Kisti olupta hamile olan varmı

kalbim mucizelerim

Ayşe'm Emirhan'ım Ecrin’im
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
1.047
1.202
133
31
hayırlı ramazanlar geçen gün sağ overde 31x21mm kistim olduğunu ögrendim kisti olupta hamileliğini sorunsuz bitiren ve sağsalim dogum yapan varmı salı günü doktora gidecem kistin bebeğime bi zararı olurmu diye çok korkuyorum aranızda kisti olup hamileliğini sorunsuz bitiren bebeğini sağsalim kucagına alan varmı merak ettim

hayırlı ramazanlar geçen gün sağ overde 31x21mm kistim olduğunu ögrendim kisti olupta hamileliğini sorunsuz bitiren ve sağsalim dogum yapan varmı salı günü doktora gidecem kistin bebeğime bi zararı olurmu diye çok korkuyorum aranızda kisti olup hamileliğini sorunsuz bitiren bebeğini sağsalim kucagına alan varmı merak ettim
Canım merhaba benim de çok fazla kistim vardı zaten gebelikten önce de pcos vardı.. Tedaviyle hamile kaldığım için kistlerim o kadar büyümüş ki hatta bir kaç tanesi patlamıştı bile :( ilk gittiğim dr çok korkuttu beni ama şuan inan bir tane bile kalmamış Rabbimin mucizesi.. Ben de sen gibi her dr randevusuna giderken dualar ediyordum çok korkuyordum. Son zamanlardaki ultrasonlarda hiç bir şey kalmamış çok şükür :) sen de endişelenme zaten kistin bebeğe zararı olmazmış kendi doktorum öyle söyledi

Canım merhaba benim de çok fazla kistim vardı zaten gebelikten önce de pcos vardı.. Tedaviyle hamile kaldığım için kistlerim o kadar büyümüş ki hatta bir kaç tanesi patlamıştı bile :KK43: ilk gittiğim dr çok korkuttu beni ama şuan inan bir tane bile kalmamış Rabbimin mucizesi.. Ben de sen gibi her dr randevusuna giderken dualar ediyordum çok korkuyordum. Son zamanlardaki ultrasonlarda hiç bir şey kalmamış çok şükür :) sen de endişelenme zaten kistin bebeğe zararı olmazmış kendi doktorum öyle söyledi
İçimi çok rahatlattın rabbim sağsalim bebişini kucagına almayı nasip etsin inşallah herşey güzel olur mucizeme sağsalim kavuşurum annelik işte kendi canını değil ama evladının canını düşünüyor anne olmak kolay değil rabbim evladına huzurlu uzun ömürler versin

İçimi çok rahatlattın rabbim sağsalim bebişini kucagına almayı nasip etsin inşallah herşey güzel olur mucizeme sağsalim kavuşurum annelik işte kendi canını değil ama evladının canını düşünüyor anne olmak kolay değil rabbim evladına huzurlu uzun ömürler versin
Aynen öyle canım hep onu düşünüyorsun artık :) merak etme her şey yoluna girer Rabbim senin de yardımcın olsun bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah kuzum :) içini ferah tut ;)

Aynen öyle canım hep onu düşünüyorsun artık :) merak etme her şey yoluna girer Rabbim senin de yardımcın olsun bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah kuzum :) içini ferah tut :KK66:
Daha rahatım bu aralar düşünmüyorum kötü dogum yaptığımı düşünüyorum içim huzur doluyor içimde bi rahatlık bi huzur var bebeğime sağsalim kavuşacam ben inanıyorum rabbim evlatlarımıza sağsalim kavuşmayı nasip etsin

Daha rahatım bu aralar düşünmüyorum kötü dogum yaptığımı düşünüyorum içim huzur doluyor içimde bi rahatlık bi huzur var bebeğime sağsalim kavuşacam ben inanıyorum rabbim evlatlarımıza sağsalim kavuşmayı nasip etsin
Hamile kalmadan once de varmiydi kistiniz? Benimde sol yumurtalığımda var 3 cmLik basit kist dr hamilr kalirsan kendiliginden gider dedi
Henuz hamile kalamadim da

Back
X