Arkadaşlar ilgilenenler için bir not düşmek istedim.
imageshack artık üyelik şartı koymuş ve üeliği olmayanlar imageshack eklemelerinin tümünü kurbağa olarak görüyor. Fark ettiyseniz similelerin biri de kurbağa olarak görünüyor.
Ben üye oldum ve resimler açıldı.
ImageShack® - Register_domain
sağolasın şeker
sen nasılsın
şimdii avtralara baktım kulitam hepsi kurbaga dönüşmüş merake timm...araştıryodum nedeniiii şimdii..üye olmak lazmımşşş
Düşünebiliyor musun meleğim? 22 Şubat gecesi avatar topiğindeyken, bir anda tüm avatarlar
kurbağaya dönüştü. Yaşadığım şoku anlatamam canım.
Hiç uyumadan 30-35 saatimi nette araştırmalarla geçirdim. Üyelik şartını öğrenip denediğimde,
tüm avatarların yeniden, tüm şirinlikleriyle karşıma çıkmalarına inanamadım. :111:
Herkese selam arkadaşlar umarım herkes iyidir...
Teşekkürler canım ben de üye oldu sayende şimdi açılabiliyor...
Bu arada kitapyurdu.com sitesinden ben de kitap bakıyorum çok ama kargo parası olayını hala bilmiyorum, kaç paralık kitap alınca kargo ücretsiz oluyor?
[
iyyim canım iş yerindeyim meaim bitii artıkk
Düşünebiliyor musun meleğim? 22 Şubat gecesi avatar topiğindeyken, bir anda tüm avatarlar
kurbağaya dönüştü. Yaşadığım şoku anlatamam canım.
Hiç uyumadan 30-35 saatimi nette araştırmalarla geçirdim. Üyelik şartını öğrenip denediğimde,
tüm avatarların yeniden, tüm şirinlikleriyle karşıma çıkmalarına inanamadım. :111:
Herkese selam arkadaşlar umarım herkes iyidir...
Teşekkürler canım ben de üye oldu sayende şimdi açılabiliyor...
Bu arada kitapyurdu.com sitesinden ben de kitap bakıyorum çok ama kargo parası olayını hala bilmiyorum, kaç paralık kitap alınca kargo ücretsiz oluyor?
bende o siteden bir sürü foto eklemiştim
bugün ne giydine
fotoları silmekte yasak en iyisi ben üye olmayayım
eski fotolarımda böylelikle görünmez :))
Hayır tatlım üye olmamakla resimleri sen göremiyorsun. Üye olanlar eklemelerini görebiliyor.
He he şimdi ben neler giydiğine bakmaz mıyım?
ben genelde kitapyurdundan seçip beğenip hepsiburadadan alıyorum
hepsiburadada en son aldığımda 2.5 tl idi kargo
Şimdi baktım canım bulamadım ama ben 150.- TL üstünü kargo ücretsiz biliyorum.
Ayrıca kargo ödeyen kitaplar var. Gerçi sen hepsini okumuşsundur.
Bende olan kitap olsada kargo ücreti yerine bu kitaplardan alıp bir kitap severe veririm
diye düşünüyorum ama kitap canavarı olmadığım için okumadığım kitaplarla karşılaşabiliyorum.
Vakit ayırıp siteyi didiklemek gerekiyor H_İ_Scim. Bu kadar kitabı bir arada bulabilmenin
başka yolu yoktur. Kitap canavarları için çok daha uygun tatlım. Keyifli didiklemeler.
Ben de kitap yurdundan alıyorum, memnunum da. Ama kitapları elime alıp da kasaya gitme gibisi yok, yürüyüşüm değişiyor sevinçten:)))
Arkadaşlar ilgilenenler için bir not düşmek istedim.
imageshack artık üyelik şartı koymuş ve üeliği olmayanlar imageshack eklemelerinin tümünü kurbağa olarak görüyor. Fark ettiyseniz similelerin biri de kurbağa olarak görünüyor.
Ben üye oldum ve resimler açıldı.
ImageShack® - Register_domain
image e üye olamadım ben, niye beceremedim ki :44:
Ben de kitap yurdundan alıyorum, memnunum da. Ama kitapları elime alıp da kasaya gitme gibisi yok, yürüyüşüm değişiyor sevinçten:)))
Ay işte bir ben dahaben de bayılırım kitapçılarda zaman geçirip evirip çevirip kitap beğenmeyi ve hoplaya zıplaya kasaya gitmeyi...
Kızlar Nadir Kitap'tan alış veriş yaptınız mı hiç?
ikinci el satoyor ya acaba nasıl geliyor ki kitaplar :26:
Oyy yerim sizin yürüyüşünüzü şekerler...
Evet aslında o tat da hiç bir şeye benzemez.
Arada o tadı özleyip lezzetini yaşatırım kendime.
Ben de kasada poşete koydurmam, sımsıkı sarılarak taşırım eve kadar.
Sözde gösterişten hoşlanmam ama kitaplarımla gösteriş yapmaya bayılırım.
aaa tüh hayallerim boşa gitti :))
baya oldu ekleyeli gerilerde kalmıştır canım
ama düğün albümüm var
birde ipoşumun fotoları var
benim açtığım konularda onlara bakabilirsin
keyifli oluyor ama değilmi. ben de o gösterişi kitaplığımla yaparım daha doğrusu kütüphanemleşimdi de sözlümle evimize özel olarak kütüphane yapıyoruz bir odayı. o da çok okur. çok büyük olacak özel kütüphane kuracağız. özel olarak tasarlıyorum raflarına kadar. bayılıyorum kitaba. gösterişi de ayrı bir hoş oluyor galiba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?