Kistik higroma denildi bana dua edermisiniz

Umarım okursunuz kistk higroma denildi ense kalınlığı 6 mm olan bebeğim, 13. Haftada cvs yaptırdım. Temiz geldi ödem 25-26 haftalara kadar devam etti azalarak. Sonra geçti sağlıklı doğum yaptım.
Merhabalr üzerinden cok zan gecmiş belki msj mı görürsünz bebeğinizde baska sorun çıkmadımı kistik higromanın altında yatan sebebi yani kalp böbrek veya kromozom bozukluğu gibj birseg dendimi size

Merhaba son durumunuz ne acaba bebiş nasıl oldu
Canim dun gittim ensedeki devam esiyor şükür govdedeki geçmiş. Organlara bakiyor ilginç bir şekilde organları güzel görünüyor dedi maşallah..ayrintili ya gerek görmedi. Bundan Bi önceki kontrol de başka Dr kalp kasinda zayıflık görmüştü bide bide bacak boyu Bi tık kısa demisti .Bu Dr gayet iyi diyor. Sen nasilsin

Canim dun gittim ensedeki devam esiyor şükür govdedeki geçmiş. Organlara bakiyor ilginç bir şekilde organları güzel görünüyor dedi maşallah..ayrintili ya gerek görmedi. Bundan Bi önceki kontrol de başka Dr kalp kasinda zayıflık görmüştü bide bide bacak boyu Bi tık kısa demisti .Bu Dr gayet iyi diyor. Sen nasilsin

Bende bugün perinatolojiye gittim kontrolum vardı şuan iyi gelisimi falan banada bacak boyu bi hafta kisa denmisti bugün 3 4 gün tek kısa çıktı onemli degil oda inşallah .şuan tek stresim acaba kromozom bozuklugu var mı yok mu düşüncesi

Back
X