- 20 Ağustos 2023
- 1.708
- 742
- 43
- 29
- Konu Sahibi sevgiiinur
-
Evde test yapsan canimKızlar 19 Nisan da çatlatma iğnemi vurdum , 3 Mayıs regl günümdü fakat olmadım . 30 nisanda kan vermiştim <1,20 çıkmıştı baktığım kadarıyla negatif . Şimdi reglimi 1 gün geçti. Reglim 2 ay düzenliydi ayın 3 ünde oluyordum. Acaba kist mi oluştu . Ağrım oluyor çok değil de Yumurtalıklarımı sanki biri sıkıyor gibi hissediyorum iki tarafımda da . Benim yumurtalarım 2 tarafta da büyümüştü doktorum döllenirse ikiz bile olabilir demişti.
Testim kalmadı canım . Regl olurum diye dün ovülasyon testiyle beraber sipariş verdim pazartesi Salı anca elimde olur . Yarın da pazar nöbetçi bulursam alırımEvde test yapsan canim
İnşAllah hemen oluruz ya çok kötü ağrı yapıyor , olsak bir dert olmasak bi derrtcanım ben de aynı oldum. 15 nisanda vuruldum iğneyi biliyorsun. takvime göre regl günüm 3 mayıstı. olmadım. bugün kasık ağrım şiddetlendi uyandığımdan beri. regl olacak gibiyim şükür.bazen gecikebiliyor iğneyle de. onu çok ciddiye alma. illa iğnenin 14.günü regl olacaksın diye bir sey yok
dün ben de çok üsüdüm. bugün regl oldumİnşAllah hemen oluruz ya çok kötü ağrı yapıyor , olsak bir dert olmasak bi derrt
Hadi gözün aydın canım darısı banadün ben de çok üsüdüm. bugün regl oldumcok sancılı oldu ama oldu en azından diye seviniyorum. artık ağrıya da katlanıcaz mecbur
ben de bu ay gitmicem. bir sonraki ay inşallah artıkHadi gözün aydın canım darısı banaben bu ay ara verecektim doktora , ovülasyon siparişi verdim dedim evde yaparım eşim git diye ısrar ediyor hiç gidesim de yok
Ben de adetten bir gün önce cok üşürüm sırtıma kar yağıyomuş gibi ondan sonra da adet olurum ama ne kadar cok üşürsem adetim o ay cok sancılı geçerElim ayağım buz gibi dünden beri üşüyorum çok
Benim çok şükür kızlıgımdan beri düzgün geçiyor çok çok nadir sancılı geçer ama iğne yediğim için ondan kaynaklı sanırım benimde hem gecikmeli hem ağrılı olucakBen de adetten bir gün önce cok üşürüm sırtıma kar yağıyomuş gibi ondan sonra da adet olurum ama ne kadar cok üşürsem adetim o ay cok sancılı geçer
Ben araştırdığım kadarıyla 2. Aşılamada hamile kalma şansının daha yüksek olduğunu gördüm tabi kişiden kişiye değişir herşeyde. okuduğum kadarıyla böyleydi . Vala isteyip istemediğimi de böyle olumsuz olunca moralim bozuluyor kararsızlaşıyorumben de bu ay gitmicem. bir sonraki ay inşallah artık
valla benim şartlar uygun olsaydı devam ederdim bu ay da. ama hem esim yok hem de bu ay dişciye gitmem lazım 20lik dişlerimi çektiricem. o yüzden bu ay ara vermeye karar verdim. ama senin şartlar uygunsa devam et benceBen araştırdığım kadarıyla 2. Aşılamada hamile kalma şansının daha yüksek olduğunu gördüm tabi kişiden kişiye değişir herşeyde. okuduğum kadarıyla böyleydi . Vala isteyip istemediğimi de böyle olumsuz olunca moralim bozuluyor kararsızlaşıyorum
Benim uygun canım çok şükür istanbuldayım zaten herşey elimin altında bakalım hayırlısıyla bi regl olayım sanırm bende bugün yarın olucam rahmimin içi sızlıyor gibi hissediyorumvalla benim şartlar uygun olsaydı devam ederdim bu ay da. ama hem esim yok hem de bu ay dişciye gitmem lazım 20lik dişlerimi çektiricem. o yüzden bu ay ara vermeye karar verdim. ama senin şartlar uygunsa devam et bence
Ay sen tek mi kalıyorsun eşin olmadığındavalla benim şartlar uygun olsaydı devam ederdim bu ay da. ama hem esim yok hem de bu ay dişciye gitmem lazım 20lik dişlerimi çektiricem. o yüzden bu ay ara vermeye karar verdim. ama senin şartlar uygunsa devam et bence
Benim de sezaryenden sonra bozuldu bekarken adet olmuyomuşum yaniBenim çok şükür kızlıgımdan beri düzgün geçiyor çok çok nadir sancılı geçer ama iğne yediğim için ondan kaynaklı sanırım benimde hem gecikmeli hem ağrılı olucak
Sıcak su bana hiç iyi gelmiyor yaBenim de sezaryenden sonra bozuldu bekarken adet olmuyomuşum yanigeldiğinde ağrı yaparsa bol bol sıcak su torbası koyun ayak veya popo altına
Allah kolaylık versin canım sağ olsun uzak olsun bu mesleğin de zorluğu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?