrak olup olmamakla alakasi yok.

BIgün biri karsina cikicak arkadasim iyiki bu zamana kadar beklemisim diyiceksin :)

Kilolu cirkin kizlar var evlenen ama sende benim gibisin sanirim hayat standardimi hayata bakis acimi degistirecek birini istiyorum artik .

BU yorum nekadar sacma! Kilolu ve cirkin var evlenene. Arkadasim bence herkesin evlenmeye hakki var. Kilolu veya zayif, cirkin veya güzel farketmiyor ki.

Biraz düzgün bi sekilde yorum yapin lütfen.

Lütfen yazdıklarınıza biraz özen gösterin...

kurura bakamyın ben görsel açıdan bakmıyorum bu olaya yanlış anlaşıldım benim içinde bulunduğum durum kendime saçma sapan sorular sormama neden olabiliryor farkındayım elbette yürek işi bu herkesin sevmeye sevilemye ihtiyacı var şişman bi insan sevilemeyecek diye birşey yok tabiki o konuda haklısınız ama malesef etrafımızda hep görselliğe önem veren insanlar var

Hııı ... evet , aslında günümüz de bu kadar görselliğe bakanlar olduğu halde, nasıl kilolu ve ya çirkinler evleniyor o zaman değil mi ?
İşte o da bir kısmet galiba :) Demek ki görselliğe takılmayan birileri var bu hayatta :)

Hııı ... evet , aslında günümüz de bu kadar görselliğe bakanlar olduğu halde, nasıl kilolu ve ya çirkinler evleniyor o zaman değil mi ?
İşte o da bir kısmet galiba :) Demek ki görselliğe takılmayan birileri var bu hayatta :)

iyide çoğu erkek bakıyor kim ne derse desinn ..yani kimse kilolu birini çekici bulmaz ..
ama kendide kiloluysa olabilir tabi ..
hayatın gerçekleri var sonuçta kimse kimseyi kandırmasın ..
alınganlık yapmanın ailemi yok zaten öyle birşey demek istemedi arkadaş ..

30'a kadar vaktin var. daha erken yani çıkar elbet birileri :)

iyide çoğu erkek bakıyor kim ne derse desinn ..yani kimse kilolu birini çekici bulmaz ..

Eşimden önceki ilişkimde erkek arkadaşım hem kilolu hemde hafif topaldı. Ben o zamanlar 50 kiloydum.
Ama bana çok çekici geliyordu. Algı bozukluğum mu var acaba?:26:

Eşimden önceki ilişkimde erkek arkadaşım hem kilolu hemde hafif topaldı. Ben o zamanlar 50 kiloydum.
Ama bana çok çekici geliyordu. Algı bozukluğum mu var acaba?:26:

ben erkekler için dedim zaten ...
kadınlar daha farklı şeylere bakıyor ama ben şahsen kilolu bir erkeği çekici bulmam .ama dediğim gibi kadınlar fizikten çok farklı şeylere bakar .

ben erkekler için dedim zaten ...
kadınlar daha farklı şeylere bakıyor ama ben şahsen kilolu bir erkeği çekici bulmam .ama dediğim gibi kadınlar fizikten çok farklı şeylere bakar .

Evli çocuklu bir bayanım. Şu ahir ömrümde tanıdığım kadarıyla erkekler (istisnaları bilemem) pek fiziğe bakmaz. Onların bakış açıları hep aynı hizadadır.
Manken gördüğünde off ne güzel zayıf çıtı pıtı diye düşünmezler malesef, ama öyleymiş gibi yansıtmaya çalışırlar.:ssz:

arkadaşımız ne güzel söylemiş, doğru da söylemiş bu hayatta kilolular evlenemez bence de, öyle, kiloluların böyle bir seremoniyi yaşamasına doğa ayağına toplum izin vermiyor, bence kiloluları krematoryuma göndermek lazım göz zevkimizi bozuyorlar, allah kiloluları alsın taaaaa kimsenin bilmediği bir adaya yanında üç şey olmadan atsın ,kimse alınmasın... :)))
şimdi arkadaşımız böyle demiş ama çirkin kadına kese kağıdı var peki şişman kadına ne yapacağız?
hayatın gerçekleri 50-60 kg arasında ise dışarıda tonla muhteşem kadın geziyor yalnızlıktan lezbiyen olmuş???
hadi onu geçtim dip boyası gelmiş mısır püskülü sarı saçları ile 50 kelime türkçe konuşan face twet ten hallice bir bayan adam akıllı hayatı özümsemiş hazmetmiş kilolu bir bayandan daha mı değerlidir?
tatlı arkadaşımız kilolu kilolu tercih edebilir diye bir denklem yapmışsa şöyle bir denklem kurabilir miyiz peki??
uzun = uzun
kısa = kısa
hünsa = hünsa
şişman = şişman
dişleri bozuk = dişleri bozuk
burnu büyük = burnu büyük
kıçı büyük = kıçı büyük
sorunu cevabını vereni karya kalbinin derinliğinden öpücük gönderecek : )

Son düzenleme:
Ya genelleme yapamayız bu konu öyle bir konu.
Kimisi zayıf kimisi kilolu sever.
llk görüşte için görülmüyor sonuç olarak.
Bir söz var insanlar kıyafetleriyle karşılanır sözleriyle uğurlanır diye sanırım böyle bişeydi. Doğru da bence.
Burda arkadaşımız yanlış yorumlanmış.
O içinde bulunduğu psikolojik durumu aktarmak istemiş. İnsan kendine yöneltir ya ben şöyle değilim böyle değilim neden biri yok.
Yoksa kimseye laf atmamış.
Bazıları maşallah elinde sopa bekliyor.

Evli çocuklu bir bayanım. Şu ahir ömrümde tanıdığım kadarıyla erkekler (istisnaları bilemem) pek fiziğe bakmaz. Onların bakış açıları hep aynı hizadadır.
Manken gördüğünde off ne güzel zayıf çıtı pıtı diye düşünmezler malesef, ama öyleymiş gibi yansıtmaya çalışırlar.:ssz:

erkekler mi fiziğie bakmaz ...
neyse ...

Kısmet deyince bunu sadece evlilikle bağdaştıran ve daha 25 yaşında olup da herkes evlendi ben evlenemedim diye üzülen insanlara gülüyorum sadece.
Bir tek bizim ülkede sanırım bu tarz düşünce yapısı.
Bir de evliliği bir başarı meselesi gibi görenler yok mu... Ayyyy... Şaşılası şeyler. Garip.

Back
X