• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kistik higroma denildi bana dua edermisiniz

Senin durumun nasıl inşallah sağlikla bebişine kavuşursun yaa
Valla 34 teyim canım endişe var açıkçası esimde ve bende ama Allaha sığınıyorum ne olursa olsun o bizim yavrumuz en güzel şekilde bakacam allahin izniyle..şimdide tatile geldik doğum öncesi ☺️

Valla 34 teyim canım endişe var açıkçası esimde ve bende ama Allaha sığınıyorum ne olursa olsun o bizim yavrumuz en güzel şekilde bakacam allahin izniyle..şimdide tatile geldik doğum öncesi ☺️
Çok iyi yapmışsın Rabbim yardımcımız olsun bizimde şah damar inceligide var ve çok tehlikedeymiş önce ajuo deniceklermiş çok korkuyorm kaybederim diye bebeğimi

Benimkinde hiçbirşey kalmadı kistik higroma hidrops hepsi tamamen bitti çok şükür sadece down swndromu olur mu olmaz mı bilemiyoruz . Seninkide geçmeye baslamışsa veya büyümediyse zaten sorun yok inşallah
MaşAllah gözünüz aydın benimde bebeğim hidropstu ama malesef kötü sonuçlandı

Canım sen nasılsın seninde bebeğinde sıvı vardı sanki İniAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız bende şuan gebeyim ama çok korkuyorum
Doğum yaptım canım ama turner ihtimali var bebegimde .genetik yolladılar. Sendede mi vardi kistik higroma

Doğum yaptım canım ama turner ihtimali var bebegimde .genetik yolladılar. Sendede mi vardi kistik higroma
Yok canım benim hidropstu kaçıncı haftada doğum yaptın vay be zaman o kadar çabuk mu aktı İnşAllah sağlıklı sıhhatli bir şekilde uzun ömürlü olur

Back
X