Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

Herkese merhaba kızlar....

Bugün seminerim vardı o yüzden erkenden evdeyim....Herkes iyidir umarım....

Ben de istiyorum ben deee.... Kocaman bir odada kütüphane....

Gösteriş yapmak için değil ama içerisinde zaman geçirip huzur bulmak için...

Kendimi kötü hissettiğim zamanlarda bana her şeyi unutturan en iyi dostların yanında olmak için....

gnydn64 canım resimlerini gördüm, maşallah ana kız pek bir tatlı gözüküyorsunuz aman nazar değmesin....

Teşekkürler canım.... Ben olduğum zamanlarda pek karşılaşamadık galiba o yüzden sen hoş geldin....

canım bu sabah yoktun ya hani ona demiştim. evet bur4ayı yeni keşfettiğim için pek karşılaşamadık tşk hoşbuldum

Takma kirpik ben de çok okumak istiyorum o iki kitabı.Methini çok duydum.Bakalım ne zaman nasip olacak.

Şuan çok okuyasım var ama soru hazırlamam lazım,yarın artık.

Herkese iyi geceler...

kesınlkle cok tavsiye edıyrum kurt seyt shura kıtabını okadar güzel kiii. o kdar gerce kii. soluksuz okuyorsun şiddetle tavsiye edilirrrrrrrrrrrrrrrrrrr

İnşaallah canısı, en iyi dostlarınla içiçe, huzurlu anlar paylaşacağın gönlünce bir kütüphanen olur.
Seninki kocaman bir oda değil de, kitap sarayı olmalı bence.
Eeeee kitap sarayın, ihtişamıyla ister istemez gösterişli olacak.

Hiç yoktan iyidir tabi, daha yeni yeni kitap aşkı oluştuğu halde kendimce güzel bir kitaplığım var. Daha da geliştiririm inşallah
gelirr zaten önemli olan o yola çıkmaktır canımm daim olsunn

hani tür kitapalrı okursun

merhaba bayanlar....

kulitta üye oldum canım ama ben de hala göremiyoum resimleri

herkes iyidir umarım
merhaba canım nasılsın miskokulum...
[

selam heerkeze umarım hepiniz iysinzidir

arkdşalrrr..............iş yerindeyim..... 2 saatim var dsha çıkmyaaa

merhaba arkadaşlar!

bi çoğunuz muhtemelen okumuştur sizce Eylül mü yoksa Bin Muhteşem Güneş mi? dilleri nasıl bi de? ben türkçeyi sonradan öğrendim zorsa pek anlayamıyorum

merhaba canım nasılsın miskokulum...
[

iyiyim canım,sağol.İşten ne kadar geç çıkıyorsun.Hep mi böyle?
Aktivasyonu yaptınız mı? Üye olduktan bir kaç dakika sonra mailinize geliyor.

yaptım canım,yani en azından ben öyle düşünüyorum.Bilgisayardan pek anlamayınca tereddütte kaldım şimdi
merhaba arkadaşlar!

bi çoğunuz muhtemelen okumuştur sizce Eylül mü yoksa Bin Muhteşem Güneş mi? dilleri nasıl bi de? ben türkçeyi sonradan öğrendim zorsa pek anlayamıyorum

Benim tercihim Bin Muhteşem Güneş olurdu canım.Gerçi ikisinin de dili anlaşılır ama...

Benim tercihim Bin Muhteşem Güneş olurdu canım.Gerçi ikisinin de dili anlaşılır ama...

ikiside elimde canım zaten, göründüğü kadarıyla diller hafif rastegele birer sayfa acıp okudum, acelemiz yok ya o zaman ince Bin muhteşem güneşi, sonrada Eylülü okurum. Bin muhteşem güneş çok popüler Eylüle göre farkındayım ama, eylül de adımdan mıdır nedir bana heeep çok sempatik geldi :)
teşekkürler

yaptım canım,yani en azından ben öyle düşünüyorum.Bilgisayardan pek anlamayınca tereddütte kaldım şimdi

Gereksize gelen İmageshack mesajını gereksiz değil tıklayarak gereklilere aktardın mı canım?
Bu işlemi yaptıktan sonra aktivasyon linki tıklanacak.

Cemreeylül Türkçe'den önce hangi dili konuşuyordun?

İngilizce fransızca hatta ispanyolca ve almancayı da türkçeden önce öğrendim:26:
ama kışın ingilterede yazın da fransadaydım hep sadece ikisini aktif kullandım yani, türkçeyi de çat pat konuşuyodum ama kitap okicak kadar falan asla bilmiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…