Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

meliscim ben okudum kayıp gülü
verdiği mesaj güzelde
olay örgüsü biraz zorlama gibi geldi bana
birde bestsel filan diyorlardı ya oda yalanmış
ondan sonra soğudum

Elbette kitap canavarım, performansına maaş mı yeter?
Son zamanlarda okuma grafiğim yerlerde olduğu halde kitap almadan duramazken, sen durabilir misin?
Vedat Türkali - Bir Gün Tek Başına İnternet kitapçımda sepetime eklendi.
Oğuz Atay-Tutunamayanlar da alınacak ya! Belkide kargoyu falan bekleyemez, yarın çıkar alırım.
Teşekkürler güzel canavarcım, İyi akşamlar.

Doğru haklısın yetmiyor...

Tutunamayanlar benim de okunacaklar listemde ama ne zaman sıra gelir bilmiyorum zira sırada bekleyen çok kitap var...:44: Sana da iyi akşamlar canım, keyifli okumalar...

arkadaşlar ben eğlencenizi bozmamak için burda bişey yazmıyorum durumumla ilgili
eğer merak ederseniz eşi ve eşimin ailesi kısmında konu açtım onu takip edebilirsiniz...

arkadaşlar ben eğlencenizi bozmamak için burda bişey yazmıyorum durumumla ilgili
eğer merak ederseniz eşi ve eşimin ailesi kısmında konu açtım onu takip edebilirsiniz...

canım selam ben seniii çeyrek topiginden biliyorumm orda gayet iydin hata gazate bialmadıma rtım felan diyodun yanlış
hatırlamıyosam .inş rabbim gölne göre veriirrr.

Kızlar bir şey soracağım, dijital fotoğraf makinesiyle çektiğim fotoğrafları eski usül albüm yapmak istiyorum. Flash belleğe mi almak gerekiyor, napmam gerekiyor?

Yok yok o konuda hassasım :) 100 kadar fotoğraf çıkartıcam maliyet fazla mı olur ki?

tanıdık bir fotoğrafçıya git ya da gittiğin fotoğrafçıya albüm yaptıracam diye indirim iste ve hep ona gideceğini ve de tavsiye edeceğini vs söyle muhtemelen indirim yapar:))) eğer sarıyer tarafında isen cafer fotoya git....

günaydın bayanlar....

gnydncım İpek'e geçmiş olsun,umarım bugün daha iyi olur.Neden bilmiyorum,ben seni ana sınıfı öğretmeni sanmıştım.

Kayıp gül okumak istediğim bir kitaptı,kimse beğenmemiş ya.Almam belki.

hepinize iyi bir gün diliyorum.

Günaydın kızlarcığım, güzel bol okumalı keyifli bir gün olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…