Kistin eridiği nasıl anlaşılır?

chaya

Boşa ver, doluya verme..
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
2.165
2.255
448
Arkadaşlar, çok mesaj okudum bu konuda "kistim vardır eridi" diye ama merak ediyorum. Kisti dışarı gönderirken herhangi bir ağrı falan hissediliyor mu? Kisti attığınızı hissettiniz mi yani? kaydirigubbakcemile3

İlaçla atılan kist et parçası gibi tuvalete gidince atılıyor.Kardeşimin vardı öyle attı.:1rolleyes:

valla tuvalette falan kistim çıkmadı benim ilk defa burda duydum onuda..kendiliginden eriyooo bende yumurtalılarımda vardı ilaç kullandım yok olduu ultrasonda belli oluyo ..

Son düzenleme:
belki adetliyken kanama ile beraber gidiyor olabilir mi diye düşündüm

kızlar bendede kist var.adetle atılabilir dedi.ama atılmazsa ilaç tedavisi yapacak.kızzlarr çookkk korkuyorum.bu kist olayı kötü mü??* kanser falan olma riski var mı ?hiç bilgimm yook

kızlar bendede kist var.adetle atılabilir dedi.ama atılmazsa ilaç tedavisi yapacak.kızzlarr çookkk korkuyorum.bu kist olayı kötü mü??* kanser falan olma riski var mı ?hiç bilgimm yook
O kadar korkulacak birşey değil.Herkeste oluyor.Ama kistin büyüklüğüne göre de değişir.Seninki adetle atılacağına göre çok büyük olmasa gerek.Atılmasa bile ilaçla atılır.Bunlarla atılmayıp ameliyatlık olanlar da var.Sen bir de soğan suyunu dene.Bir soğanı dörde böl.Kaynayan suyun içine at 5 dakika kaynat.Ilıyınca iç.Günde iki defa.Yemeklerden 10 dakika önce veya 10 dakika sonra.Tadı kötü deme burnunu tıka iç.İçince ağzını aç hissetmezsin.:1closedeyes:

O kadar korkulacak birşey değil.Herkeste oluyor.Ama kistin büyüklüğüne göre de değişir.Seninki adetle atılacağına göre çok büyük olmasa gerek.Atılmasa bile ilaçla atılır.Bunlarla atılmayıp ameliyatlık olanlar da var.Sen bir de soğan suyunu dene.Bir soğanı dörde böl.Kaynayan suyun içine at 5 dakika kaynat.Ilıyınca iç.Günde iki defa.Yemeklerden 10 dakika önce veya 10 dakika sonra.Tadı kötü deme burnunu tıka iç.İçince ağzını aç hissetmezsin.:1closedeyes:

canımmm çook sağoll içimi rahatlattın inşş kurtulurumm opuyorumnanaktan

Benim de ultrasonla anlaşıldı eridiği.. Dışarıya atılan bir şey olmadı...

iki ay adet görmemiştim sonuç 4.5 cmlil kist doktor adetle atılır dedi bebiş istediğim için ilaç da kullanmadım adet olduktan 3 ay sonra tamamen eridi merak etme erir ama dehşet kasık ağrım olmuştu adet dönemlerimde

bende de çok feci kasık ağrısı oldu, kımıldayamadım hatta ilk günler. ondan şüphelendim acaba kistim mi hareket etti de eriyo mu acaba dedim...

kistler adetle atılır canım .ben yoğun bir şekilde adet görmüştüm kistimi atarken birde ufak ufak pıhtılar gelmişti .

benim reglim hep yoğunolur bide afedersiniz parça parça olur o parçaları atana kadar çok sancı çekerim o parçalarım attığım zaman rahatlarım....geçen ay dr küçük küçük kistlerim olduğunu söylemişti...inşllh geçen reglimde atmışımdır

benim reglim hep yoğunolur bide afedersiniz parça parça olur o parçaları atana kadar çok sancı çekerim o parçalarım attığım zaman rahatlarım....geçen ay dr küçük küçük kistlerim olduğunu söylemişti...inşllh geçen reglimde atmışımdır

büyük ihtimalle o kistleri atmşısındır canım, insan çok rahatlıyor gerçekten de

kızlarr banada doktor küçük bir kistin var dedi,adetle atılır dedi,adet oldumm koyu kahverengi geldii.inşş atılmıştır.yoksa ilaç vercek doktor ilaç kullanmak istemiyorumm.ama napalım artıkk

bende 3 ay ilaç (doğum kontrol hapı) kullandım, 4.ay attım sanırım kistimi..

Merhaba arkadaşlar benim de sağ yumurtalığımda 4.5 santim kist çıktı sonra kontrole gittiğimde 4 cm düşmüş 21 gün yasmin hapı kullandım şuan adet görüyorum 2-3 gün sonra kontrole gidicem kistin atıldığını anlayabiliyor muyuz veya ameliyat derlerse zor olur mu bilginiz var mı 🥺

Back
X