Kistlerim kayboldu,myom küçüldü hem de nasıl!

EMİNMİYDİNİZ ÇİKOLATA KİSTİ OLDUGUNA?CA125 DEĞERİNİZE BAKILMIŞMIYDI
Tabi ki istanbulda gözlediğim doktor kalmadı hepsi endometrioma dedi hatta renkli dopler çekildi ca176 çıkmıştı zeynep kamil de kondu teshis zaten hemen ameliyat dendi ca yuksek çıkınca..En az 7 8 doktor gezdim ameliyat olmadım soğan suyu zaten çikolata kisti ve diğer kistler icin

Himm kanama varsa kötü ona cobancantasi demişti saracoğlu bilemiyorum ben de kanama yok aşırı zaten yoğun adet gororum eskiden beri myomdan değil yani aşırı da sayılmaz yerinizde olsam çobançantası kuri denerim

Merhaba Benim de 1.40 cm miyom var saraçoğlunun asistanıyla görüştüm bana da size önerdikleri kürü önerdiler. Ben biraz araştırdım miyom östrojen seviyesinin yükselmesiyle oluyormuş, testeredişli aslan pençesinin özelliklerinde de östrojeni yükseltir yazıyor. Anlamadım zaten miyom östrojen yükselince büyüyor. Biz bu kürü kullansak yan etki yapıp daha da büyümez mi? Siz naptınız Bi fayda gösterdi mi

Simdi doktordan ciktim miyomum 1.9 ken 3 olmus. 3 cm yani. Ameliyat olmadigim icin cok pismanim suan yapmiyorlar pandemi yuzunden. Kürler fos çıktı yazicam saracogluna

kistten dolayı ağrınız şişkinliğiniz vs varmıydı nasıl sorunlarınız vardı

Kistin cinsi önemli mi soğan kürü için? Bende de 3 cm kist var cinsini pek anlayamadı drum adetten sonra bakicak. Adetime 3 gün kaldı başlasam mi içmeye

Merhaba bende hayıt otu aslan pencesi hormonlara iyi gelıyor dıye duydum yaklaşık 1.5 ay içtim sonra östrojenı arttrdgnı duydum cok korktum. Zaten benım 66 e2 degerım 80 üstü için tüp bebekte istenmeyen bi durum kullandıktan sonra pişman oldum haftaya gidip hormon testı yaptrcam adet olmayı beklıyorum. Sonradan aklıma geldi acaba menepoz olan hastalara mı iyi gelıyor cunku onlarda östrojen dusukluğu oluyor. Ama herkes kullansın diyofu saraçoğlu bu durumu hiç anlayamadım

Valla bilmiyorum bir öyle diyorlar bir böyle bence her duyduğumuzu kullanmayalım. Ben de İncir kürü uyguladım aynı ay tedaviye gittim miyom çıktı, kürden olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorum.

Valla bilmiyorum bir öyle diyorlar bir böyle bence her duyduğumuzu kullanmayalım. Ben de İncir kürü uyguladım aynı ay tedaviye gittim miyom çıktı, kürden olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorum.
Bencede progesteronumu bile yükseltmiş 25 olmuş 21. Gunu ama ben baya içtim ondan heralde

Miyomu olanlara incir kürü iyi gelmiyor canım büyütüyor.belkş vardı çok küçüktü şuan büyüdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…