Böyle bir sevgi de olabiliyormuş hanımlar. Bir saatten sonra okumayı bıraktım. Eşim çok ama çok belki yuzlerce kez gidip, buluşmak istemiş kadınla. "Ölmeden seni bir kere de olsa karşımda goreyim" "yaşanmadan beni görmeni istiyorum" vs.
Kadın hep görüşeceğiz birgün demiş ve görüşmemis, sonra da evlenmiş zaten.
Eşimin hiç gormedigim fotoğrafları, kadının fotoğrafları, resmen fotoğraflı bir günlük okudum Ben. Eşimin bu kadar duygusal olabileceğini tahmin bile edemezdim.
Yarım kalma olayından kastim şuydu, biten ilişkiler en azından bir araya gelinip, bir seyler paylaştıktan sonra bitiyor. Bu ise özlem ve kavuşma beklentisiyle bitmis.
Yaptığım doğru degildi,.biliyorum Benden önce yaşanmış ve belki de uhde kalmış bir sevgi için eşimi de suclayamam. Ben eşimin çok farklı bir yönünü görmüş oldum. Benden hep gizlediği, aşka sevgiye pek inanmayan gibi göründüğü o yüzünün gerçek olmadığını, aslında hiçbir cikari olmadan nasıl çok sevebildigini gördüm. Bu konuyu kapattım kendi içimde. Çünkü inanın çok yoğun şeyler yaşanmış. Özlem, cinsellik, kavuşma beklentisi, hayaller, sensiz olamiyorumlar. 15 senenin sonunda da sessizce bitmiş.
Böyle hanımlar. Tek tek cevaplayamadigim icin kusura bakmayın. Bebeğimden fırsat bulamiyorum.