Kist ve Gebelik

Şükür demekki bu ağrıyı çekicez biz sürekli

sık idrara çıkma oluyormu mesaneye çok baskı yapıyor namussuz bıktım çişimden yemınle

Naptınız gittiniz mi doktor ne dedi benim dün geceden beri ağrım yok bu bile endişelendiriyor bazen
Kızlar tek kistle mi hamile kaldınız nasıl oldu yazın buralara uzun uzun umut olun bize.

Beni de sarmıştı aynı senin gibi acil ameliyata alındım ağrılarla dayanamadım sabaha karşı acillik oldum. Solu bıraktılar. Mantıklı hareket yapmış doktorunuz embriyo oluştuktan sonra ameliyat ve sonra transfer ama arkadaşım da sizin gibiydi doktoru sıkı diyete soktu zayıflasın diye değil. Şeker un abur cubur kesinlikle yemedi o kistlerle transfer oldu ilk denemede tuttu.

Kızlar tek kistle mi hamile kaldınız nasıl oldu yazın buralara uzun uzun umut olun bize.
Sağlı sollu biri 6 öbürü 2 buçuk cm kistle hamile kaldım ama 2 yıldir hamile kalamiyordum tüp bebek sürecinden de geçtim transfer beklerken kendiliğinden hamile kaldım ama doğal gebelik sayılmaz çünkü tüp bebek tedavisinde yumurta geliştirme ve çatlatma iğnelerinin etkisi ile hamile kaldım .

Benimki kadar büyük müydü acaba arkadaşınızın doktorum transferin olmaz dedi ameliyattan sonra 6 ay deneyin sonra gelin dedi bize. Biri 17 ye doğru diğeri 8 e doğru ötekiler 2-3 arası şu an büyüklükleri ama 17 cm olan mahvediyor beni yataktan kalkmayı geç dönemiyorum bile hamile gibiyim. Sanırım ameliyat benim için zorunlu

ya karnı şişiriyor Allahım şifa versn hayıt otu çayı yapmaya başladım patlarsa naneyı yedim soğan suyu falan işe yaramıyor

ya karnı şişiriyor Allahım şifa versn hayıt otu çayı yapmaya başladım patlarsa naneyı yedim soğan suyu falan işe yaramıyor
Ay hiç soğan suyuna bitkisel şeylere bulaşma bence doktorum patlaması hiç iyi bir şey değil yapışıklığı arttırır dedi. Bağırsaklara ya da yumurtalıklara tüplere yapışırsa daha dert Allah korusun hepimizi gerçekten. Doktorum aldırıncaya kadar kistine sahip çık dedi

İki taraf ta 6 cm diğeri 8 di sizin ki baya büyük resmen kilo demek :)) inşallah alırlar da kurtulursunuz tekrarlayacak diye bir şey yok benim sağ taraf ta çıkmadı daha kist

Bence doğal gebelik olmuş. Bende üst üste 3 aşılama oldum o tedavileri bende gördüm ve negatif

Bence doğal gebelik olmuş. Bende üst üste 3 aşılama oldum o tedavileri bende gördüm ve negatif
Yok anlamadın sanırım kuzum . Normal yolla gebe kalamiyordum yumurta geliştirme iğneleri kullandım gebelik öncesi tüp bebek tedavisi esnasında hamile kaldığım için doktorum yumurtalıkların uyarıldığı için gebe kaldin dedi . Yani her halükarda çocuk tedavisi görmem gerekiyordu Benim amh de 0.9 di 2 yumurtam oluşuyor ve gelismiyordu. Çikolata kisti hem kalitesini düşürüyor hemde amh yi düşürüyor. Normal yolla gebe kalan çok kadın var ama kimisi şanslı olmayabiliyor malesef inşallah sizin tedaviye ihtiyacıniz olmadan bebisinize kavuşmak nasıp olur

Allahım yarabbim ya vallahı hepimize şıfa versin ödem yapıyor mu ? Size de ayaklarım şişiyo karnım şişiyor hayıt otu içtim vallahi korkuyorum patlar diye ne günlere kaldık

Allahım yarabbim ya vallahı hepimize şıfa versin ödem yapıyor mu ? Size de ayaklarım şişiyo karnım şişiyor hayıt otu içtim vallahi korkuyorum patlar diye ne günlere kaldık
Vallahi cins bi şey bu ama yaşamayı öğrendik onunla napalım ağustosta regl olduktan sonra kendisine bi daha görüşmemek temennisiyle veda edicem

Vallahi cins bi şey bu ama yaşamayı öğrendik onunla napalım ağustosta regl olduktan sonra kendisine bi daha görüşmemek temennisiyle veda edicem
8,5 cm çikolata kisti, vulvada bartolin kisti minik birde kalçamda kist çıktı yok mu artıran? Offf içim daraldı yazarken bile

8,5 cm çikolata kisti, vulvada bartolin kisti minik birde kalçamda kist çıktı yok mu artıran? Offf içim daraldı yazarken bile
Kadın olmak zor vesselam çekeceğimiz varmış opudan sonraki ağrıyla baş başayım 2 gündür herkes güle oynaya çıkarken bi kistli kadınların başına gelirdi zaten ne umduysam

Kadın olmak zor vesselam çekeceğimiz varmış opudan sonraki ağrıyla baş başayım 2 gündür herkes güle oynaya çıkarken bi kistli kadınların başına gelirdi zaten ne umduysam
O nedir canım Rabbim şifa versin inşallah operasyon sonrası ağrı mı ? Kafam basmıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…