Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

tükendim vallahi. nişan hazırlığıydı diğer taraftan düğün hazırlığıydı. büyüklere akrabalara ziyaretti. artık sözlümle sürünerek yapıyoruz her şeyi resmen

oy bocüşum benm cokmu yoruldun kıyamazlar sıze:) bunlar yorgunlugunüzun son rutuşlerı mutlulugunuza paha bıcılmez deger getırecek anlarınız.bunlarda gecer...mutluluklar dlerm bu arada hersey gonlunuzce olsun

sekerler aranızda muz seslerını okuyan varmı yenı aldm ıns. Guzel bı kıtaptır

iyi akşamlar şekerlerim
balack swan - siyah kuğuya gittim bugün
oy oyy natalie portman müthişti mutlaka görün canlarım
bende madam bowarye başladım

nasılsın neenone?

uyumuşum biraz görmedim mesajı. iyiyim sen nasılsın smeagol?

iyi akşamlar şekerlerim

ne harika bir film diil mi? oscar gecesi tırnaklarımı yemiştim ya natalie almazsa diye. yine izlesem keşke

uyumuşum biraz görmedim mesajı. iyiyim sen nasılsın smeagol?

ne harika bir film diil mi? oscar gecesi tırnaklarımı yemiştim ya natalie almazsa diye. yine izlesem keşke

aynen bende o son bölümleri tekrar tekrar izlerim ya
çok beğendim hayran kaldım kadına

king speech i de çok merak ediyorum, 4 ödül almıştı yanlış anlamıyosam, ama yine black swan gibi olacağını düşünmüyorum nedense:)

kızlar selam
yoğunluğum devam ediyor.
işe gitmeden bakayım dedim size.
sevgiler

king speech i de çok merak ediyorum, 4 ödül almıştı yanlış anlamıyosam, ama yine black swan gibi olacağını düşünmüyorum nedense:)

king speechi indirmeye başladım bir iki gun içinde izleyeceğim.Black swan müthişti bayıldım.

oy bocüşum benm cokmu yoruldun kıyamazlar sıze:) bunlar yorgunlugunüzun son rutuşlerı mutlulugunuza paha bıcılmez deger getırecek anlarınız.bunlarda gecer...mutluluklar dlerm bu arada hersey gonlunuzce olsun

sağol canım. allah herkesin gönlüne göre versin. ama biz sıkıldık. sevgiliyken iyiydik diyoruz büyükler kızıyolar:90: ama öyleydi yani. her haftasonu birlikteydik. ya ben ona giderdim iki günlüğüne. ya o bana gelirdi. ya da tatile giderdik bir yerlere. şimdi uğraş dur sürekli koşturuyoruz. bi de nişanı nasıl yapacağımıza karar versek sorunun büyük kısmı hallolacak ama bulamadık bişey

king speechi indirmeye başladım bir iki gun içinde izleyeceğim.Black swan müthişti bayıldım.

ben filmi sinemada izlemek istiyorum ama bu aralar hiç müsait değilim. belki ben de indiririm ama black swan i tek geçerim

Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin ben de sevgiliyken daha iyiydi diye düşünüyorum, sorumsuzca gezer tozardık şimdi herkesin herşeyden haberi var

sağol meliscim,kendi adıma iyiyim.Allah kolaylık versin,eve gidince bol bol dinlenirsin artık.

Biz oğlumla gezdik bugün,bahar havası vardı.

Niye uğramaz oldunuz topiğe
saol miskokulum,evde işlerim oluyor yemmek derdim var işte malesef...çok güzel yapmsınz ogluşunla temiz hava almaya çıkman..keyifli biğün .geçridiniz inş.canım

Allah kolaylık versin meleğim, yok bir yaramazlık çok Şükür.
Ses veremesemde sıkça topiği ziyaret edip en iyi dileklerimi yolluyorum.
Güzellikler sizi sarmalasın, keyifli paylaşımlar dilerim canım.
kulitamm ses verip bi soluklanmdan güzell..yanımızda oldugunu bilmek ayrı bir keyiff veriyor banaa bize iy olmanada çok sevindim.çok öpüyorum

iyi akşamlar şekerlerim

[ iiyakşmlar gnydıncım nasılsınn

ben filmi sinemada izlemek istiyorum ama bu aralar hiç müsait değilim. belki ben de indiririm ama black swan i tek geçerim

king speechi dün izledim çok güzeldi kekeme olmak ne kadar zormuş. Black swanı bende tek geçerim.

bende zoraki kralı merak ediyorum. siyah kuğuda filmden ziyade natali harikaydı.

kızlar selam
yoğunluğum devam ediyor.
işe gitmeden bakayım dedim size.
sevgiler

sevgiler canım
uğra sık sık

bende sinemada izleyecektim. maalesef sık sık gidemiyoruz
kısmet dvd den izlerim artık

selam kızlar keyifli sohbetler

selam canım

[ iiyakşmlar gnydıncım nasılsınn

sağolasın canım
okul ev uğraşıyoruz
sen nasılsın

Hayırlı olsun
Bnde geldim nslsnız arkadaşlar :13:

hoşgeldin canım

Ben dahil,herkes harıl harıl kitap okuyor galiba...

yok ben değil
netten bir iki yemek tarifi deniyordum yokluğumda :))
boşnak mantısı yaptım ilk defa bakalım nasıl olacak

kızlar merhaba nasılsınız? birkaç gündür yazamıyorum hastanedeyim, burada yapıcak hiçbişey yok mecbur kitap okuyorum, sıkıntılarımı unutmak için, düşünüp düşünüp delirmemek için, bebeğimi kaybettim malesef ama aşırı kilo kaybı nedeniyle hastanedeyim, çıkamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…