Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gitmediniz mi iki aydır adet olmadığınız ve gebelik şüphesi veya kist korkusu olduğu halde?2 aydır adet olmuyorum. Evde test yaptım pozitif çıktı ama iki aydır sürekli adet sancısı gibi sancım var . Yumurtalıkta oluşan kistlerde testlerde pozitif sonuç verebiliyormuş. Acaba kist olabilir mi ?
Testi yeni yaptım çünkü gebelikten pek şüphelenmedim açıkçası çünkü korunuyordum ve ağır bir şekilde grip oldum çok fazla ilaç kullandım ilaçlardan dolayı geciktiğini düşündüm bu ay da gecikince testi yaptımDoktora gitmediniz mi iki aydır adet olmadığınız ve gebelik şüphesi veya kist korkusu olduğu halde?
Eğer doğum kontrol ile korunuyorsanız aldığınız diğer ilaçlar parasetamol gibi ilacın etkisini azaltan faktörlerdirTesti yeni yaptım çünkü gebelikten pek şüphelenmedim açıkçası çünkü korunuyordum ve ağır bir şekilde grip oldum çok fazla ilaç kullandım ilaçlardan dolayı geciktiğini düşündüm bu ay da gecikince testi yaptım
Peki hamilelik varsa bu kadar ağrı neden oluyor anlamadım hem kasıklarım hem bacaklarım ve belimde ağrı var hemde sürekliEğer doğum kontrol ile korunuyorsanız aldığınız diğer ilaçlar parasetamol gibi ilacın etkisini azaltan faktörlerdir
Eğer gebelik varsa tutunduğu için olabilir siz yine de tedbirli olun gebe olup olmadığınız kesin olmadığı için gebeliği olumsuz etkileyen şeylerden kaçının ki gebelik varsa sonrasında keşke yapmasaydım demeyinPeki hamilelik varsa bu kadar ağrı neden oluyor anlamadım hem kasıklarım hem bacaklarım ve belimde ağrı var hemde sürekli
Açıkçası pek beklediğim bir gebelik değildi korkuyorum gebelik çıkmasından çünkü nişanlıyım daha..Eğer gebelik varsa tutunduğu için olabilir siz yine de tedbirli olun gebe olup olmadığınız kesin olmadığı için gebeliği olumsuz etkileyen şeylerden kaçının ki gebelik varsa sonrasında keşke yapmasaydım demeyin
O zaman yapacağınız testleri 2 günde bir tekrarlamak ve net bir sonuca varmak çok düşünmemeye çalışın çünkü stres adet olmayı engelleyebilirAçıkçası pek beklediğim bir gebelik değildi korkuyorum gebelik çıkmasından çünkü nişanlıyım daha..
Daha sonradan negatif çıkma şansı var mı sizce çünkü tekrar yapmadım 2 tane test yaptım ikiside anında pozitif çıktıO zaman yapacağınız testleri 2 günde bir tekrarlamak ve net bir sonuca varmak çok düşünmemeye çalışın çünkü stres adet olmayı engelleyebilir
Olabilir diye düşünüyorum ama bu kist nasıl bişey ben tam anlamadım idrarda ki beta hcg oranına göre pozitif çıkar bilemedim yani en fazla çizgiler daha belirgin olurDaha sonradan negatif çıkma şansı var mı sizce çünkü tekrar yapmadım 2 tane test yaptım ikiside anında pozitif çıktı
Şöyle ki bir kaç siteye daha baktığımda çoğu kadının başına gelmiş evde test pozitif çıkıyor domtprda kist olduğu anlaşılıyor bu tür kistler hcg hormonunu yüksek gösterip yanıltıcı olabiliyormuşBen de anlamadım kistle ne alakası var. Gebelik testleri hcg hormonunu ölçer idrarda yüksekse pozitif gösterir. Kistiniz ciddi bi kist mi? Bence yüksek ihtimalle hamilesiniz ama kan sonucu görmeden emin olunmaz tabi.
Canım en iyisi kan testi yaptırman o halde, bu şekilde bi sonuca varamazsın çünkü şüphe daha fazla içini kemirmeden yasağın kalktığı gün bi kan ver benceŞöyle ki bir kaç siteye daha baktığımda çoğu kadının başına gelmiş evde test pozitif çıkıyor domtprda kist olduğu anlaşılıyor bu tür kistler hcg hormonunu yüksek gösterip yanıltıcı olabiliyormuş
Aynen randevu aldımda yine biraz içimi rahatlatmak adına buraya yazıp fikir almak istedimCanım en iyisi kan testi yaptırman o halde, bu şekilde bi sonuca varamazsın çünkü şüphe daha fazla içini kemirmeden yasağın kalktığı gün bi kan ver bence
İşte iki ihtimal olduğu için bi tahminde bulunamaz kimse maalesef :/ Peki belirti yaşadın mı hiç kasık batması falan?Aynen randevu aldımda yine biraz içimi rahatlatmak adına buraya yazıp fikir almak istedim
Doktora gitmektenbaşka çaren yok öğrenmek için. Bu yazını bir doktora mesaj atsan o bile bakmadan bilemem der. Burda yazılanlarla gerçeği öğrenemezsin2 aydır adet olmuyorum. Evde test yaptım pozitif çıktı ama iki aydır sürekli adet sancısı gibi sancım var . Yumurtalıkta oluşan kistlerde testlerde pozitif sonuç verebiliyormuş. Acaba kist olabilir mi ?
2 test yapiyosunuz ve aninda pozitid veriyorsa hamilesinizDaha sonradan negatif çıkma şansı var mı sizce çünkü tekrar yapmadım 2 tane test yaptım ikiside anında pozitif çıktı
Sivilce çıkması hamile olunmayacağı anlamına gelmez ki. Ben sivilce dahil tüm adet belirtilerini yaşadım ama adet olmadım hamileydimBenim de bata 5 gün kaldı gün sivilce çıktı alımda bu ay da tutmadı![]()