- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
Şehrazat paylaşım için sağol canım .Eşin içinde dualarım seninle, inşallah en yakın zamanda iş bulur .
İbrahim Saraçoğlunun kürü nasıl bir kür acaba yazabilir misin ?
Kızlar benim hiç bitmek tükenmek bilmeyen kistlerim,myomlarım vardı,2 kez açık ameliyat oldum bünyem yine yaptı,amaaaaaaaaaaaaaaa... kurtuldum.Darısı sizlerin de başınıza,Allahtan ümidinizi kesmeyin,onun verdiği nimetlerden faydalanın,ilaçlarda doğadakilerle yapılıyor.Benim en son 4,5 cm çikolata kisti ve 3-4 myomum vardı.İbrahim Saraçoğlu bu kürü mutlaka uygulayın,bana çok dua edeceksiniz diye boşuna dememiş. Onca ameliyat,hormon ilaçlarından sonra yine oluşunca soğan kürünü uygulamaya başladım.Bitirdikten sonra tekrar doktora gittiğimde çikolata kisti yok myomlar da milimetrik ölçülerde.Sizlerin de yapmanız konusunda ısrar ediyorum ve eşimin iş bulması için dualarınızı bekliyorum.a.s.
Soğanı dörde bölüp 2 bardak kaynar suyun içinde 5 dk demleyip sıcağa yakın ılık olarak 15 gün sabah akşam aç karnına içtim,içtiğim günlerde iç çamaşırım hep ıslandı,ilk adetim de yoğun geldi,iyiye yorup devam ettim.İlk adet bittikten sonra 5.gün yine başladım 10 gün daha içtim.Adet olduktan sonra doktora muayene oldum.Veeeeeeeeee mucize...
(Bu arada ben 2 ay daha devam ettim) Şimdi iç çamaşırım hep kuru.opuyorumnanaktan
canım inşaallah eşin iş bulur. Allah helal rızık versin.Kızlar benim hiç bitmek tükenmek bilmeyen kistlerim,myomlarım vardı,2 kez açık ameliyat oldum bünyem yine yaptı,amaaaaaaaaaaaaaaa... kurtuldum.Darısı sizlerin de başınıza,Allahtan ümidinizi kesmeyin,onun verdiği nimetlerden faydalanın,ilaçlarda doğadakilerle yapılıyor.Benim en son 4,5 cm çikolata kisti ve 3-4 myomum vardı.İbrahim Saraçoğlu bu kürü mutlaka uygulayın,bana çok dua edeceksiniz diye boşuna dememiş. Onca ameliyat,hormon ilaçlarından sonra yine oluşunca soğan kürünü uygulamaya başladım.Bitirdikten sonra tekrar doktora gittiğimde çikolata kisti yok myomlar da milimetrik ölçülerde.Sizlerin de yapmanız konusunda ısrar ediyorum ve eşimin iş bulması için dualarınızı bekliyorum.a.s.
teşekkür ederim canımmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktansemacım soğan kürüne regli olmadan 10 gün önce başlıyorsun 15 gün içiyorsun sabah akşam ben yaptım bu kürü ama bende çok işe yaramadı metobolizmamı bozdu açıkçası sen bilirsin şekercim ama işe yarayanda çok kişi varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?