- Konu Sahibi NehirMehir
Eski konularını okumaya çalıştım, yok olmuyor olmuyor. En acilinden doktora git, eğer gerçeksen durumun vahim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yine uçuştasın
eski konularına baktım da şimdi bakmaz olaydım konu sahibi gizemli kızdan daha gizemli acil terapiste ihtiyacı olan ilginç lafı bile az kalan bir kızımızben çok kitap okuduğum için çok güzelim neyir, hele bir de akşam yatmadan önce 2 sayfa cildime sürünce peeling etkisi yapıyor, özellikle aksiyon kitapları.. şiddetle öneririm, denenmiştir, yayalım..
Güzel olduğuna şüphe yok zaten aşikar amaben çok kitap okuduğum için çok güzelim neyir, hele bir de akşam yatmadan önce 2 sayfa cildime sürünce peeling etkisi yapıyor, özellikle aksiyon kitapları.. şiddetle öneririm, denenmiştir, yayalım..
Güzel olduğuna şüphe yok zaten aşikar ama
peki bu hazır cevaplığını hangi kitaba borçlusun office? Yani bu arkadaşın iki satır net birşeyler yazabilmesi için hangi kitabı yalayıp yutması ,hangilerini cildine sürmesi gerekbir anlatıver hayrına.
Bir office olamaz ama en azından iki satır anlaşılır bir konu da açabilir belki kızceğizbizimde devrelerimiz yanmaz belki bu sayede.
Vee attı gol oldu yine yenidenofiş olunmaz ofiş doğulur choccyimyani bu arkadaşın konu açmayı geçtim düzgün ve anlaşılır bir cümle kurması için sağlam bir psikiyatristten randevu alması gerek, en olmadı bir işe girip milleti trollemeyi bırakması gerekiyor ki günümüzde en geçer akçe trollük
o yüzden böyle torbacısını sorup duracağız artık ne yapalım
![]()
Vee attı gol oldu yine yenidenTam beklediğim cevap geldi
Yaaa vallahi seviyorum seni
Bu arada ben troll olduğuna inanmıyorum,cidden bir sorun var bence. Trollsede yazık cidden en kötünün kötüsü,onu bile layıkıyla yapamamış.