Bilgisayarda ben de kitap okuyamıyorum, açıkcası kitap konusunda ben de gelenekçiyim, kokusunu çok severim kitabın, ama bana kitap dayanmadığı için her kitaba da para vermek istemediğim için e- kitap deneyeyim dedim, ancak cep telefonumda okuyabiliyorum monitör gözlerimi çok rahatsız ediyor çünkü... Epey de sardı beni...
Ama kitap almadan yapabiliyor musun diye bir sor bakalım, tabii ki hayırBugün gittim kitapçıdan 6 tane kitap aldım, bir girdim mi de dayanamayıp fazla fazla alıp çıkıyorum, bir de çok seviyorum orada zaman geçirmeyi
Bugüne kadar beni en çok etkileyen kitap tabi ki tek geçerim.... Vedat Türkali - Bir Gün Tek Başına
Kapkalın kitabı 3 kere okudum şu zamana kadar yine okuyabilirim yani o kadar, şu zamana kadar tavsiye ettiğim her kişi de bayılarak okudu... Vedat Türkali nin mükemmel dilinden...
Elbette kitap canavarım, performansına maaş mı yeter?
Son zamanlarda okuma grafiğim yerlerde olduğu halde kitap almadan duramazken, sen durabilir misin?
Vedat Türkali - Bir Gün Tek Başına İnternet kitapçımda sepetime eklendi.
Oğuz Atay-Tutunamayanlar da alınacak ya! Belkide kargoyu falan bekleyemez, yarın çıkar alırım.
Teşekkürler güzel canavarcım, İyi akşamlar.
meliscim ben okudum kayıp gülü
verdiği mesaj güzelde
olay örgüsü biraz zorlama gibi geldi bana
birde bestsel filan diyorlardı ya oda yalanmış
ondan sonra soğudum
Kayıp Gül
Serdar Özkan
p kızlarr bu romanıı okuyayn varmııı aranızda bii bakım derim..........
ben bu romanı kk da naf arkdaşıma hediye etmilştimm
Merakla severek okumuştum ama kitap bitince etkisi de uçup gitti.
İz bırakan, tavsiye edeceğim kitaplar arasına giremedi maalesef canımcım.
bende ilk etpta mereklaa okumuşştum sayfaları 2 ikiz kardeşin annelrindekiiMerakla severek okumuştum ama kitap bitince etkisi de uçup gitti.
İz bırakan, tavsiye edeceğim kitaplar arasına giremedi maalesef canımcım.
bagıı anlatıyorduu ama kurgusu çokk abartılıydıı kulitam....
arkadaşlar ben eğlencenizi bozmamak için burda bişey yazmıyorum durumumla ilgili
eğer merak ederseniz eşi ve eşimin ailesi kısmında konu açtım onu takip edebilirsiniz...
bende burdayım kızlar
topiğiniz hayırlı olsun
bende burdayım kızlar
topiğiniz hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?