• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıtalar arası

kadında mı aynı aşkı hasreti barındırmış?
yoksa bunlar hayatlarına devam ederek mi birbirleriyle devam etmişler ki öyle olmuş sanırım kadın başkasıyla ilişki kurmuş evlenmiş falan.
eşinizinde ilişkileri olmuş mu?
yoksa el elde el başta kadını mı beklemiş?
eşinizin sizi sevip sevmediğini anlamıyor musunuz?

Çok üzüldüm son yazdığınız mesaja. Kalp kırıcı.
Konudan bağımsız olarak eşlerinizin geçmiş ilişkilerini nasıl bu kadar kurcalayabiliyorsunuz bazen hayret ediyorum. Ben bakamam, bilmek istemem. Belki hiç hoşuma gitmeyecek şeyler göreceğim ( ki öyle olmuş şu an). Geçmiş geçmişte kalmış o artık sizin tanıdığınız andan itibaren var olan bir insan, öğrendiklerinizi değiştiremeyeceksiniz sadece size yara olacak. Kurcalamayın o yüzden.
Sizin adınıza da üzüldüm ama geçip bitmiş artık.

gençken insan daha tutkulu olur ilkler ve tutkulu duygular daha çoşkulu olduğundan yoğun yaşanılır ve sonraki yaşanılan şeyler de de duyguları tanıdığı için bu kadar çoşkulu olmaz yine sever ama daha olgun daha ayakları yere basar şekilde olur
eşiniz sizi sevmese evlenmezdi sizinleyken onla olduğu gibi olmamasının sebebi tecrübeden ileri geliyor ve insanların başkalarıyla dinamiği farklıdır belkide siz kocanızla değil başka biriyle evlemiş olsanız bambaşka hissedecektiniz bilemezsiniz

kurcalayarak büyük hata yaptınız :KK43:

bu yazdıklarına öyle içten katılıyorum ki ,

neyse yazdım vazgeçtim , konu sahibi boşver çok kurcalama , mutluluklar diliyorum

Eşinizin o duyguları yaşamak isteyesi varmış ve yaşamış. O sözleri yazası varmış yazmış. Bu karşıdaki kişiden tamamen bağımsız bir durum. Bir şairin hayali sevgiliye şiir yazmasından öte değil inanın. Ben de eşimin bir arkadaşıyla mektuplarını okumuştum. İkisi de sevgililerine duydukları aşkı anlatıyor. Duygular şelale :) Onlar evlenmiş, eşim ayrılmış. Duyguları sahte miydi, elbette hayır. Ama bazılarımız duyguları daha büyüterem yaşamayı seviyor işte. Ben de eski nişanlımla vedalasirken "evlendiğini duyarsam ölürüm" demiştim :) 15 sene hiç görmeden insan ancak aile büyüklerini, sanatçıları, fikir öncülerini, peygamberleri sever o şekilde. Yok yere üzüyorsunuz bence kendinizi.

çok sevdiyse neden bir kere bile dokunmadı, görmedi, kokusunu duymadı?
seven bunlar olmadan duramaz.
Parası yoktu belki de. Durumu bilemem şimdi. Ailesine mi bakiyordur, kıt kanaat mi geçiniyordur...

Hiçbir erkek 15 seneyi birak 15 ay sürdürmez sevmediği biriyle sanal ilişkiyi.

Ben inandim sevdigine. Ama artik bir onemi yok. Herkes evlenmiş, unutulmuştur. Eşini seviyordur.

İyi geceler hepinize.

Eşimin geçmişinde, tam 15 yıl suren ama hiç bir araya gelinmemis, uzaktan görüntülü aramalarla devam eden ve sonunda kadının evlenmesiyle son bulan bir arkadaşlık olmuş. Eşim başka bir kıtada, kadın başka bir kıtada. Bunu tesadüfen öğrendim. Çok şaşırdım. 15 sene, hiç dokunmadan sadece telden ve netten goruntulu arayarak nasıl olabilir? Eşim çevresinde beğenilen bir adam. kadınlara ulaşabilmek için internete, telefona vs ihtiyaç duyan biri asla değil. Haberi yok bunu bildiğimden. 2000 yılında attığı bir mail de şöyle yaziyor "insan dokunmadan, kokusunu bile bilmeden sever mi, ben seviyorum"

Eskide kalmış bitmiş gitmiş yazacaklar olacaktır elbet ama bu bitmemiş, yarım kalmış. Ne düşünmeliyim bu konuda? Küçük bir bebeğim var. Ara ara cevaplamaya çalışacağım. Lütfen maili nasıl bulduğumu sormayın, direkt konuya odaklanın. Çok büyük bir konu değil benim için ama şaşırdım. Eşim duygularını pek belli eden biri değildir bana karşı. Orada manas destanı yazmış. Neydi şimdi bu?
Son sorunuza ilk cevap vermek istiyorum;
Soru "Neydi şimdi bu?"
Cevap "Gençlik ateşi."

Evet olabiliyor neden olmasın ki uzak mesafede sevgi. Sevmek için illa dokunmak gerekmiyor bence fikirlerini sevebilir bir insanın ama daha çok böyle durumda insanlar kendi hayal dünyalarında o kişinin görüntüsüyle özdeşen kendi hayal ettiği kişiye bağlanıyor.
Ve zaten gerçekte yaşayamadığı için hayali ile bu kadar uzun süre sevgi bağı kurabiliyor. Gerçekte bir insanı bu kadar aşkla sevmek bir araya gelince ve insanı bizzat tanıyınca inanın çok mümkün olmuyor. ama hayalinizde ki kişi siz ne isterseniz o şekilde oluyor reeldeki kişinin sadece gönlünüze hoş gelecek görüntüsü ve bir iki tatlı sözü yeter gerisini siz yönetiyorsunuz zaten.

Bir şey düşünmenize gerek yok, size saygılı ve sevgili bir insan ise evliliğinize mutlu mesut devam edeceksiniz.

Bu konuyu kafanızda evirip çevirip düşünmeyin yoksa kendi kendinizi doldurursunuz ve olmadık yerlerden olmadık patlamalar yaşayabilir düzgün giden evliliğinizi cehenneme çevirebilirsiniz.

Birebir aynısını arkadaşım yaşadı. Arkadaşım eşiyle 5 yıllık evliydi. Eşinin eski kız arkadaşı tam da bu şekilde birliktelik yaşamışlar. Kıtalar arası bir aşk hiç birbirlerini görmemişler. Aradan 15 yıl geçmiş ve bunlar konuşmaya başlamış. Kadın Türkiye'ye gelmiş ve yarım kalan aşklarını yaşamaya başlamışlar. sonuç arkadaşım aldatıldı ve ayrıldı onlar evlendi bir çocukları oldu 🤷‍♀️

Ben bu konuya o yüzden masum bakmıyorum.
o adamın içinde yapası varmış eski aşkı olmasa başkası olsa yine yapardı
hangimiz eski aşkımızla karşılaşınca eşlerimizi unutuyoruz değil mi ama :)

Sana bunu yaptıracak herhangi bir sebep yoksa (aldatılma şüphesi gibi) keşke eşinin geçmişini hiç karıştırmasaydın, o okuduklarını asla unutmayacaksın ve en ufak bir tartışmada eşine söyleyeceksin, sonrasını tahmin edebiliyorum.

İnsandır herşey olur.Arkadasliklari hoşuna gitmiştir sohbeti güzeldir.

Hepinize teker teker hak veriyorum. Hiç okumamış, haberim olmamış gibi devam ediyorum şuan. Kendi kasindi der atalar. Kendim kasindim.

Eşimin, kadından giydiği bir kazağı yollamasini ısrarla istemesini unutmak için özel bir çaba gerekecek ama bunu yapabilirim, dediğim gibi kendim kasindim.

o adamın içinde yapası varmış eski aşkı olmasa başkası olsa yine yapardı
hangimiz eski aşkımızla karşılaşınca eşlerimizi unutuyoruz değil mi ama :)
Alakası yok. Buradaki eski aşk farklı ,kavuşamamışlar adı aşk olmuş. Karşı karşıya gelince de eski yoğun duygular depreşmiş ve olan olmuş. Her eski aşkımızı gördüğümüzde aşkımız depreşseydi ohooooo :D

Hepinize teker teker hak veriyorum. Hiç okumamış, haberim olmamış gibi devam ediyorum şuan. Kendi kasindi der atalar. Kendim kasindim.

Eşimin, kadından giydiği bir kazağı yollamasini ısrarla istemesini unutmak için özel bir çaba gerekecek ama bunu yapabilirim, dediğim gibi kendim kasindim.
amaaaan bende de vardı zamanında rahmetlinin kazağı benimde tshirtüm karşı taraftaydı allah aşkına hiç bir anlamı yok şimdi o zamanlar acayip yoğun güçlü geliyordu ohoo o köprüden neeee sular aktı ne sular inanın bana

eşiniz kazağa sarılıp uyumuyorsa sorun yok :)

hadi bir kahve yapın kendinize :KK66:

Abartilmasina gerek yok diye lere katilmiyorum cunku bu nekadar saglikli bir durum 15 sene ne demek adamin psikolojisinden bile supeliyim insan gercek yaninda sevip dokunabilecehi biri varken neden hic gormedigi birine bukadar vakit harcar? Ayrica bu sacma iliski devam ederken esiniz bir baskasiyla birlikte olmadıysa durum cok vahim bence. Ama onunla oylesine konusup normal hayatta kiz arkadaslari olduysa ozaman takmaya gerek yok diyebilirim. Ama hic gormedigi birine 15 sene sadik kaldiysa hiicte normal degil

Alakası yok. Buradaki eski aşk farklı ,kavuşamamışlar adı aşk olmuş. Karşı karşıya gelince de eski yoğun duygular depreşmiş ve olan olmuş. Her eski aşkımızı gördüğümüzde aşkımız depreşseydi ohooooo :KK70:
allah akıl fikir versin onlara , akıllarında kalan yaşayamadıkları şeyi yaşayınca çok mutlu olmuşlar mı peki başları göğe ermiş mi boyları uzamış mı allah bildiği gibi mi yapmış umarım bildiği gibi yapmıştır zira başkalarının gözyaşının üzerine kurulu şeyden mutluluk çıkmazda

düşünüyorum yarım kalan kişiyle karşılaşsam ve dünyayı yakıp onunla yaşasam ay buna asla değmeyebilir tamamen pişman olabilirim meğer o sevdiğim kişi uzaktaki kişiymiş diyebilirim
herkesin hikayesi yarım kalıyor birlikte yaşayanlarında yaşayamadıkları birsürü şeyler hayaller var düşünecek olursak... kıtalar arası olanlar onlar kavuşamamaya aşıklar aslında, kavuşunca yandı gülüm keten helva bu daha fena ya
en iyisi yarım kalmak bile olabilir :)

Abartilmasina gerek yok diye lere katilmiyorum cunku bu nekadar saglikli bir durum 15 sene ne demek adamin psikolojisinden bile supeliyim insan gercek yaninda sevip dokunabilecehi biri varken neden hic gormedigi birine bukadar vakit harcar? Ayrica bu sacma iliski devam ederken esiniz bir baskasiyla birlikte olmadıysa durum cok vahim bence. Ama onunla oylesine konusup normal hayatta kiz arkadaslari olduysa ozaman takmaya gerek yok diyebilirim. Ama hic gormedigi birine 15 sene sadik kaldiysa hiicte normal degil
aslında 15 sene sadık kalınmamış ki kadın başkasıyla evlenmiş :KK66: yüksek ihtimal adam da sanalda hayal kurmayı sevdiği birine yoğun ilgi beslemiştir
maillerde en tutkulu en yoğun mesajları okuduğu için konu sahibi onlar birbirlerini ölümüne seviyorlar sandı yüksek ihtimal,
eğer gerçekten çok sevselerdi 15 yıl illaki görüşürlerdi yüz yüze ,görüşmemeleri mümkün değildi .

allah akıl fikir versin onlara , akıllarında kalan yaşayamadıkları şeyi yaşayınca çok mutlu olmuşlar mı peki başları göğe ermiş mi boyları uzamış mı allah bildiği gibi mi yapmış umarım bildiği gibi yapmıştır zira başkalarının gözyaşının üzerine kurulu şeyden mutluluk çıkmazda

düşünüyorum yarım kalan kişiyle karşılaşsam ve dünyayı yakıp onunla yaşasam ay buna asla değmeyebilir tamamen pişman olabilirim meğer o sevdiğim kişi uzaktaki kişiymiş diyebilirim
herkesin hikayesi yarım kalıyor birlikte yaşayanlarında yaşayamadıkları birsürü şeyler hayaller var düşünecek olursak... kıtalar arası olanlar onlar kavuşamamaya aşıklar aslında, kavuşunca yandı gülüm keten helva bu daha fena ya
en iyisi yarım kalmak bile olabilir :)
Ayrılalı 4 yıl oldu. Daha yeni toparladı arkadaşım. Adam pişman oldu hatta geri dönmek için uğraştı ama kız kabul etmedi. Evlendi yine kızın peşinde gezdi. Yaşayamadığını yaşadı ve gözünde büyüttüğü kadar büyük bir şey olmadığını görünce pişman oldu ama iş işten geçmişti. mutlu mu sanmıyorum

Ayrılalı 4 yıl oldu. Daha yeni toparladı arkadaşım. Adam pişman oldu hatta geri dönmek için uğraştı ama kız kabul etmedi. Evlendi yine kızın peşinde gezdi. Yaşayamadığını yaşadı ve gözünde büyüttüğü kadar büyük bir şey olmadığını görünce pişman oldu ama iş işten geçmişti. mutlu mu sanmıyorum
hiç şaşırmadım bu sona ,aynen de dediğim gibi onlar kavuşamamaya aşıktı kavuşunca sevdikleri insanın o uzaktaki insan ,o uzaklığın verdiği tutku olduğunu anladılar ama arada yıkılan üzülen giden gitti tabi

arkadaşınız umarım kalbini hakeden biriyle karşılaşır ve karşılaşacağına da inanıyorum :) hayat hep böyledir kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor ve haksızlığa uğrayanın yüzü eninde sonunda gülüyor

şahsen ben bu anlamda büyük darbe yemiş asla da evlenmem bitti benim için bu mesele demiş bu defterleri kapatmış biriydim :D şimdi iyiki o kazığı yemişim, iyiki zamanında üzülmüşüm, iyiki o büyük lafı edip defteri kapattim demişim diyorum ;) şuan evliliğimden razıyım eşimle iyiyim .

Neydi? 2 kisi birbirini sever ve kavusamazsa adi destan olur😐

Eskiden bu kadar cabuk tuketmiyorduk hic birseyi.. y kusagi z kusagina gore daha kiymet bilir bir nesildi bana gore.. asklar icinde gecerli bu durum. 15 yil kadin adami
Oyalamis baya baya.. sonrada belki
Ailesi yuzunden belki baska sebeplerden son kazigi atmis Iste…

Simdilerde hem sadik
Kalamiyoruz hemde karsidakinden sadakat bekliyoruz vs vs. Kisaca cogu insan kendisinde olmayan ozelikleri karsidan bekliyor.

Demek
Senin esin gercekten sevmis… aslinda
Uzak oldugu icin vs. Eger bir araya gelselerdi belki boyle olmayacakti..insan yasayamadiklari seylerin ozlemini
Ceker.. yasayinca biter ya da heves gecebilir…her sevgili
Oldugun kisiyi
Ayni tutkuyla sevip istemezsin zaten.. belki kocanin en cok
Sevdigi kadindir, olabilir.

Sana tavsiyem karistirma sorma esine.. yani sana yapilsa ayni hareket ne hissederdin? Hep derim…
Bazi seyleri bilmemek daha iyidir

Eşim benimle tanıştığında, kısa süreli psikolojik tedavi aldığından bahsetmişti. "Bir haksızlığa uğradım ve bunu kaldiramadim" demişti. Ben bunu duygusal bir ilişkiden çok, işleriyle ya da ailesiyle ilgili bir haksızlığa yordum. Şimdi bu olayı öğrenince, haksızlık büyük ihtimalle bu diyorum. Çünkü gerçekten psikolojiyi bitiren bir durum var ortada. Kadın hep umut vermiş ve eşim hep o küçük umutlara tutunmus.

Evet, bu kadar severken rahip hayatı da yaşamamış. İnsanız sonuçta. Hatta evliliğimizin ilk senesinde hiç ummadığım yerden eşimin eski sevgili albümü çıkmıştı. Abartısız söylüyorum, yirmiye yakın kızla sarmaş dolaş bir sürü fotoğrafı vardı. Atmayı unutmusum dedi.

Bu olay beni şu açıdan düşündürdü. kadınlarla arası çok iyi olan bir adam, neden 15 sene bu acıyı çekmiş? Bir yerde " amann bana kadın mı yok" demeliydi, eşim bunu diyememis. En sonunda kadın evleniyorum deyip, eş adayıyla dudak dudağa bir fotograf yollayıp, bitirmiş. O da zaten son yazışma olmuş. Eşim ondan sonra hiç yazmamış.

aslında 15 sene sadık kalınmamış ki kadın başkasıyla evlenmiş :KK66: yüksek ihtimal adam da sanalda hayal kurmayı sevdiği birine yoğun ilgi beslemiştir
maillerde en tutkulu en yoğun mesajları okuduğu için konu sahibi onlar birbirlerini ölümüne seviyorlar sandı yüksek ihtimal,
eğer gerçekten çok sevselerdi 15 yıl illaki görüşürlerdi yüz yüze ,görüşmemeleri mümkün değildi .
Adamın da 15 sene nefesinin nefesine değmediği bir kadına sadık kalabileceğini sanmıyorum , mümkünü yok. 15 sene nedir ya, kaç yaşında ki zaten bu adam, max 30 küsur falandır, ömrünün en diri çağlarını kamerada şey sallamakla geçireceğine kim inanıyorsa bu hayat onu daha çok üzer.

Back
X