Yaa hiç sorma hem ilköğretim hem de köy, yol harcırahı alabilmek için sık sık geliyorlar işte böyle
ıyı aksamlar ,nasılsınız
Arkadaşlar aranızda e-kitap okuyan var mı? Son bir aydır, e-kitaba sardım da ben :44:
Bu arada merhaba smeagol
işiniz zor canım,bir de bir şey beğenmezler ya genelde,gıcık olurum.
kolay gelsin canım işin zor
ben daha 1 kere teftiş geçirdim 6 senede
bizimki meslek lisesi
bakanlık müfettişi geliyor onlarında sayısı azmış sanırım
çok sık teftiş olmuyor bizde
e-kitap derken netten indirip bilgisayardamı okuyorsun canım
bende indirdim birkaç tane ama bilgisayardan okuyamıyorum
birde e-book reader lar var ama baya pahalı
e-bookuda netten alıyorsun bayada var fiyatı
pek hesaplı değil
Ayyy bende onu merak ediyordum..izleyememiştimm.
Paylaşım için sağol canımm merakla izledimmm..
Nasıl yapıyorkii acabaaa :44:
günaydın.............
QUOTE]
sanada günaydın şeker
kızlar teknolojiye sonuna kadar açığım , ama birtek kitaplarda eskiye bağlılığım devam ediyor, asla asla e-kitap kullanıcısı olamayacağım sanırım, deli gibi okurum nefes almadan hemde, ama o yeni eski farketmez o sayfa kokusunu çekmeliyim burnuma, elime alıp terasta salıncakta yatağımda gömülmeliyim kitabın içine, konu kitapsa evet kitap konusunda gelenekçiyim
+1:) bende teknoloji öğrencisiyim. Ve klitaplara bayılıyorumbazen böülümümle ilgili dökümanlar çok pahalı olduğundan pdf dökümanlarıyla yetiniyorumYeni bir kitaba başladım arkadaşlar biri muz sesleri bunu bitirince brida adlı kitabı okuyacağım romantik komediye benziyo ama daha muz sesleri var sırada :)
Benim sırada olan 4 kitabım daha var :26: bu akşam başlayacağım inşallah bende birine, kitaplara dair yorumlarımızı paylaşıyormuyuz bu başlıkta hazalcığım :26:
bende bilmiyorum ki ablacığım daha yeni katıldım arkadaşların arasına :) sen kitaptan açınca tutamadıom kendimi ama bence sorun olmaz yapılabilir yorumlar heralde
Her şey gönlünce olsun canım
kızlar teknolojiye sonuna kadar açığım , ama birtek kitaplarda eskiye bağlılığım devam ediyor, asla asla e-kitap kullanıcısı olamayacağım sanırım, deli gibi okurum nefes almadan hemde, ama o yeni eski farketmez o sayfa kokusunu çekmeliyim burnuma, elime alıp terasta salıncakta yatağımda gömülmeliyim kitabın içine, konu kitapsa evet kitap konusunda gelenekçiyim
gunaydin kizlar yeni kesfettim burayi
Benim sırada olan 4 kitabım daha var :26: bu akşam başlayacağım inşallah bende birine, kitaplara dair yorumlarımızı paylaşıyormuyuz bu başlıkta hazalcığım :26:
İlkokul yıllarımda biz vasat öğrenciler gurubu, Müfettişin geleceğini duyunca, karnımıza ağrılar girer,Aslında iki senedir müfettişim çok iyiydi, gelirdi girmezdi derse dosyama da bakmazdı, sen zaten her şeyi tam yapıyorsun, sen kendi kendini teftiş et derdi, anca muhabbet ederdik adamla, şimdi bu sene gelenlerin huyunu suyunu da bilmiyorum ama müfettiş işte sık gelmeleri insanı uyuz ediyor bilirsiniz...
Ya ben bilgisayardan kolay kolay hiç bir şey okuyamıyorum bu aşağı yukarı kayma olayından dolayı ama cep telefonuma kitap okuyucu programı indirdim ücretsiz, internetten de yine e-kitap indirme siteleri var ordan da kitap indirdim, okunması çok rahat ve kolay, yolda belde kolayca okunuyor...
Günaydın canım hoş geldin.
Elbette tatlım, kitap kurtlarının mekanında kitaplarla ilgili, aklımıza gelen her şeyi palaşabiliriz.
Bugüne kadar okuduğun kitaplar arasında seni en çok etkileyen, en beğendiğin kitabı
merak ettim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?