kıssadan hisse, bir minik hikaye..

ben de bu sebeple paylaştım sizlerle yaşadıklarımı zaten. güvendiğiniz adam sizi bir anda bırakıp gidince yaşamınızdan vazgeçmeyin diye. acı geçiyor zamanla geriye bitek kendimiz kalıyoruz bunu göstermek istedim. aldıgım olumlu yorumlara bakarsak da başardım sanırım çok teşekkür ederim :17:

Valla öyle bir unutuluyor kiii :) Allahıma çok şükür ben de çok mutluyum. Seviyor, seviliyorum :)
Artık hakedenlere değer vermeyi öğrendim. Yanlış harekete, yanlış söze boyun eğmemeyi öğrendim.
Kimseyi kendimle ilgili konularda söz sahibi etmemeyi, benim hakkımda karar veremeyeceğini öğrendim :)
Ve en önemlisi; en önemlisinin ben olduğunu öğrendim :))
Zaten beni sevenler, değer verenler beni her halimle seviyor. :) İyiki yanımdalar iyiki varlar :)

tebrik ederim arkadaşım, bende seninle aynı kaderi paylaştım ne yazıkki,belki senden biraz daha fazla şeyler yaşadım.haklıyken haksız duruma düşürmelermi, iftiralarmı, dünya kadar onun borcuyla işsiz kalmalarmı, ailemin anlayışsızlığımı, neler neler... bunlar sözle çok kolay anlatılabiliyor belki ama o zaman nefes bile alamıyordum. ama yılmadım, herşeyden önce kendimi sevdim, "kim için üzüyorum kendimi,benden değerli ne var" dedim hayata tutundum. şimdi 2 aylık evliyim, hayatımda tanıdığım en muhteşem adamla. mutluluk, huzur diye bişey varsa hayatta onun sahibi benim:)

- Sana haksızlık ettim

- Yoo olurmu hayatımın en büyük kıyağını yaptın haberin yok :21:

tebrik ederim arkadaşım, bende seninle aynı kaderi paylaştım ne yazıkki,belki senden biraz daha fazla şeyler yaşadım.haklıyken haksız duruma düşürmelermi, iftiralarmı, dünya kadar onun borcuyla işsiz kalmalarmı, ailemin anlayışsızlığımı, neler neler... bunlar sözle çok kolay anlatılabiliyor belki ama o zaman nefes bile alamıyordum. ama yılmadım, herşeyden önce kendimi sevdim, "kim için üzüyorum kendimi,benden değerli ne var" dedim hayata tutundum. şimdi 2 aylık evliyim, hayatımda tanıdığım en muhteşem adamla. mutluluk, huzur diye bişey varsa hayatta onun sahibi benim:)

Geçmişteki tüm kötü günlerini geride bırakmışsın ne güzel, umarım hayat sana bundan sonra eşinle ve umarım ileride doğacak bebeklerinle çok çok güzellikler gösterir :46:
- Sana haksızlık ettim

- Yoo olurmu hayatımın en büyük kıyağını yaptın haberin yok :21:

ahh aklıma gelseydi kesn derdm bunu ama gelmedi işte aklıma :52::52:
ama iyi ki gerçekleri görmemi sağlamışsın sana teşekkür ederim demiştim daha çok ağlamıştı :52:

Geçmişteki tüm kötü günlerini geride bırakmışsın ne güzel, umarım hayat sana bundan sonra eşinle ve umarım ileride doğacak bebeklerinle çok çok güzellikler gösterir :46:

ahh aklıma gelseydi kesn derdm bunu ama gelmedi işte aklıma :52::52:
ama iyi ki gerçekleri görmemi sağlamışsın sana teşekkür ederim demiştim daha çok ağlamıştı :52:

Ehe ehe beter olsun. Bir daha ağlarsa "amaaan ne ağlak bişeymişsin ne öyle paçayı iyi kurtarmışım" dersin :1: Ayy bana ne oluyorsa...:52:Neyse sen birşey deme bana yönlendir...

İşte budur! Doğru kararın ve azmin için seni kutlarım,eminim seni senden daha çok seven,sayan bir erkek mutlaka hayatına girecektir, sevgiyle kal canım.

Belkide şuanda tam ihtiyacım olan sözler bunlar gerçekten çok güzel bişey tebrik ediyorum sizi :)

hepinize teşekkür ediyorum kızlar. sayenizde ne kadar doğru birşey yapmış oldugumu bir kez daha fark ettm. umarım herkes doğru yolu bulur zamanla ve kalpleri acımaz bundan sonra :34:

Ne güzel üzülen kadınlara yazılmış olması , onların okuması daha bir anlam taşıyor

Back
X