Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

ay canım ya
çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim şimdi
kendine dikkat et lütfen
küçük meleğin için allah rahmet eylesin
allah sabır versin canım

Geçmiş olsun canım ...kaç aylıktı ... seni üzmeyeceksem tatlım bahsetmek istersen

ay canım ya
çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim şimdi
kendine dikkat et lütfen
küçük meleğin için allah rahmet eylesin
allah sabır versin canım

Geçmiş olsun canım ...kaç aylıktı ... seni üzmeyeceksem tatlım bahsetmek istersen

saolun arkadaslar, 2 aylıktı henüz. aslında üzülmedim çok, ama kabullenemiyorum. neden üzülmediğime gelince, en başından biliyodum riskli oldugunu. farkında değildm hamile oldugumun, uzun bi süre sigara içtm, son 1ayda 5 kilo verdm zaten 44 kiloydum. zaten boşanma süreci sancılı bi dönem... :26::26:

canımm çok üzüldümm, inşallah kısa sürede kendini toparlarsın

Geçmiş olsun cnm Sağlığına en kısa sürede kavusursun İnşallah. Senin adına çok üzüldüm. üzülme demesi kolay belki ama Hayat daha devam ediyo.

Ben dahil,herkes harıl harıl kitap okuyor galiba...

kendi adıma evet,okumaktan kırmızı gözle geziyorum valla

ne desek boş,çok üzüldüm,geçmiş olsun.Allah sabır versin.İnşallah bundan sonra hep iyi haberler verirsin bize.

tatlım çok üzüldüm. allah sabır versin. ne denir böyle durumlarda onu da bilemiyorum. dikkat et toparla kendini. allah ilerde yine nasip eder inşallah

canımm çok üzüldümm, inşallah kısa sürede kendini toparlarsın

Geçmiş olsun cnm Sağlığına en kısa sürede kavusursun İnşallah. Senin adına çok üzüldüm. üzülme demesi kolay belki ama Hayat daha devam ediyo.

kendi adıma evet,okumaktan kırmızı gözle geziyorum valla

ne desek boş,çok üzüldüm,geçmiş olsun.Allah sabır versin.İnşallah bundan sonra hep iyi haberler verirsin bize.

tatlım çok üzüldüm. allah sabır versin. ne denir böyle durumlarda onu da bilemiyorum. dikkat et toparla kendini. allah ilerde yine nasip eder inşallah

kendimi yıpratmamaya calışıyorum. birde diyorum ki, allah kimseye kaldırmayacagı yükü yüklemez, atlatabilirim biliyorum, böyle rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. allahıma çok şükür ki, ömrüm boyunca hep soğukkanlı oldum, tabiki taş kalpli değilim üzülüyorum fakat bunun beni yıpratmayacagını biliyorum
hepiniz saolun arkadaslar, allah kimseye yaşatmasın bu durumu

Cemreeylül canım çok geçmiş olsun, Allah sabır versin, inşallah en kısa zamanda toplarsın kendini, her işte bir hayır vardır merak etme... Allah korusun seni...

yok ben değil
netten bir iki yemek tarifi deniyordum yokluğumda :))
boşnak mantısı yaptım ilk defa bakalım nasıl olacak

Yeni tatlara açıksan eğer sana Kurzunuşu tavsiye ederim..
http://www.kadinlarkulubu.com/yoresel-yemekler/384759-kurzunuspicek-dagistan-mantisi-resimli.html

Üzülme cemrecim,takdiri ilahi,Allah herşeyin hayırlısını versin.Benzer bir olay benim de başıma gelmişti.Geçmiş olsun..

oy oy biliyorum ben bunu çok lezzetli
bizim okulda her sene yöresel yemek yarışması yapılıyor
çocuklardan birisi getirmişti hatta dereceye girdi
çok beğenip tarifini almıştım. bir kerecik yaptım. çok üşengecim :))
hinkal, haluj filanda diyor bazıları ismine

benimkine baksana
çok lezzetli oldu fakat birdaha yapmam zor geldi :))
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/425537-nefis-bosnak-mantisi-fotografli.html

çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. hayırlısı buymuş demek ki diyelim
rabbim ne eylerse güzel eyler

Geçmiş olsun canım Allah Sabır versin. Dilerim en kısa zamanda kendini toparlarsın.

Ben dahil,herkes harıl harıl kitap okuyor galiba...

bu aralr melsef bende sendenimm ama en kısa zamnda başlıcam tekrarr

Cemreeylül canım çok geçmiş olsun, Allah sabır versin, inşallah en kısa zamanda toplarsın kendini, her işte bir hayır vardır merak etme... Allah korusun seni...

Üzülme cemrecim,takdiri ilahi,Allah herşeyin hayırlısını versin.Benzer bir olay benim de başıma gelmişti.Geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. hayırlısı buymuş demek ki diyelim
rabbim ne eylerse güzel eyler

Geçmiş olsun canım Allah Sabır versin. Dilerim en kısa zamanda kendini toparlarsın.

Niye kimsecikler gelmiyor, nasıl bir geyik topiği bu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…