Kitap Önerisi

aksamustugelen

Çünkü sen geldin, aşk sana benzedi..
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
1.244
1.093
133
Arkadaşlar merhaba,
Malum SAT'a göre son 10 günüm kaldı doğum için, tospirik bebilitom gelmeden önce aklımda olan son başlığı da oluşturayım dedim.. Tası tarağı toplayıp gitmeden önce ihihi :) İnternetten, ordan burdan, Kadınlar Kulübü'nden müthiş şeyler öğrendim bu süreçte.. Herkeslere her şey için teşekkür ederim :) Bu okumalar dışında Dr.Harvey Karp ile tanıştım :)
Mahallenin En Mutlu Bebeği
Mahallenin En Mutlu Yumurcağı
Mahallenin En Mutlu Bebeğinin Uyku Kitabı
isimli üç kitabını bu süreçte okuma fırsatı buldum.. Başka doktorları başka teknikleri okumak dahi istemedim :) Çünkü neredeyse çoğu şeye benim açımdan yaklaşan bir doktor olduğu için kan çekti diyelim :)
Okumak isteyenler için önerimdir efendim sevgiler :)

binlarin bi kacini bende okudum. Sunu ogrendim her bebek ayni degil, bebekler robot degil. Her yontem her bebege yaramiyor. Annelik icgudusunude kullanmak gerekiyor. Bunu yazdim cunku sonuc olumsuz olunca hic bir anne kendini yetersiz eksiz ben cocuk buyutemem psikolojisine girmesin. Bebegim kabiz ve reflulu bebekti o yuzden okudugum kitaplar ise yaramadi. Morariyordu. Makatinda catlak olustu bu yuzden huzursuz . Ve nirmaldede az uyuyan cok hareketli bir bebek ş uan 1 yasinda hala kabiz. İnsallah saglicakla bebeginizi kucaginiza alirsiniz. Tracy hogg cok meshur .

binlarin bi kacini bende okudum. Sunu ogrendim her bebek ayni degil, bebekler robot degil. Her yontem her bebege yaramiyor. Annelik icgudusunude kullanmak gerekiyor. Bunu yazdim cunku sonuc olumsuz olunca hic bir anne kendini yetersiz eksiz ben cocuk buyutemem psikolojisine girmesin. Bebegim kabiz ve reflulu bebekti o yuzden okudugum kitaplar ise yaramadi. Morariyordu. Makatinda catlak olustu bu yuzden huzursuz . Ve nirmaldede az uyuyan cok hareketli bir bebek ş uan 1 yasinda hala kabiz. İnsallah saglicakla bebeginizi kucaginiza alirsiniz. Tracy hogg cok meshur .
Evet her bebekte işe yarar diye bir şey yok. Tracy hogg bana göre değil mesela. Kuralları var. Benim kurallarım yok :) Sevgim, içgüdüm ve kundağım var ihihi :) Teşekkürler, sağlıklı günler..

Back
X