Kitap okuyamiyorum eski güzelliğim kalmadi

Kitap okumakla güzelliğin ne alakası var?

Artık bu sitede hiç bir insan profiline şaşırmayağım, her türlüsünü gördüm diyorum. Ama hep bir tane daha şaşılacak insan çıkıyor. Gerçekten insanlar çeşit çeşit.

ben çok kitap okuduğum için çok güzelim neyir, hele bir de akşam yatmadan önce 2 sayfa cildime sürünce peeling etkisi yapıyor, özellikle aksiyon kitapları.. şiddetle öneririm, denenmiştir, yayalım..
eski konularına baktım da şimdi bakmaz olaydım konu sahibi gizemli kızdan daha gizemli acil terapiste ihtiyacı olan ilginç lafı bile az kalan bir kızımız

ben çok kitap okuduğum için çok güzelim neyir, hele bir de akşam yatmadan önce 2 sayfa cildime sürünce peeling etkisi yapıyor, özellikle aksiyon kitapları.. şiddetle öneririm, denenmiştir, yayalım..
Güzel olduğuna şüphe yok zaten aşikar ama
peki bu hazır cevaplığını hangi kitaba borçlusun office? Yani bu arkadaşın iki satır net birşeyler yazabilmesi için hangi kitabı yalayıp yutması ,hangilerini cildine sürmesi gerek;) bir anlatıver hayrına.
Bir office olamaz ama en azından iki satır anlaşılır bir konu da açabilir belki kızceğiz;)bizimde devrelerimiz yanmaz belki bu sayede.

Güzel olduğuna şüphe yok zaten aşikar ama
peki bu hazır cevaplığını hangi kitaba borçlusun office? Yani bu arkadaşın iki satır net birşeyler yazabilmesi için hangi kitabı yalayıp yutması ,hangilerini cildine sürmesi gerek:KK66: bir anlatıver hayrına.
Bir office olamaz ama en azından iki satır anlaşılır bir konu da açabilir belki kızceğiz:KK66:bizimde devrelerimiz yanmaz belki bu sayede.

ofiş olunmaz ofiş doğulur choccyim :27: yani bu arkadaşın konu açmayı geçtim düzgün ve anlaşılır bir cümle kurması için sağlam bir psikiyatristten randevu alması gerek, en olmadı bir işe girip milleti trollemeyi bırakması gerekiyor ki günümüzde en geçer akçe trollük :KK53: o yüzden böyle torbacısını sorup duracağız artık ne yapalım :KK45:

ofiş olunmaz ofiş doğulur choccyim :KK53: yani bu arkadaşın konu açmayı geçtim düzgün ve anlaşılır bir cümle kurması için sağlam bir psikiyatristten randevu alması gerek, en olmadı bir işe girip milleti trollemeyi bırakması gerekiyor ki günümüzde en geçer akçe trollük :KK53: o yüzden böyle torbacısını sorup duracağız artık ne yapalım :KK45:
Vee attı gol oldu yine yeniden:eğlence: Tam beklediğim cevap geldi:halay:
Yaaa vallahi seviyorum seni:KK200:
Bu arada ben troll olduğuna inanmıyorum,cidden bir sorun var bence. Trollsede yazık cidden en kötünün kötüsü,onu bile layıkıyla yapamamış.

Vee attı gol oldu yine yeniden:eğlence: Tam beklediğim cevap geldi:halay:
Yaaa vallahi seviyorum seni:KK200:
Bu arada ben troll olduğuna inanmıyorum,cidden bir sorun var bence. Trollsede yazık cidden en kötünün kötüsü,onu bile layıkıyla yapamamış.

:27:
bende seni seviyorum choccy'im, bu forumun en asil ve yazdıklarını okutturan kadınlarından birisin sen :KK74:

İlk emir “oku “ muydu , max factor miydi ? :kahve:

Konu sahibi arkadaşım sanırım yoksun,acaba okudukça zihnim açılıyor , bir aydınlanma geliyor, kafam güzelleşiyor mu demek istedin. Sanki fiziki değil ruhsal güzellikten dem vurmaya çalıştın
( ancak bu kadar olumlu bakabildim )

Internet belasina bulasali 3 kitabi bi gunde bitirmis sahsim bi kitabi 3 ayda bitirir oldum.
Kapat interneti bak ne guzel okunuyor :27:

Eğer bu konuları kk ile kafa bulmak için açmıyorsa ciddi bir ruhsal bozukluk sözkonusu.
Muhtemelen psikotik bozukluk var ve atak döneminde, acilen psikiyatrik yardım şart.
Konuların gerçek olma ihtimaline karşı konu sahibine mesaj yazarken daha dikkatli olmak, kırıcı ve kışkırtıcı yorumlardan kaçınmak gerekli..

Back
X