Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

Herkese selam arkadaşlar umarım herkes iyidir...

Teşekkürler canım ben de üye oldu sayende şimdi açılabiliyor...

Bu arada kitapyurdu.com sitesinden ben de kitap bakıyorum çok ama kargo parası olayını hala bilmiyorum, kaç paralık kitap alınca kargo ücretsiz oluyor?

şimdii avtralara baktım kulitam hepsi kurbaga dönüşmüş merake timm...araştıryodum nedeniiii şimdii..üye olmak lazmımşşş

Düşünebiliyor musun meleğim? 22 Şubat gecesi avatar topiğindeyken, bir anda tüm avatarlar
kurbağaya dönüştü. Yaşadığım şoku anlatamam canım.
Hiç uyumadan 30-35 saatimi nette araştırmalarla geçirdim. Üyelik şartını öğrenip denediğimde,
tüm avatarların yeniden, tüm şirinlikleriyle karşıma çıkmalarına inanamadım. :111:

[

bende buğün farketim balım,,avatralarına bakarken bi baktım hepsi kurbaga olmuş

dedim acaba benim netemi oluyor düşünürken sen açıklamsınnn:=:=)üye olmak gerekiyor artık alnlagım kadarylaa yoksa senin o ğüel avatarını mahrum kalmak sştmiyorum kulitaam..öpüyorum

ben genelde kitapyurdundan seçip beğenip hepsiburadadan alıyorum
hepsiburadada en son aldığımda 2.5 tl idi kargo

[

iyyim canım iş yerindeyim meaim bitii artıkk

canım mesleğin ne

bende o siteden bir sürü foto eklemiştim
bugün ne giydine
fotoları silmekte yasak en iyisi ben üye olmayayım
eski fotolarımda böylelikle görünmez :))

Şimdi baktım canım bulamadım ama ben 150.- TL üstünü kargo ücretsiz biliyorum.
Ayrıca kargo ödeyen kitaplar var. Gerçi sen hepsini okumuşsundur.
Bende olan kitap olsada kargo ücreti yerine bu kitaplardan alıp bir kitap severe veririm
diye düşünüyorum ama kitap canavarı olmadığım için okumadığım kitaplarla karşılaşabiliyorum.
Vakit ayırıp siteyi didiklemek gerekiyor H_İ_Scim. Bu kadar kitabı bir arada bulabilmenin
başka yolu yoktur. Kitap canavarları için çok daha uygun tatlım. Keyifli didiklemeler.

Ben de kitap yurdundan alıyorum, memnunum da. Ama kitapları elime alıp da kasaya gitme gibisi yok, yürüyüşüm değişiyor sevinçten:)))

bende o siteden bir sürü foto eklemiştim
bugün ne giydine
fotoları silmekte yasak en iyisi ben üye olmayayım
eski fotolarımda böylelikle görünmez :))

Hayır tatlım üye olmamakla resimleri sen göremiyorsun. Üye olanlar eklemelerini görebiliyor.
He he şimdi ben neler giydiğine bakmaz mıyım?

Hayır tatlım üye olmamakla resimleri sen göremiyorsun. Üye olanlar eklemelerini görebiliyor.
He he şimdi ben neler giydiğine bakmaz mıyım?

aaa tüh hayallerim boşa gitti :))
baya oldu ekleyeli gerilerde kalmıştır canım
ama düğün albümüm var
birde ipoşumun fotoları var
benim açtığım konularda onlara bakabilirsin

ben genelde kitapyurdundan seçip beğenip hepsiburadadan alıyorum
hepsiburadada en son aldığımda 2.5 tl idi kargo

İyiymiş fiyatı bazen uçuk fiyatlar söylüyorlar da pek bir anlamı kalmıyor internetten almanın..

Evet 150 tl üstü ücretsizmiş, kitabevi.com da da 99 tl üstü ücretsiz, kitapyurdunu bir aydır didiklemiyordum ama bugün bir girip didikleyeyim zira çok seviyorum karıştırmayı

Ben de kitap yurdundan alıyorum, memnunum da. Ama kitapları elime alıp da kasaya gitme gibisi yok, yürüyüşüm değişiyor sevinçten:)))

Ay işte bir ben daha ben de bayılırım kitapçılarda zaman geçirip evirip çevirip kitap beğenmeyi ve hoplaya zıplaya kasaya gitmeyi...

image e üye olamadım ben, niye beceremedim ki :44:

Canım yukarıda verdiğim linkte Sign Up tıklanarak üyelik sayfası açılacaktı.
Belirtmemişim kusura bakma. Bak tatlım şimdi verdiğim linkte üyelik sayfası açılıyor.

ImageShack® - Register

Kızlar Nadir Kitap'tan alış veriş yaptınız mı hiç?
ikinci el satoyor ya acaba nasıl geliyor ki kitaplar :26:

Biraz önce yapmıştım aynı şeyleri ama benim nette problem vardı galiba. Teşekkür ederim hallettim:))
Nişan fotolarımı koyayım dedim heves ettim işte

Ay işte bir ben daha ben de bayılırım kitapçılarda zaman geçirip evirip çevirip kitap beğenmeyi ve hoplaya zıplaya kasaya gitmeyi...

Oyy yerim sizin yürüyüşünüzü şekerler...
Evet aslında o tat da hiç bir şeye benzemez.
Arada o tadı özleyip lezzetini yaşatırım kendime.
Ben de kasada poşete koydurmam, sımsıkı sarılarak taşırım eve kadar.
Sözde gösterişten hoşlanmam ama kitaplarımla gösteriş yapmaya bayılırım.

Kızlar Nadir Kitap'tan alış veriş yaptınız mı hiç?
ikinci el satoyor ya acaba nasıl geliyor ki kitaplar :26:

bende sen söyleyince baktım şimdi canım
güzel bir siteye benziyor
bende 2. el almayı düşünüyordum bi ara
gittigidiyordada oluyor 2. el ama
korsan filan gönderirler diye almadım
kitabı korsan basıp derskitaplarının bandrollerinden yapıştırıp
orjinal diye satılabiliyormuş

keyifli oluyor ama değilmi. ben de o gösterişi kitaplığımla yaparım daha doğrusu kütüphanemle şimdi de sözlümle evimize özel olarak kütüphane yapıyoruz bir odayı. o da çok okur. çok büyük olacak özel kütüphane kuracağız. özel olarak tasarlıyorum raflarına kadar. bayılıyorum kitaba. gösterişi de ayrı bir hoş oluyor galiba:26:

aaa tüh hayallerim boşa gitti :))
baya oldu ekleyeli gerilerde kalmıştır canım
ama düğün albümüm var
birde ipoşumun fotoları var
benim açtığım konularda onlara bakabilirsin

Güzeller güzeli ipoşunu gördüm canım. Çok Güzeeeel Maaşallah, Annesi gibi, Allah bağışlasın.
Prensesinin yeni halini de görmek isterim tatlım, topiğine ekleyebilirsen sevinirim.
Kare kare bir meleğin büyüdüğünü izlemek çok hoş, Film gibi.
İmageshack üyesi olmadıysan hemen İpoşunun topiğine bakmalısın gnydn64cım nasıl bir kubağalı
dereye dönüştüğüne şaşıracaksın.
Tüm görsel topikleri wııırraklıyor

Ne gösteriş ama... Kapın çaldığında, kütüphanedeyiiim geliyoruuuum...
telefon açanlara, kütüphanedeyim şekerim okuma saatim demen gerekir.
İnşaallah canım gönlüne göre olsun İnşaallah.
Kendi evi olduğunda, kızımın hayalide evinin en geniş odasını kütüphane olarak düzenlemek.
İnşaallah onun da gönlüne göre olur. Bende kızımın kütüpanesiyle gösteriş yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…