- 27 Haziran 2022
- 346
- 116
- 33
- 45
Doğumdan sonra da kapanan var canim bunada şükür herswy yolunda demekkiGelişimi tam ilerliyormuş kalbindeki vsd kapanmamış oyle iste bakalim hayirlisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğumdan sonra da kapanan var canim bunada şükür herswy yolunda demekkiGelişimi tam ilerliyormuş kalbindeki vsd kapanmamış oyle iste bakalim hayirlisi
Simdide idrard aprotein kacagı çıktı bende her gittiğimde yeni birşey çıkıyoDoğumdan sonra da kapanan var canim bunada şükür herswy yolunda demekki![]()
Ya geçmiş olsun canım tansiyonuna baktir sürekli olmak etme aman tuzlu yeme.yas kaçtı seninSimdide idrard aprotein kacagı çıktı bende her gittiğimde yeni birşey çıkıyo
35 yaşındayım dikkat ediyorumYa geçmiş olsun canım tansiyonuna baktir sürekli olmak etme aman tuzlu yeme.yas kaçtı senin
Siz kaç yaşındasınz acabaYa geçmiş olsun canım tansiyonuna baktir sürekli olmak etme aman tuzlu yeme.yas kaçtı senin
Bende ayni 35 kuzum tam sınırSiz kaç yaşındasınz acaba
Hangi şehirde yaşıyorsunuz pekiBende ayni 35 kuzum tam sınır![]()
Nigdedeyim canim.kayseriyw kontrole gidecem insallahHangi şehirde yaşıyorsunuz peki
Merhabalr üzerinden cok zan gecmiş belki msj mı görürsünz bebeğinizde baska sorun çıkmadımı kistik higromanın altında yatan sebebi yani kalp böbrek veya kromozom bozukluğu gibj birseg dendimi sizeUmarım okursunuz kistk higroma denildi ense kalınlığı 6 mm olan bebeğim, 13. Haftada cvs yaptırdım. Temiz geldi ödem 25-26 haftalara kadar devam etti azalarak. Sonra geçti sağlıklı doğum yaptım.
Merhaba son durumunuz ne acaba bebiş nasıl olduNigdedeyim canim.kayseriyw kontrole gidecem insallah
Canim dun gittim ensedeki devam esiyor şükür govdedeki geçmiş. Organlara bakiyor ilginç bir şekilde organları güzel görünüyor dedi maşallah..ayrintili ya gerek görmedi. Bundan Bi önceki kontrol de başka Dr kalp kasinda zayıflık görmüştü bide bide bacak boyu Bi tık kısa demisti .Bu Dr gayet iyi diyor. Sen nasilsinMerhaba son durumunuz ne acaba bebiş nasıl oldu
Canim dun gittim ensedeki devam esiyor şükür govdedeki geçmiş. Organlara bakiyor ilginç bir şekilde organları güzel görünüyor dedi maşallah..ayrintili ya gerek görmedi. Bundan Bi önceki kontrol de başka Dr kalp kasinda zayıflık görmüştü bide bide bacak boyu Bi tık kısa demisti .Bu Dr gayet iyi diyor. Sen nasilsin
Çok yıpranmışsin ve gezmissin dedi o yüzden gerek görmedi canım 2 kere gittim daha önce çünkü..senin ensedeki gecti miAma detaylıya bi perinatolojiye görün derim