Kist patlaması ameliyatı olup hamile kalan var mı?

Dilekcilek

sağlıkla gel bebişimm
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
155
58
18
34
Gecen hafta kıstım patlamisti ic kanama geçiriyordum acil ameliyata aldılar ve şimdi iyiyim cok şükür. 5 aylık evliyiz ve henüz cocuğum yok. Doktor 5 6 ay korunmanızı öneririm dedi. Sorum su olacak. Benim gibi ameliyat geçiren var mı eğer varsa bebis sahibi olmak icin ne kadar beklediniz?

Benim de patladı fakat ameliyat geçirmedim, yattım hastanede bi gece. Daha sonradan kist sebebiyle kalınlaşan rahim duvarı kazıldı ve inceltildi. Bu sefer de çok ince oldu diye uğraştırdılar. Bekliyorum hala.

Canım benim anlamında kisti patlamış ve ameliyata alınmıştı. Hepimiz çok korkmuştuk. Anlamı üç sene sonra bebeği oldu. Bence doktorun tavsiyesine uy ve altı ay bekle.rahim dinlen sin. Hakkında hayırlısı inşallah

Gercekten mı cok üzüldüm ablanız icin. Off o kadar beklemem inşallah neden o kadar geç olmuşki acaba? Baska bir doktor da en az 3 ay bekleyin dedi onlar da net olamıyorki. Allah kimsenin basına vermesin insallah

Oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…