Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

Yaa hiç sorma hem ilköğretim hem de köy, yol harcırahı alabilmek için sık sık geliyorlar işte böyle

kolay gelsin canım işin zor
ben daha 1 kere teftiş geçirdim 6 senede
bizimki meslek lisesi
bakanlık müfettişi geliyor onlarında sayısı azmış sanırım
çok sık teftiş olmuyor bizde

ıyı aksamlar ,nasılsınız

iyi akşamlarr canım

Arkadaşlar aranızda e-kitap okuyan var mı? Son bir aydır, e-kitaba sardım da ben :44:

Bu arada merhaba smeagol

e-kitap derken netten indirip bilgisayardamı okuyorsun canım
bende indirdim birkaç tane ama bilgisayardan okuyamıyorum
birde e-book reader lar var ama baya pahalı
e-bookuda netten alıyorsun bayada var fiyatı
pek hesaplı değil

e-book bende denemek ıstıyorum ..telefonumda var o sıstem e-book okumak ıcın

ama deneyemedım daha

ama denemek ısıtyorum da yolda otobuste metroda ısıme yarayacaktır..

işiniz zor canım,bir de bir şey beğenmezler ya genelde,gıcık olurum.

Aslında iki senedir müfettişim çok iyiydi, gelirdi girmezdi derse dosyama da bakmazdı, sen zaten her şeyi tam yapıyorsun, sen kendi kendini teftiş et derdi, anca muhabbet ederdik adamla, şimdi bu sene gelenlerin huyunu suyunu da bilmiyorum ama müfettiş işte sık gelmeleri insanı uyuz ediyor bilirsiniz...

Ya ben bilgisayardan kolay kolay hiç bir şey okuyamıyorum bu aşağı yukarı kayma olayından dolayı ama cep telefonuma kitap okuyucu programı indirdim ücretsiz, internetten de yine e-kitap indirme siteleri var ordan da kitap indirdim, okunması çok rahat ve kolay, yolda belde kolayca okunuyor...

günaydın.............

gnydncım sen de mi meslek lisesindesin? Branşın neydi? Bakanlık müfettişleri 5 yılda bir geliyorlar ve daha anlayışlı oluyorlar.

bilgisayardan kitap okuyamam ben,gözümü çok yoruyor.

herkes iyi bir gün geçirir umarım.

Ayyy bende onu merak ediyordum..izleyememiştimm.
Paylaşım için sağol canımm merakla izledimmm..
Nasıl yapıyorkii acabaaa :44:

vallaha ablacım bende şok oldum cinler mi perilermi kimle yapıyo bu işi bende aref gibi olsam :=):):):)

kızlar teknolojiye sonuna kadar açığım , ama birtek kitaplarda eskiye bağlılığım devam ediyor, asla asla e-kitap kullanıcısı olamayacağım sanırım, deli gibi okurum nefes almadan hemde, ama o yeni eski farketmez o sayfa kokusunu çekmeliyim burnuma, elime alıp terasta salıncakta yatağımda gömülmeliyim kitabın içine, konu kitapsa evet kitap konusunda gelenekçiyim

+1:) bende teknoloji öğrencisiyim. Ve klitaplara bayılıyorumbazen böülümümle ilgili dökümanlar çok pahalı olduğundan pdf dökümanlarıyla yetiniyorum Yeni bir kitaba başladım arkadaşlar biri muz sesleri bunu bitirince brida adlı kitabı okuyacağım romantik komediye benziyo ama daha muz sesleri var sırada :)

Benim sırada olan 4 kitabım daha var :26: bu akşam başlayacağım inşallah bende birine, kitaplara dair yorumlarımızı paylaşıyormuyuz bu başlıkta hazalcığım :26:

Benim sırada olan 4 kitabım daha var :26: bu akşam başlayacağım inşallah bende birine, kitaplara dair yorumlarımızı paylaşıyormuyuz bu başlıkta hazalcığım :26:

bende bilmiyorum ki ablacığım daha yeni katıldım arkadaşların arasına :) sen kitaptan açınca tutamadıom kendimi ama bence sorun olmaz yapılabilir yorumlar heralde
Her şey gönlünce olsun canım

bende bilmiyorum ki ablacığım daha yeni katıldım arkadaşların arasına :) sen kitaptan açınca tutamadıom kendimi ama bence sorun olmaz yapılabilir yorumlar heralde
Her şey gönlünce olsun canım

Hepimizin tatlım

Waay çok iştah açıcı.

Herkese iyi günler diliyorum.

gunaydin kizlar yeni kesfettim burayi

Günaydın canım hoş geldin.

Elbette tatlım, kitap kurtlarının mekanında kitaplarla ilgili, aklımıza gelen her şeyi palaşabiliriz.
Bugüne kadar okuduğun kitaplar arasında seni en çok etkileyen, en beğendiğin kitabı
merak ettim canım.

İlkokul yıllarımda biz vasat öğrenciler gurubu, Müfettişin geleceğini duyunca, karnımıza ağrılar girer,
saklanacak delik arardık. Çalışkan öğrencilerin şölen havasına girerek kutlamalar yapmasına uyuz olurdum. :78:
e-kitap beni tatmin etmedi sevimli kitap canavarım. Kitabın dokusunu ve kokusunu hissetmeliyim.
Hayatın kitap dokuları ve kokuları arasında geçtiğine göre, e-kitap senin için uygundur.
Bu güne kadar okuduğun milyonlarca kitaptan seni en çok etkileyen, en beğendiğin kitabı merak ettim
canım. Güzel günler keyifli okumalar dilerim.

shewall hoşgeldin canım

Dün bitirdim kitabımı.Bugün yenisine başladım,bakalım nasılmış.Çok isterdim birkaç satır da olsa yazabilmeyi....

aa topikte ne çok öğretmen varmış=) ben de ucundan öğretmen sayılırım :)
e-kitap okuyamıyorum ben de malesef. ben gidip yeni kitap olup onu okumayı bile sevmem, ya sahaftan ya kütüphaneden olucak. yoksa bitse de gitse diye bakıyorum malesef

Oğuz Atay-Tutunamayanlar...Okudunmu canım? Kesinlikle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…