Ankaraya karar verdik gidiyoruzKayseriye falan gelebilseniz yada ankaraya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankaraya karar verdik gidiyoruzKayseriye falan gelebilseniz yada ankaraya
Senin durumun nasıl inşallah sağlikla bebişine kavuşursun yaaKayseriye falan gelebilseniz yada ankaraya
Valla 34 teyim canım endişe var açıkçası esimde ve bende ama Allaha sığınıyorum ne olursa olsun o bizim yavrumuz en güzel şekilde bakacam allahin izniyle..şimdide tatile geldik doğum öncesiSenin durumun nasıl inşallah sağlikla bebişine kavuşursun yaa
En iyisini yapmışsınızAnkaraya karar verdik gidiyoruz
Çok iyi yapmışsın Rabbim yardımcımız olsun bizimde şah damar inceligide var ve çok tehlikedeymiş önce ajuo deniceklermiş çok korkuyorm kaybederim diye bebeğimiValla 34 teyim canım endişe var açıkçası esimde ve bende ama Allaha sığınıyorum ne olursa olsun o bizim yavrumuz en güzel şekilde bakacam allahin izniyle..şimdide tatile geldik doğum öncesi![]()
Korkma Allaha sığınırım canim dua et.ilk bebegjn mi seninÇok iyi yapmışsın Rabbim yardımcımız olsun bizimde şah damar inceligide var ve çok tehlikedeymiş önce ajuo deniceklermiş çok korkuyorm kaybederim diye bebeğimi
İkinci çocuğum. Senin kaçıncı çocuğun pekiKorkma Allaha sığınırım canim dua et.ilk bebegjn mi senin
Benimde aynı canimİkinci çocuğum. Senin kaçıncı çocuğun peki
Canım naptin bebis nasilVan da oturuyoruz
MaşAllah gözünüz aydın benimde bebeğim hidropstu ama malesef kötü sonuçlandıBenimkinde hiçbirşey kalmadı kistik higroma hidrops hepsi tamamen bitti çok şükür sadece down swndromu olur mu olmaz mı bilemiyoruz . Seninkide geçmeye baslamışsa veya büyümediyse zaten sorun yok inşallah
Canım sen nasılsın seninde bebeğinde sıvı vardı sanki İniAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız bende şuan gebeyim ama çok korkuyorumCanım naptin bebis nasil
Doğum yaptım canım ama turner ihtimali var bebegimde .genetik yolladılar. Sendede mi vardi kistik higromaCanım sen nasılsın seninde bebeğinde sıvı vardı sanki İniAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız bende şuan gebeyim ama çok korkuyorum
Yok canım benim hidropstu kaçıncı haftada doğum yaptın vay be zaman o kadar çabuk mu aktı İnşAllah sağlıklı sıhhatli bir şekilde uzun ömürlü olurDoğum yaptım canım ama turner ihtimali var bebegimde .genetik yolladılar. Sendede mi vardi kistik higroma
39+5 canın.amin insallah. Insallah sende sağlıkla doğum yaparsınYok canım benim hidropstu kaçıncı haftada doğum yaptın vay be zaman o kadar çabuk mu aktı İnşAllah sağlıklı sıhhatli bir şekilde uzun ömürlü olur
AMin canım çok teşekkür ederim sizin sonuçlar ne zaman çıkacak sen nasılsın39+5 canın.amin insallah. Insallah sende sağlıkla doğum yaparsın
3 aya dediler canim.şükür bende dahabiyiyim kabullendim sanirimAMin canım çok teşekkür ederim sizin sonuçlar ne zaman çıkacak sen nasılsın