- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Jade, bu şaşkın arkadaşının kusuruna bakma, uykusuzluktan "sen nasılsın jade?" demeyi hal hatır sormayı unutmuşum. Ne kadar ayıp şey!Çok güzel bu...![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Jade, bu şaşkın arkadaşının kusuruna bakma, uykusuzluktan "sen nasılsın jade?" demeyi hal hatır sormayı unutmuşum. Ne kadar ayıp şey!Çok güzel bu...![]()
:))[video=youtube;yLFk_657F4g]http://www.youtube.com/watch?v=yLFk_657F4g[/video]
bu şarkı mı?![]()
![]()
Kızlar geçen radyoda bir şarkı duydum.
Bu nasıl şarkıdır ya?
Ben varmam inekliye yoğurdu sinekliye,
Allah nasip eylesin omuzu tüfekliye.![]()
Selam bilgelerim,
Gülümsün naber?![]()
ama şu var sen evlenmişsin 2 tane çocuk yapmışsın daha biz evlencez çocuk yapcaz oooo![]()
selam jade , yasemin ve diğer bilgecanlar arada unuttuğum olmasın![]()
Aynen NURLUM, senden bir yaş küçüğüm ama bırak çocuğu babası olacak aday adayı yok hayatımda,,, tabii her şeyin hayırlısı.![]()
Aynen öyle hayırlısı, insan bazen iyi ki erkenden evlenmemişim diyor......
:44:
Hayırlısı olsun Limon.
Sen bu günlerin tadını çıkar. Emin ol kafana göre takılmak çok güzel. Allah aratmasın kimseye çok tatlılar evet ve hayatımın kontrolünü ellerine almış durumdalar.![]()
Merhaba bilgelerim. Hepinize kocamannnn selamlar
Nasılsınız ?
Selam benden de kocaman kocaman
İyilik, sen nasılsın ?
Aynen öyle hayırlısı, insan bazen iyi ki erkenden evlenmemişim diyor...
Ama işte sadece çocuk için geç kaldım gibi düşünüyorsun bazen de...
Gerçi biz ne desek boş, biraz da kısmet işi bunlar.
Allah herkesin gönlüne göre versin...
Yavrularını Allah bağışlasın NURLUM![]()
Aynen öyle hayırlısı, insan bazen iyi ki erkenden evlenmemişim diyor...
Ama işte sadece çocuk için geç kaldım gibi düşünüyorsun bazen de...
Gerçi biz ne desek boş, biraz da kısmet işi bunlar.
Allah herkesin gönlüne göre versin...
Yavrularını Allah bağışlasın NURLUM![]()
Jade, bu şaşkın arkadaşının kusuruna bakma, uykusuzluktan "sen nasılsın jade?" demeyi hal hatır sormayı unutmuşum. Ne kadar ayıp şey!Nasılsın canım benim?
![]()
Selam jade, naber ?
Ben de iyiyim :13: Bugün temizlik yapıcam, nasıl yapıcam diye düşünüyorum kara kara![]()
Çocuğu her şeyi yaşadıktan sonra yapmak lazım, Allah canlarını sağ etsin bir doğdu mu artık ömür boyu onun sorumluluğu üzerinde... Annelik = Vicdan azabı zaten!Çoluk çocuk için hiç geç kalınmaz Gülümsün. Merak etme. Dediğin gibi kısmet işi. Bana kalsa 30 yaşıma kadar çocuk yapmam![]()
Aynen NURLUM, senden bir yaş küçüğüm ama bırak çocuğu babası olacak aday adayı yok hayatımda,,, tabii her şeyin hayırlısı.![]()
Çocuğu her şeyi yaşadıktan sonra yapmak lazım, Allah canlarını sağ etsin bir doğdu mu artık ömür boyu onun sorumluluğu üzerinde... Annelik = Vicdan azabı zaten!
Ama şöyle bir ayrıntı var Yasemin! Çok küçük bir ayrıntı
Ben 30+ oldum. Daha hayatımda birisi yok. Millet erkenden menopoza giriyor. İnsan korkuyor...
Bir de en iyi ihtimalle 33 - 34 'de anne olabilirim. Çocuk ilkokula başlayacak 40 yaşında bir anne ile... Allah'tan yaşımı göstermiyorum.
Eskiden daha çok üzülürdüm geç kaldım diye ama şimdi üzülmüyorum. (Evlenmek değil anne olamadım diye üzülürdüm. Oldu bitti anaçım ya!)
Şimdi üzülmüyorum çünkü biliyorum ki nasipte varsa olur, yoksa da isterse 18 yaşında evlenmiş olayım, anne olmayabilirdim.
Cenab-ı Allah böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği; "Allah bilir kulunu, sırtına verir çulunu!"![]()
Sağ ol Jade, her şeyin hayırlısı... Bazen (çoğunlukla) "iyi ki hayatımda birisi yok, bir de onunla mı uğraşacağım?" diyorum.Beyaz atlı prensinin bu hızda karşına çıkması dileğimle Gülümsün...![]()
![]()
Sağ ol Jade, her şeyin hayırlısı... Bazen (çoğunlukla) "iyi ki hayatımda birisi yok, bir de onunla mı uğraşacağım?" diyorum.
Ben Düşler Ülkesinin Gel-Git Akıllısıyım! :)
( Böyle bir şarkı varmış ya , o benim işte... )