Kist mi ? Gebelik mi ?

Peki hamilelik varsa bu kadar ağrı neden oluyor anlamadım hem kasıklarım hem bacaklarım ve belimde ağrı var hemde sürekli
Kasık ve bacak ağrısı tek tarafta oluyorsa dış gebelik ihtimali ola bilir ama iki tarafliysa onu bilemiycem canım ihmal etme doktora git geçmiş olsun

İşte iki ihtimal olduğu için bi tahminde bulunamaz kimse maalesef :/ Peki belirti yaşadın mı hiç kasık batması falan?
Kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı var günlerdir ve daha yeni olmaya başladı bu adet gecikmesi dışında hiçbir belirti de yok kilo almanın aksine 3 kilo verdim bir ayda

Konu sahibi test fotolarınızı buraya yükleme imkanınız var mı?

Eklentiler

• CA8EDEE3-6383-4222-A83C-D1C9711ACB25.webp
    CA8EDEE3-6383-4222-A83C-D1C9711ACB25.webp
    30 KB · Görüntüleme: 205
Kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı var günlerdir ve daha yeni olmaya başladı bu adet gecikmesi dışında hiçbir belirti de yok kilo almanın aksine 3 kilo verdim bir ayda
Valla canım hemen pozitif olduysa büyük ihtimal hamilelik var .. benimde sürekli adet olacakmışım gibi sancılarım kasık ağrım vardı . Hatta hamile kalmadan 1 ay önce kist çıkmıştı bende . O yüzden hamilelik değil de kist olduğu için kasık ağrılarım oluyo zannetmiştim. Test yaptım pozitifti . Doktora gittim 6 haftalık hamileymişim

Hamilelik yoksa bu kadar belirgin pozitif çıkması da zor gibi ama hakkınızda hayırlısı olsun ..

O kadar kist problemi yaşadım. Ameliyat oldum, doğumda rahim içinden myomlarım temizlendi. Sonra tekrar etti. Şuan yine var. Ama hiç bir zaman hamile değilken testim pozitif çıkmadı. En fazla ultrasonda rahimdeki myomu gebelik kesesi sanıp test istediler. Bence kesinlikle hamilesiniz. Bi doktor kontrolü şart en kısa zamanda.

Biliyorum çok kötü bu söylediğim ama evde düşürebilme gibi şansım var mı şuan aldıramam ailemin yanındayım çıkamıyoruz zaten evden kolay kolay nasıl yapıcam ne yapıcam bilmiyorum

Biliyorum çok kötü bu söylediğim ama evde düşürebilme gibi şansım var mı şuan aldıramam ailemin yanındayım çıkamıyoruz zaten evden kolay kolay nasıl yapıcam ne yapıcam bilmiyorum
Tabii ki var. Cinayet evde de işlenebilir bal gibi ☺️

Doğru bişey olmadığını bende biliyorum buraya da yargılanmak için değil çaresiz kaldığım için derdimi paylaşmaya geldim iyi günler size

Doğru bişey olmadığını bende biliyorum buraya da yargılanmak için değil çaresiz kaldığım için derdimi paylaşmaya geldim iyi günler size
Bi şey yaptıysanız sonucuna da katlanın günahsız bir masumun hakkına girmeyin.

Back
X