Kisti olup Ameliyatsız hamile kalan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zuzuca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senliyurt yazını okuduktan sonra içeri gidip ameliyat raporumu aldım.sağ overde 65 mm,50 mm ve 45mm,solda 40 mm lik iki adet diyor.şu durumda senin ki oldukça küçükmüş diyebilirim.ama yine de kontrol altında tutmak lazım ki benim gibi tarlaya dönmeyesin:)hayıt tohumunu kullanmadım ama burda okuduğum kadarıyla ezip balla yiyenler var.kaynatıp suyunu çay gibi içenler var.bir de suyu varmış sanırım.aktarlarda bulunabiliyormuş.

cok tesekkur ederim fusfulu,icimi ne kadar rahatlattigini anlatamam,insallah bir an once sagligina kavusursun,tekrar tesekkur ederim,kendine iyi bak

amin,hepimiz kavuşuruz inşallah.hem sağlığımıza hem bebeklerimize:)sen de kendine iyi bak

Sodalemon, Keşeke Herkesin Sonu Seninki Gibi Güzel Olsa. Ben çok Yeniyim. Başima Neler Gelece Bu ç. Kistinden Bilmiyorum. Ameliyat Olmak Istemiyorum Ama Bir Yumurtaliğimda 3 Adet Var. Diğerinde 1 Tane Görünüyor Du Senin ç. Kistlerin Nasildi? (boyutu ? Adeti?)

Merhabalar, çocuk sahibi olmaya karar verip de kontrol için bir doktora gittiğimde sol yumurtalığımda çikolata kisti (5cm) olduğunu öğrendim. Doktor ameliyat olmaksızın çocuk sahibi olamayacağımı, ameliyat olduğumda ise yumurtalığıma ya da yumurta rezervlerime zarar gelme riskinin yüksek olduğunu ve gebelik için yüzde yüz garanti vermediğini söyledi. Daha önce anne olmamış ve anne olmak isteyen biri olarak dünyam başıma yıkıldı. Her iki durumda da beni çaresiz bıraktı. Doğal olarak ikinci bir doktora gittiğimde hemen gebe kalmamı önerdi. Ameliyatın düşünülecek en son çare olduğunu söyleyince kafam karıştı. Hangisinin doğru söylediğini anlamak için 3. bir doktora gittiğimde 2. doktorun söylediklerine aynen katıldı. 3. doktorum kontroller sonucunda (rahim filmi) yumurtalıkta ve tüplerde bir tıkanıklık olmadığını söyledi ve 3 aylık bir zaman diliminde normal yollardan gebe kalmamı önerdi. Bu olmaz ise ilaçla tedaviyi deneriz. Eğer bu da olmaz ise tüp bebek deneriz diyerek ameliyat sözcüğünü ağzına bile almadı. Doktorun bana verdiği 3.ay sonunda hamile kaldım şuan 7 haftalık hamileyim(maşallah). Eskiden internette çikolata kisti olup da hamile kalan var mı yada ameliyat şart mı diye saatlerce bilgisayar başında vakit geçirir ve ağlardım. Dün gittiğim kontrolde doktorum 3.aydan itibaren kistin yavaş yavaş dökülüp yok olacağını söyleyince çok sevindim. Şimdi benim durumda olupta saatlerce internette vakit geçirenlere umut olsun diye yaşadıklarımı yazmak istedim. Bol bol dua edin ve SOĞAN kürünü deneyin. Allah (cc) isteyen herkesin dualarını kabul etsin.

merhaba ne güzel yazmışsınız banada moral oldu soğan kürünü bende deniyorum
kistim 3 cm 2 yıldır var ne büyüyor nede küçülüyor dr hamile kalmam gerektiğini söylüyor ama olmuyor hayırlısı allahtan hoşçakalın.

Tabi ki ben 5.5 cm çikolata kisti ile doğal yoldan hamile kaldm ve ins 2 ay sonra kızımı kucağıma alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…