Kist ve Gebelik

Kızlar tek kistle mi hamile kaldınız nasıl oldu yazın buralara uzun uzun umut olun bize.
Evet tek kist sağ tarafta 5 cm di hamile olduğumu öğrendiğimde doğal yolla hamile kaldım. Bende Polip vardı kistle beraber polip mafetmişti beni polipi alacağız ama kisti hiç dert etme hiçbir şey olmaz dedi doktor sonra ameliyat oldum polipi aldılar ve 3.ayda hamile kaldım

Şuan kist hala duruyor doktor bebeğe zarar vermez merak etme dedi ama tabi haliyle kistin olduğu tarafta sancılar batmalar oluyor

Yumurta takibi ovülasyon ne yaptınız mesela. Bende histeroskopi oldum perde varmış. 3. Ayım sol da kist olduğu için doktorum sağdan yumurtlayınca gebe kalırsın dedi.

Benimde ara ara azalıyor devamlı değil ama dediğiniz gibi özellikle geceleri ağrısı artıyor. Özele gidiyorum ama doktorum randevu tarihine kadar yok mecbur acil e gidip b

Yumurta takibi ovülasyon ne yaptınız mesela. Bende histeroskopi oldum perde varmış. 3. Ayım sol da kist olduğu için doktorum sağdan yumurtlayınca gebe kalırsın dedi.
Yapmadım açıkçası akışına bıraktım eğer bir iki ay daha kalamasaydım ovülasyon yapacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…