- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
Tabi ki istanbulda gözlediğim doktor kalmadı hepsi endometrioma dedi hatta renkli dopler çekildi ca176 çıkmıştı zeynep kamil de kondu teshis zaten hemen ameliyat dendi ca yuksek çıkınca..En az 7 8 doktor gezdim ameliyat olmadım soğan suyu zaten çikolata kisti ve diğer kistler icinEMİNMİYDİNİZ ÇİKOLATA KİSTİ OLDUGUNA?CA125 DEĞERİNİZE BAKILMIŞMIYDI
Himm kanama varsa kötü ona cobancantasi demişti saracoğlu bilemiyorum ben de kanama yok aşırı zaten yoğun adet gororum eskiden beri myomdan değil yani aşırı da sayılmaz yerinizde olsam çobançantası kuri denerimdevlet hastanesinde yaptıracaktım ben dediler basit bir ameliyat vs. inanın kurcalamadım bile tamam dedim. sonra okuyunca işte buraları interneti vs vazgeçtim korktum. Ameliyattan değil risklerinden korktum. 5 aydır kanama yüzünden eziyet çekiyorum. Sülük yaptırdım 1 seans kürlere de başladım. Bakalım olmazsa gidip ameliyat oluacam artık
Myomlara fayda etmiyor evet benim de etmedi kistime etti o gitti ama myomlar aynı duruyorBana da etkisi olmadı bende de pko var 2 ay yaptım kürü düzenli bir şekilde ama hala adetlerin düzensiz
Myomlara fayda etmedi maalesef başka kur öneriyoruz ddiaradim saracogkunu ama almadim arayın istersenizCanim merhaba miyom için denedin mi kürü ne durumdasın??? Ben başlamaya korkuyorum çünkü miyomlari büyüyebilirmiş öyle okudum bi yerde
Himm kanama varsa kötü ona cobancantasi demişti saracoğlu bilemiyorum ben de kanama yok aşırı zaten yoğun adet gororum eskiden beri myomdan değil yani aşırı da sayılmaz yerinizde olsam çobançantası kuri denerim
ben miyom için olan kürünü satın aldım..çoban çantası aslan pençesi..soğan kürünü artık önermiyormuş..neden diye sordum görevli kişilere farklı etkenleri çıkmış, soğan bazılarınınkini büyütebiliyormuş oyüzden bu kürü verdiler bana..benimki küçük ama rahim ağzında olduğu için 4-5 gün kanamam yok her gün dehşet kanamam var..kansızlığa yol açtı bu durum anında..inşallah kürler fayda eder
Merhaba Benim de 1.40 cm miyom var saraçoğlunun asistanıyla görüştüm bana da size önerdikleri kürü önerdiler. Ben biraz araştırdım miyom östrojen seviyesinin yükselmesiyle oluyormuş, testeredişli aslan pençesinin özelliklerinde de östrojeni yükseltir yazıyor. Anlamadım zaten miyom östrojen yükselince büyüyor. Biz bu kürü kullansak yan etki yapıp daha da büyümez mi? Siz naptınız Bi fayda gösterdi mi
Simdi doktordan ciktim miyomum 1.9 ken 3 olmus. 3 cm yani. Ameliyat olmadigim icin cok pismanim suan yapmiyorlar pandemi yuzunden. Kürler fos çıktı yazicam saracogluna
Saraçoğlunun ilaçları kullandıktan sonra mı böyle acaba
Valla hic bi fikrim yok cok umitliydim halbuki aradim soyledim moralim cok bozuldu
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcımız olsun
kistten dolayı ağrınız şişkinliğiniz vs varmıydı nasıl sorunlarınız vardıTabi ki istanbulda gözlediğim doktor kalmadı hepsi endometrioma dedi hatta renkli dopler çekildi ca176 çıkmıştı zeynep kamil de kondu teshis zaten hemen ameliyat dendi ca yuksek çıkınca..En az 7 8 doktor gezdim ameliyat olmadım soğan suyu zaten çikolata kisti ve diğer kistler icin
Merhaba bende hayıt otu aslan pencesi hormonlara iyi gelıyor dıye duydum yaklaşık 1.5 ay içtim sonra östrojenı arttrdgnı duydum cok korktum. Zaten benım 66 e2 degerım 80 üstü için tüp bebekte istenmeyen bi durum kullandıktan sonra pişman oldum haftaya gidip hormon testı yaptrcam adet olmayı beklıyorum. Sonradan aklıma geldi acaba menepoz olan hastalara mı iyi gelıyor cunku onlarda östrojen dusukluğu oluyor. Ama herkes kullansın diyofu saraçoğlu bu durumu hiç anlayamadımMerhaba Benim de 1.40 cm miyom var saraçoğlunun asistanıyla görüştüm bana da size önerdikleri kürü önerdiler. Ben biraz araştırdım miyom östrojen seviyesinin yükselmesiyle oluyormuş, testeredişli aslan pençesinin özelliklerinde de östrojeni yükseltir yazıyor. Anlamadım zaten miyom östrojen yükselince büyüyor. Biz bu kürü kullansak yan etki yapıp daha da büyümez mi? Siz naptınız Bi fayda gösterdi mi
Cayı içip mi gıttınız? Kistınız nasıl olmuştu?Kistin cinsi önemli mi soğan kürü için? Bende de 3 cm kist var cinsini pek anlayamadı drum adetten sonra bakicak. Adetime 3 gün kaldı başlasam mi içmeye
Aynen çok dikkatli kullanmak gerek soğan kürünü midesinde yaraya neden olan biri vardı kk da çok yararlı ama aman dikkatKızlar ya bu soĞanın mıdenıze zararı olmuyomu
Merhaba bende hayıt otu aslan pencesi hormonlara iyi gelıyor dıye duydum yaklaşık 1.5 ay içtim sonra östrojenı arttrdgnı duydum cok korktum. Zaten benım 66 e2 degerım 80 üstü için tüp bebekte istenmeyen bi durum kullandıktan sonra pişman oldum haftaya gidip hormon testı yaptrcam adet olmayı beklıyorum. Sonradan aklıma geldi acaba menepoz olan hastalara mı iyi gelıyor cunku onlarda östrojen dusukluğu oluyor. Ama herkes kullansın diyofu saraçoğlu bu durumu hiç anlayamadım
Bencede progesteronumu bile yükseltmiş 25 olmuş 21. Gunu ama ben baya içtim ondan heraldeValla bilmiyorum bir öyle diyorlar bir böyle bence her duyduğumuzu kullanmayalım. Ben de İncir kürü uyguladım aynı ay tedaviye gittim miyom çıktı, kürden olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorum.
Hayır ben ağrıyla gitmiştim çay falan içmedimCayı içip mi gıttınız? Kistınız nasıl olmuştu?
Miyomu olanlara incir kürü iyi gelmiyor canım büyütüyor.belkş vardı çok küçüktü şuan büyüdüValla bilmiyorum bir öyle diyorlar bir böyle bence her duyduğumuzu kullanmayalım. Ben de İncir kürü uyguladım aynı ay tedaviye gittim miyom çıktı, kürden olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?