• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kistik higroma denildi bana dua edermisiniz

Evet bana cok ağır heryeri ödemli yaşamaz en fazla 20 de ölür dendi ama Rabbim iyilestirdi 19 da iyilseme oldu kistik higrad aküçüldü 20 21 bitti
Ya canım çok çok sevindim..bizimde karninda ve göğüs tarafında .çocuğum nefessiz kalacak diye aklım cikiyor ama seni duyunca rahatladım ya insallah sag salim alalım bebeklerimizi. Ben test falan da yaptırmadı peki sen

Ya canım çok çok sevindim..bizimde karninda ve göğüs tarafında .çocuğum nefessiz kalacak diye aklım cikiyor ama seni duyunca rahatladım ya insallah sag salim alalım bebeklerimizi. Ben test falan da yaptırmadı peki sen
Bende yaptırmadım biraz korkuyorm inşallah sağlıklı olur bu arada dut kurusu suyu demleyip içtim arada acaba oda fayda etmismisdir bilemem

Bende yarın gidecem inanki gidesim gelmiyor insallah iyi haberler alirim
Sizi çok iyi anlıyorum bende her gittiğimde sanki ilkkez duymuş gibi yıkılıyodum ağlıyodum.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız durumdan haberdar ederseniz sevinirim

Sizi çok iyi anlıyorum bende her gittiğimde sanki ilkkez duymuş gibi yıkılıyodum ağlıyodum.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız durumdan haberdar ederseniz sevinirim
Amin canim aminn tamam yazarım ınsalah dua et bana sakin kalayım

Canım gittim şu an sadece ensedekalmis o kadar mutluyum ki insallah oda geçer

İşte kaç ml oldugunu sorsaydinz keşke benimde 11 olmuştu sonra 3 ml edüşmüştü o şekilde küçülerek bitiyo veya sabit kalıp büyümemeside önemli
Kayseride profosere gidecem insallah kalbine bakılacak insallah oda düzelir sağlıcakla gelir kucağıma bebeğim 😊

Kayseride profosere gidecem insallah kalbine bakılacak insallah oda düzelir sağlıcakla gelir kucağıma bebeğim 😊
Güzel haberler alırsınız inşallah bende pazartesi çok iyi bi doktoro kontrole gidicem özel bi klinikte benim korkumda kromozom bozuklugu var mı yok mu bilemiyorum

Güzel haberler alırsınız inşallah bende pazartesi çok iyi bi doktoro kontrole gidicem özel bi klinikte benim korkumda kromozom bozuklugu var mı yok mu bilemiyorum
Amin insallah sende korkma her şey iyi olacak Allahin izniyle kazanan biz olacaz

Back
X