• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

:1: :9:

Kızlar geçen radyoda bir şarkı duydum.
Bu nasıl şarkıdır ya?
Ben varmam inekliye yoğurdu sinekliye,
Allah nasip eylesin omuzu tüfekliye. :24::24::24:

:52::52::52::52::52:

Yaratıcılık ötesi şarkılarımız var.

Selam bilgelerim, :42:

Gülümsün naber? :27:

Selam jade, naber ?

ama şu var sen evlenmişsin 2 tane çocuk yapmışsın daha biz evlencez çocuk yapcaz oooo:27::37:

:44:
Hayırlısı olsun Limon.
Sen bu günlerin tadını çıkar. Emin ol kafana göre takılmak çok güzel. Allah aratmasın kimseye çok tatlılar evet ve hayatımın kontrolünü ellerine almış durumdalar. :42:

:
Aynen NURLUM, senden bir yaş küçüğüm ama bırak çocuğu babası olacak aday adayı yok hayatımda,,, tabii her şeyin hayırlısı. :34:

Hayırlısı Gülümsünn gönlüne göre olsun herşey , inşallah çıkacak karşına tez vakitte yakışıklı prensin.
:123: : :119:

...

:44:
Hayırlısı olsun Limon.
Sen bu günlerin tadını çıkar. Emin ol kafana göre takılmak çok güzel. Allah aratmasın kimseye çok tatlılar evet ve hayatımın kontrolünü ellerine almış durumdalar. :42:
Aynen öyle hayırlısı, insan bazen iyi ki erkenden evlenmemişim diyor...
Ama işte sadece çocuk için geç kaldım gibi düşünüyorsun bazen de...
Gerçi biz ne desek boş, biraz da kısmet işi bunlar.
Allah herkesin gönlüne göre versin...

Yavrularını Allah bağışlasın NURLUM :34::emir_bebek:

Çoluk çocuk için hiç geç kalınmaz Gülümsün. Merak etme. Dediğin gibi kısmet işi. Bana kalsa 30 yaşıma kadar çocuk yapmam :31:

Bence de hep öncelikle hayırlısını dilemek gerek. Hiç bir şey için geç değil olur mu öyle şey. :20:
Kısmet demişsin ya sende , zamanı gelince kısmetin seni bulur :10::10::10:
Bakarsın yakında paylaşımlar alırız senden de
Amin Gülümsünn , teşekkür ederim.

Çoluk çocuk için hiç geç kalınmaz Gülümsün. Merak etme. Dediğin gibi kısmet işi. Bana kalsa 30 yaşıma kadar çocuk yapmam :31:
Çocuğu her şeyi yaşadıktan sonra yapmak lazım, Allah canlarını sağ etsin bir doğdu mu artık ömür boyu onun sorumluluğu üzerinde... Annelik = Vicdan azabı zaten!

Ama şöyle bir ayrıntı var Yasemin! Çok küçük bir ayrıntı :P
Ben 30+ oldum. Daha hayatımda birisi yok. Millet erkenden menopoza giriyor. İnsan korkuyor...
Bir de en iyi ihtimalle 33 - 34 'de anne olabilirim. Çocuk ilkokula başlayacak 40 yaşında bir anne ile... Allah'tan yaşımı göstermiyorum.

Eskiden daha çok üzülürdüm geç kaldım diye ama şimdi üzülmüyorum. (Evlenmek değil anne olamadım diye üzülürdüm. Oldu bitti anaçım ya!)
Şimdi üzülmüyorum çünkü biliyorum ki nasipte varsa olur, yoksa da isterse 18 yaşında evlenmiş olayım, anne olmayabilirdim. :34:

Cenab-ı Allah böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği; "Allah bilir kulunu, sırtına verir çulunu!" :34:

Aynen NURLUM, senden bir yaş küçüğüm ama bırak çocuğu babası olacak aday adayı yok hayatımda,,, tabii her şeyin hayırlısı. :34:

Beyaz atlı prensinin bu hızda karşına çıkması dileğimle Gülümsün...
attachment.php
attachment.php

Çocuğu her şeyi yaşadıktan sonra yapmak lazım, Allah canlarını sağ etsin bir doğdu mu artık ömür boyu onun sorumluluğu üzerinde... Annelik = Vicdan azabı zaten!

Ama şöyle bir ayrıntı var Yasemin! Çok küçük bir ayrıntı :P
Ben 30+ oldum. Daha hayatımda birisi yok. Millet erkenden menopoza giriyor. İnsan korkuyor...
Bir de en iyi ihtimalle 33 - 34 'de anne olabilirim. Çocuk ilkokula başlayacak 40 yaşında bir anne ile... Allah'tan yaşımı göstermiyorum.

Eskiden daha çok üzülürdüm geç kaldım diye ama şimdi üzülmüyorum. (Evlenmek değil anne olamadım diye üzülürdüm. Oldu bitti anaçım ya!)
Şimdi üzülmüyorum çünkü biliyorum ki nasipte varsa olur, yoksa da isterse 18 yaşında evlenmiş olayım, anne olmayabilirdim. :34:

Cenab-ı Allah böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği; "Allah bilir kulunu, sırtına verir çulunu!" :34:

Aynen bak, kendin açıklamışsın zaten. Nice genç kadınlar var. Hastanelerde uğraşıyolar çocuk yapmak için. Geçende tvde izledim bi kadın 50 yaşında çocuk doğurmuş. Allah verdikten sonra, gerisine karışamayız. Ama tabi çok geç yaşta doğurulan çocuklar için üzülmüyor da değilim:31: Anneliğin 40'a kadar yolu var Gülümsün. Benim annemi anneannem 40 yaşında doğurmuş.:12:

Beyaz atlı prensinin bu hızda karşına çıkması dileğimle Gülümsün...
attachment.php
attachment.php
Sağ ol Jade, her şeyin hayırlısı... Bazen (çoğunlukla) "iyi ki hayatımda birisi yok, bir de onunla mı uğraşacağım?" diyorum.

Ben Düşler Ülkesinin Gel-Git Akıllısıyım! :)
( Böyle bir şarkı varmış ya , o benim işte... )

Sağ ol Jade, her şeyin hayırlısı... Bazen (çoğunlukla) "iyi ki hayatımda birisi yok, bir de onunla mı uğraşacağım?" diyorum.

Ben Düşler Ülkesinin Gel-Git Akıllısıyım! :)
( Böyle bir şarkı varmış ya , o benim işte... )

Hayatında çok sevdiğin ve aynı derecede çok kavga ettiğin :1: , seni çok seven, birinin olması çok güzel. İnşallah nasip etsin Allahım sana da :16:

Back
X