- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
Kür tarifini ve ne kadar süre uyguladığınızı anlatırmısınız.Kızlar benim hiç bitmek tükenmek bilmeyen kistlerim,myomlarım vardı,2 kez açık ameliyat oldum bünyem yine yaptı,amaaaaaaaaaaaaaaa... kurtuldum.Darısı sizlerin de başınıza,Allahtan ümidinizi kesmeyin,onun verdiği nimetlerden faydalanın,ilaçlarda doğadakilerle yapılıyor.Benim en son 4,5 cm çikolata kisti ve 3-4 myomum vardı.İbrahim Saraçoğlu bu kürü mutlaka uygulayın,bana çok dua edeceksiniz diye boşuna dememiş. Onca ameliyat,hormon ilaçlarından sonra yine oluşunca soğan kürünü uygulamaya başladım.Bitirdikten sonra tekrar doktora gittiğimde çikolata kisti yok myomlar da milimetrik ölçülerde.Sizlerin de yapmanız konusunda ısrar ediyorum ve eşimin iş bulması için dualarınızı bekliyorum.a.s.
ALLAH allah korktum şimdi çikolata ks8timi giderdi hatta bir bayan da Myom dan kurtulduğunu yazmıştı biryerde sanki Myom a da etki eder diye okudum saracoğlu sitesinde hangisi d9gru 2 aydır kullanıyorum 15 10 gunsitede miyom için soğan kürü uygulayan çok kişi var bende kullanmak için saraçoğlunun sitesine bakındım lakin resmi sitesinde soğan kürünü polip kist ve pcos lu kadınlar için öneriyor hatta ekstra dip not olarak belirtmiş miyom şikayeti olanların bu kürü yapması tavsiye edilmemektedir diyor.
Şimdi videoda kendi ağzıyla söylüyor dinledim Myom a da soğan kürü öneriyor sonradan vazgeçti bu görüşünde acaba ama kendi öneriyor videodasitede miyom için soğan kürü uygulayan çok kişi var bende kullanmak için saraçoğlunun sitesine bakındım lakin resmi sitesinde soğan kürünü polip kist ve pcos lu kadınlar için öneriyor hatta ekstra dip not olarak belirtmiş miyom şikayeti olanların bu kürü yapması tavsiye edilmemektedir diyor.
Genel de endometrisiz hastalrin da kist çıkar şidetli adet sancısı çekenler bu gruba girer ben de genç kziligimda beri kistlerle ugrasio soğan suyu bana yaradı geçti ameliyattan kurtuldum ama şimdi de myom cıktı çocukta olmuyor bu hastaliktaBu kistler neden oluşuyor benim doktorum sıkıntı stres dedi ama tatmin olmadım sizlere nasıl cevaplar verdiler acaba şuan benimde 3 tanee kistim var.
Bende 4-5 senedir çekiyorum malesef hepimize geçmiş olsunGenel de endometrisiz hastalrin da kist çıkar şidetli adet sancısı çekenler bu gruba girer ben de genç kziligimda beri kistlerle ugrasio soğan suyu bana yaradı geçti ameliyattan kurtuldum ama şimdi de myom cıktı çocukta olmuyor bu hastalikta
Resmî sitesinde myom kist pko polo için yazmış ama ınsgramda ağzında da dinledim fikir mi değiştirdi acabainşaallah kullanan bayanlar fayda görür ben 13 gün önce 8,5 haftalık bebeğimi düşürdüm doktorun söylemi miyomun sebep olduğu ama ben böyle olduğunu düşünmüyorum ameliyatta olmak istemiyorum tam soğan suyu kürüne başlayacakken saraçoğlunun sayfasında dip not görünce miyomu olanların kullanması tavsiye edilmemektedir diye endişelendim
Benim 4 cm çikolata kistim soğan suyu ile gitti 4 senedir bendeydi öyle de bir faydası okuyor ki 4 kür yaptım ameliyat dediler hep ben olmadım soğan kuru denedim küçülerek kayboldu doktorların dediğine bakmayın şimdi de myom var onun icinbyapiyorum bakalım inajjniyorum bida gidecek 4 cm buda
Merhaba myom için yaptım etki etmedi ama edenler varmış yeri ile alakalı olabilir büyüyeceğini sanmam benim büyümedi aynı halaCanim merhaba miyom için denedin mi kürü ne durumdasın??? Ben başlamaya korkuyorum çünkü miyomlari büyüyebilirmiş öyle okudum bi yerde
Ben de de kansızlık var aşırı oluyorum ben ama eskiden beri böyleyim myomdan değil sanırım benimkisi yukarda intramural myom bana da telefonda myom için soğan değil sizin aldığımızı önermişlerdi almadim sizinki aşağıda ise histrokpi6ile alınabilir kolay olur benimki yukarda olduğu için Laporskpi yapacaklarmış ama korkuyorum çok hem de çok pahalı Laporskpi inşallah geçer bana da bilgi veriseniz sevinirimben miyom için olan kürünü satın aldım..çoban çantası aslan pençesi..soğan kürünü artık önermiyormuş..neden diye sordum görevli kişilere farklı etkenleri çıkmış, soğan bazılarınınkini büyütebiliyormuş oyüzden bu kürü verdiler bana..benimki küçük ama rahim ağzında olduğu için 4-5 gün kanamam yok her gün dehşet kanamam var..kansızlığa yol açtı bu durum anında..inşallah kürler fayda eder
Bana da etkisi olmadı bende de pko var 2 ay yaptım kürü düzenli bir şekilde ama hala adetlerin düzensizSelam. Şehrazat ben de soğan kürünü 2 ay yaptım. Fakat faydasını göremedim. Miyomlarım başlamadan 3 cmlik iki tane idi. Soğan kürünü yapınca 2cmlik 3 tane oldu. Kitle de görüldü. Doktor bana soğan kürünün bir faydası olmaz dedi. Çok üzüldüm. Bu ayda devam etmedim.
Ben de de kansızlık var aşırı oluyorum ben ama eskiden beri böyleyim myomdan değil sanırım benimkisi yukarda intramural myom bana da telefonda myom için soğan değil sizin aldığımızı önermişlerdi almadim sizinki aşağıda ise histrokpi6ile alınabilir kolay olur benimki yukarda olduğu için Laporskpi yapacaklarmış ama korkuyorum çok hem de çok pahalı Laporskpi inşallah geçer bana da bilgi veriseniz sevinirim
EMİNMİYDİNİZ ÇİKOLATA KİSTİ OLDUGUNA?CA125 DEĞERİNİZE BAKILMIŞMIYDIBenim 4 cm çikolata kistim soğan suyu ile gitti 4 senedir bendeydi öyle de bir faydası okuyor ki 4 kür yaptım ameliyat dediler hep ben olmadım soğan kuru denedim küçülerek kayboldu doktorların dediğine bakmayın şimdi de myom var onun icinbyapiyorum bakalım inajjniyorum bida gidecek 4 cm buda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?