Kıtalar arası

15 yıl ne demek ya? Sağlıklı bir kafa yapısı değil asla.
Niye sağlıklı olmasın yahu?
Bizim algıladığımız şekilde bir ilişki yaşanacak hali yok yani, net üzerinden günde belki denk gelinirse sohbet edilen bazen 2 hafta hiç haberleşilmeyen, hayali arkadaş gibi bir şey.
Aksine insanı iyi hissettiren ve manevi olarak sevgi yükleyen şeyler oldukça sağlıklıdır, gerçek ilişkinin vereceği hazzın bin katını da verir.

Hanımlar, işin içinde sanırım görüntülü cinsellikte varmış. Bu gece tam olarak anlayacağım neymis ne değilmiş. Eşim evde değil, çocukların tam olarak uyumasını beklemem lazim. Yazamazsam kusura bakmayın şimdiden.
bence siz cocuklari yatirip hikayenin devamini ögrenin :KK51:
15 sene insan nasil birini görmeden sevebilir sevgide degildir o ne bileyim alişkanlik belki🤷🏼‍♀️

bilmem kaç sene önceki şeyi kurcalayıp kafanızı ağrıttığınıza göre hiç derdiniz yoktur diye düşünüyorum ne güzel:işsiz:

Çok sevse atlar uçağa görür dokunur kokusunu da bilirdi. Erkekleri aşk söz konusu olunca ciddiye alamıyorum.

Çok sevmese niye 15 sene klavyeden web kameradan idare etsin?

çok sevdiyse neden bir kere bile dokunmadı, görmedi, kokusunu duymadı?
seven bunlar olmadan duramaz.
Off üçünüzde aşırı haklısınız
Hanginizin yazdığını okusam o mantıklı geliyor 😂

Dokunmada yüzyüze gelmeden de sevebilir insan bana göre normal ama aradan çok uzun yıllar geçmiş bence eşinizle konuşun yargılamadan cevap eşinizde çünkü

Sizin mantiginizla hic bir hiyake bitmez ki.. Yarim kalir. Opup koklastigimiz eski sevgililerimizle tam bitti noktaladikta, senin hic hayatinda gorusmemis olan kocan mi o kadinla noktalamamis yani. Sacmalamayin. durup dururken gecmisi kurcalayip, sizden once olmus seyler icin kiskanclik krizlerine girmeyin. Millet evlenip, cocuk yapip ayrilip, baskasiyla evleniyor. Size gore onlarin hikayeleri nasil bitmis olabilir? Dusunce yapinizi degistirin. Gayette bitmis bir hikaye. ikisi de evli barkli cocuklu..

bence hiç kurcalamayın. geçmişte herkes birini, hatta birilerini sevdi ya da sevdiğini sandı :işsiz: sonuç olarak şu an sizinle evli ve başka bir sorununuz yoksa böyle şeyler için evliliğinizi bulandırmayın. ha 15 yıl, ha 15 gün? geçmiş geçmişte kaldı. gün sizin gününüz.

Burda sadece 15 yıl sanaldan olmasına şaşırırdım. Geçmiş yani bitmiş gitmiş neden takılıyorsunuz ki?

İyi geceler hepinize.

Eşimin geçmişinde, tam 15 yıl suren ama hiç bir araya gelinmemis, uzaktan görüntülü aramalarla devam eden ve sonunda kadının evlenmesiyle son bulan bir arkadaşlık olmuş. Eşim başka bir kıtada, kadın başka bir kıtada. Bunu tesadüfen öğrendim. Çok şaşırdım. 15 sene, hiç dokunmadan sadece telden ve netten goruntulu arayarak nasıl olabilir? Eşim çevresinde beğenilen bir adam. kadınlara ulaşabilmek için internete, telefona vs ihtiyaç duyan biri asla değil. Haberi yok bunu bildiğimden. 2000 yılında attığı bir mail de şöyle yaziyor "insan dokunmadan, kokusunu bile bilmeden sever mi, ben seviyorum"

Eskide kalmış bitmiş gitmiş yazacaklar olacaktır elbet ama bu bitmemiş, yarım kalmış. Ne düşünmeliyim bu konuda? Küçük bir bebeğim var. Ara ara cevaplamaya çalışacağım. Lütfen maili nasıl bulduğumu sormayın, direkt konuya odaklanın. Çok büyük bir konu değil benim için ama şaşırdım. Eşim duygularını pek belli eden biri değildir bana karşı. Orada manas destanı yazmış. Neydi şimdi bu?
Normalde mesafeli ilişkilerin gerçek sevgi olduğu noktada güçlü olduğunu düşünen biriyim. Ama eşinizi bilmiyorum tabi 15 yıl dile kolay olsa da onu aldatmış bile olabilir açıkçası. Özlüyordur seviyordur onu elbet ama şöyle de bir gerçek evlendiği kişi sizsiniz. O kişiye aşık olsaydı evlenmek için bir yolunu bulurdu belki de uğraştı ama anlaşamamışlar belli ki ya da yanıldığını düşündü son anda. Hep ihtimal üzerine yazabilirim :) fakat siz onun ailesi olmuşsunuz önemli olan bu.

Biten biseyi bu kadar didiklemeyin bence.
15 yıl uzaktan devam edebilmesi bana çok saçma geldi. Bence yüzyüze bı ilişki istememis uzun yıllarca ama biseylerde yaşamak istemis ondan dolayi bu şekilde senelerce devam etmiş olabilir. Yoksa gerçekten seven adam gider görür yani. O kadar sevdi de neden gidip gormedi?

Böyle bir sevgi de olabiliyormuş hanımlar. Bir saatten sonra okumayı bıraktım. Eşim çok ama çok belki yuzlerce kez gidip, buluşmak istemiş kadınla. "Ölmeden seni bir kere de olsa karşımda goreyim" "yaşanmadan beni görmeni istiyorum" vs.
Kadın hep görüşeceğiz birgün demiş ve görüşmemis, sonra da evlenmiş zaten.

Eşimin hiç gormedigim fotoğrafları, kadının fotoğrafları, resmen fotoğraflı bir günlük okudum Ben. Eşimin bu kadar duygusal olabileceğini tahmin bile edemezdim.

Yarım kalma olayından kastim şuydu, biten ilişkiler en azından bir araya gelinip, bir seyler paylaştıktan sonra bitiyor. Bu ise özlem ve kavuşma beklentisiyle bitmis.

Yaptığım doğru degildi,.biliyorum Benden önce yaşanmış ve belki de uhde kalmış bir sevgi için eşimi de suclayamam. Ben eşimin çok farklı bir yönünü görmüş oldum. Benden hep gizlediği, aşka sevgiye pek inanmayan gibi göründüğü o yüzünün gerçek olmadığını, aslında hiçbir cikari olmadan nasıl çok sevebildigini gördüm. Bu konuyu kapattım kendi içimde. Çünkü inanın çok yoğun şeyler yaşanmış. Özlem, cinsellik, kavuşma beklentisi, hayaller, sensiz olamiyorumlar. 15 senenin sonunda da sessizce bitmiş.

Böyle hanımlar. Tek tek cevaplayamadigim icin kusura bakmayın. Bebeğimden fırsat bulamiyorum.

bence çomak sokmak doğru değil
geçmişte kalmış size geçmişinde nerede kiminle kaç sene görüştüğünün açıklamasını yaptırmak zorunda bırakmamalısınız hem kabuk tutmuş yeri kaşımak doğru değil hemde geçmişi kurcalamak doğru değil evliliğinize zarar veriyorsunuz

şahsen eşim benim eski sevgilimle durumumu kurcalasa inanılmaz sert konuşurdum ağzımdan geri dönüşü olmayacak sözlerde çıkabilirdi kızgınlığım kırgınlığım da uzun sürerdi beni o duruma getirdiği için de ayrıca sinirlenirdim

insanlara yaşadıklarına geçmişine saygı duymak lazım evli bir insanla birlilkte olmamış ahlaksızlık yapmamış sadece uzaktan birini sevmiş uzaktan görüşmüş ve bitmiş sizinle evlenmiş çocuğunuz var ,sanki ihanete uğramış gibi davranmayın lütfen

Böyle bir sevgi de olabiliyormuş hanımlar. Bir saatten sonra okumayı bıraktım. Eşim çok ama çok belki yuzlerce kez gidip, buluşmak istemiş kadınla. "Ölmeden seni bir kere de olsa karşımda goreyim" "yaşanmadan beni görmeni istiyorum" vs.
Kadın hep görüşeceğiz birgün demiş ve görüşmemis, sonra da evlenmiş zaten.

Eşimin hiç gormedigim fotoğrafları, kadının fotoğrafları, resmen fotoğraflı bir günlük okudum Ben. Eşimin bu kadar duygusal olabileceğini tahmin bile edemezdim.

Yarım kalma olayından kastim şuydu, biten ilişkiler en azından bir araya gelinip, bir seyler paylaştıktan sonra bitiyor. Bu ise özlem ve kavuşma beklentisiyle bitmis.

Yaptığım doğru degildi,.biliyorum Benden önce yaşanmış ve belki de uhde kalmış bir sevgi için eşimi de suclayamam. Ben eşimin çok farklı bir yönünü görmüş oldum. Benden hep gizlediği, aşka sevgiye pek inanmayan gibi göründüğü o yüzünün gerçek olmadığını, aslında hiçbir cikari olmadan nasıl çok sevebildigini gördüm. Bu konuyu kapattım kendi içimde. Çünkü inanın çok yoğun şeyler yaşanmış. Özlem, cinsellik, kavuşma beklentisi, hayaller, sensiz olamiyorumlar. 15 senenin sonunda da sessizce bitmiş.

Böyle hanımlar. Tek tek cevaplayamadigim icin kusura bakmayın. Bebeğimden fırsat bulamiyorum.
gençken insan daha tutkulu olur ilkler ve tutkulu duygular daha çoşkulu olduğundan yoğun yaşanılır ve sonraki yaşanılan şeyler de de duyguları tanıdığı için bu kadar çoşkulu olmaz yine sever ama daha olgun daha ayakları yere basar şekilde olur
eşiniz sizi sevmese evlenmezdi sizinleyken onla olduğu gibi olmamasının sebebi tecrübeden ileri geliyor ve insanların başkalarıyla dinamiği farklıdır belkide siz kocanızla değil başka biriyle evlemiş olsanız bambaşka hissedecektiniz bilemezsiniz

kurcalayarak büyük hata yaptınız :(

İyi geceler hepinize.

Eşimin geçmişinde, tam 15 yıl suren ama hiç bir araya gelinmemis, uzaktan görüntülü aramalarla devam eden ve sonunda kadının evlenmesiyle son bulan bir arkadaşlık olmuş. Eşim başka bir kıtada, kadın başka bir kıtada. Bunu tesadüfen öğrendim. Çok şaşırdım. 15 sene, hiç dokunmadan sadece telden ve netten goruntulu arayarak nasıl olabilir? Eşim çevresinde beğenilen bir adam. kadınlara ulaşabilmek için internete, telefona vs ihtiyaç duyan biri asla değil. Haberi yok bunu bildiğimden. 2000 yılında attığı bir mail de şöyle yaziyor "insan dokunmadan, kokusunu bile bilmeden sever mi, ben seviyorum"

Eskide kalmış bitmiş gitmiş yazacaklar olacaktır elbet ama bu bitmemiş, yarım kalmış. Ne düşünmeliyim bu konuda? Küçük bir bebeğim var. Ara ara cevaplamaya çalışacağım. Lütfen maili nasıl bulduğumu sormayın, direkt konuya odaklanın. Çok büyük bir konu değil benim için ama şaşırdım. Eşim duygularını pek belli eden biri değildir bana karşı. Orada manas destanı yazmış. Neydi şimdi bu?

Birebir aynısını arkadaşım yaşadı. Arkadaşım eşiyle 5 yıllık evliydi. Eşinin eski kız arkadaşı tam da bu şekilde birliktelik yaşamışlar. Kıtalar arası bir aşk hiç birbirlerini görmemişler. Aradan 15 yıl geçmiş ve bunlar konuşmaya başlamış. Kadın Türkiye'ye gelmiş ve yarım kalan aşklarını yaşamaya başlamışlar. sonuç arkadaşım aldatıldı ve ayrıldı onlar evlendi bir çocukları oldu 🤷‍♀️

Ben bu konuya o yüzden masum bakmıyorum.

Yani oralara nasil indiniz bebek varken ,bu kadar geçmişi nasıl kurcaladınız bilmiyorum ama ben sizi anladım.

Eşinizin aslında olmadığını sandığınız başka bir yüzünün de olabileceğini görmek sizi biraz yaralamış burdaki sorun bence bu.Ben olsam ben de üzülürdüm bu his ile ,çünkü anlaşılan size karşı daha mantıksal ilkelerle daha gerçekçi hareket eden davranışları var anlaşılan.Ama siz ne zaman ,nasıl tanıştınız ve nasıl evlenmeye karar verdiniz, bu da önemli bu hikayede ,zira adamı bu şekilde kabul edip evet demişseniz yapacak bir şey yok maalesef.Ben aşk hissetmediğim bana aşık olduğundan emin olmadığım bunu bana hissettiremeyen biri ile evlenemezdim mesela.

Eşinizde de kadının ulaşılmaz olması,için de kalması, yasak kalması gibi duygularla kalmış bir his bu durum ve gayet insani ,sizden sonra devam etmemişse yapacak bir şey yok .

Uzak olunca dile gelmis.
Ayrica bazi seyler unutulmaz..Belki de ilk askidir.
Uzak olmasi degil,karsidakine yuklemis oldugu anlam onemli bence..
Ulasilmaz oldugu halde tutkuyla elde etmek istersiniz ya,boyle bir durum muhtemelen.Ayrica yazmaktan baska nasil etkileyebilir ki karsisindaki kisiyi,yaninda olmadikca..Bir yerde zaruret olmus.
Siz yaninda oldugunuz icin,ozlem ust duzey de olamiyor,tepkileri de bu sekilde sig kaliyor sanki.
1 yil ayri kalsaniz,siir bile yazabilir muhtemelen..
İlham sevdikleri uzaktayken geliyor demek ki. :)

Back
X