Kistlerim kayboldu,myom küçüldü hem de nasıl!

Benim 4 cm çikolata kistim soğan suyu ile gitti 4 senedir bendeydi öyle de bir faydası okuyor ki 4 kür yaptım ameliyat dediler hep ben olmadım soğan kuru denedim küçülerek kayboldu doktorların dediğine bakmayın şimdi de myom var onun icinbyapiyorum bakalım inajjniyorum bida gidecek 4 cm buda

Kür tarifini ve ne kadar süre uyguladığınızı anlatırmısınız.
Çok sevindim adınıza son olur inş

Sogan kurunu ben de uyguladim.15 gün boyunca sabah akşam içtim.7 cmlik miyomum vardı.son kontrolumde 6.3 cm e düştü boyutu.denemekten zarar çıkmaz.sadece reflu gastrit gibi mide sorunu yaşayanlara tavsiye edilmiyor diye biliyorum

Bu kistler neden oluşuyor benim doktorum sıkıntı stres dedi ama tatmin olmadım sizlere nasıl cevaplar verdiler acaba şuan benimde 3 tanee kistim var.

sitede miyom için soğan kürü uygulayan çok kişi var bende kullanmak için saraçoğlunun sitesine bakındım lakin resmi sitesinde soğan kürünü polip kist ve pcos lu kadınlar için öneriyor hatta ekstra dip not olarak belirtmiş miyom şikayeti olanların bu kürü yapması tavsiye edilmemektedir diyor.

Ne güzel sizde isa yaramis. benim normal kistim vardi 4cm ama sogan kürü ise yaramadi.
yakinimin cikolata kisti ve miyomlari vardi o da yapti bu kürü asiri kanama oldu.
Hatta kanama dolayisiyla doktorlar kürtaj olmasi gerektigini söyledi, korktugundan yaptirmadi.
Dikkatli olun derim.

ALLAH allah korktum şimdi çikolata ks8timi giderdi hatta bir bayan da Myom dan kurtulduğunu yazmıştı biryerde sanki Myom a da etki eder diye okudum saracoğlu sitesinde hangisi d9gru 2 aydır kullanıyorum 15 10 gun

Şimdi videoda kendi ağzıyla söylüyor dinledim Myom a da soğan kürü öneriyor sonradan vazgeçti bu görüşünde acaba ama kendi öneriyor videoda

Bu kistler neden oluşuyor benim doktorum sıkıntı stres dedi ama tatmin olmadım sizlere nasıl cevaplar verdiler acaba şuan benimde 3 tanee kistim var.
Genel de endometrisiz hastalrin da kist çıkar şidetli adet sancısı çekenler bu gruba girer ben de genç kziligimda beri kistlerle ugrasio soğan suyu bana yaradı geçti ameliyattan kurtuldum ama şimdi de myom cıktı çocukta olmuyor bu hastalikta

inşaallah kullanan bayanlar fayda görür ben 13 gün önce 8,5 haftalık bebeğimi düşürdüm doktorun söylemi miyomun sebep olduğu ama ben böyle olduğunu düşünmüyorum ameliyatta olmak istemiyorum tam soğan suyu kürüne başlayacakken saraçoğlunun sayfasında dip not görünce miyomu olanların kullanması tavsiye edilmemektedir diye endişelendim

Bende 4-5 senedir çekiyorum malesef hepimize geçmiş olsun

Resmî sitesinde myom kist pko polo için yazmış ama ınsgramda ağzında da dinledim fikir mi değiştirdi acaba

Canim merhaba miyom için denedin mi kürü ne durumdasın??? Ben başlamaya korkuyorum çünkü miyomlari büyüyebilirmiş öyle okudum bi yerde

ben miyom için olan kürünü satın aldım..çoban çantası aslan pençesi..soğan kürünü artık önermiyormuş..neden diye sordum görevli kişilere farklı etkenleri çıkmış, soğan bazılarınınkini büyütebiliyormuş oyüzden bu kürü verdiler bana..benimki küçük ama rahim ağzında olduğu için 4-5 gün kanamam yok her gün dehşet kanamam var..kansızlığa yol açtı bu durum anında..inşallah kürler fayda eder

Ben de de kansızlık var aşırı oluyorum ben ama eskiden beri böyleyim myomdan değil sanırım benimkisi yukarda intramural myom bana da telefonda myom için soğan değil sizin aldığımızı önermişlerdi almadim sizinki aşağıda ise histrokpi6ile alınabilir kolay olur benimki yukarda olduğu için Laporskpi yapacaklarmış ama korkuyorum çok hem de çok pahalı Laporskpi inşallah geçer bana da bilgi veriseniz sevinirim

Bana da etkisi olmadı bende de pko var 2 ay yaptım kürü düzenli bir şekilde ama hala adetlerin düzensiz

devlet hastanesinde yaptıracaktım ben dediler basit bir ameliyat vs. inanın kurcalamadım bile tamam dedim. sonra okuyunca işte buraları interneti vs vazgeçtim korktum. Ameliyattan değil risklerinden korktum. 5 aydır kanama yüzünden eziyet çekiyorum. Sülük yaptırdım 1 seans kürlere de başladım. Bakalım olmazsa gidip ameliyat oluacam artık

güncelliyorum burayı..kürlere başladıktan sonra kanamamın yoğunluğu az oldu ama yine 20 gün boyunca kanıyorum miyomdan dolayı :'( bitmesine daha var kürlerin..düzenli kullanmaya çalışıyorum bakalım. Var mı yeni bilgi verebilecek olan

EMİNMİYDİNİZ ÇİKOLATA KİSTİ OLDUGUNA?CA125 DEĞERİNİZE BAKILMIŞMIYDI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…